DONE DEAL: Mangala joins Manchester City from Porto for 40M €
Висша лига - Сезон 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - Сезон 2014/2015
Мангала е супер надценен според мене, ама да видим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Първият двубой от новия сезон в Премиър лийг ще бъде между Манчестър Юнайтед и Суонзи. Това стана ясно днес, след като двете телевизии, излъчващи двубоите от Висшата лига в Англия, обявиха своите програми и съответно бяха уточнение точните дни и часове на мачовете до края на месец ноември. Сблъсъкът на "Олд Трафорд", който ще бъде дебют за Луис ван Гаал в Премиър лийг, ще се изиграе на 16 август, събота, от 14:45 часа българско време. Лондонското дерби между Арсенал и Кристъл Палас ще е последният двубой от същия ден (19:30 часа). В неделя, на 17 август, феновете на Ливърпул и Манчестър Сити ще имат възможност да гледат за първи път своите любимци през новия сезон, съответно срещу Саутхамптън и Нюкасъл. В понеделник вечер пък Челси ще затвори първи кръг с гостуване на новака Бърнли.
- we are the champions
- Контакти:
Маркович официално в Ливърпул.
we are the champions написа:Маркович официално в Ливърпул.
Супер,гледал съм го няколко мача на Бенфика и е много качествен футболист.
Liвърпул с такива трансфери не знам как ще се борят за титлата? 

Нападателят на Монако Еманюел Ривиер пристигна в Нюкасъл, където ще премине медицински прегледи, след което ще подпише личния си договор със "свраките" съобщава "Скай Спортс". Стойността на трансфера ще бъде в размер на 6 милиона паунда
Челси и Атлетико Мадрид официално постигнаха договорка за трансфера на Филипе Луиш, съобщиха двата клуба на своите сайтове. Остава 28-годишният бранител да се разбере с лондончани за личните си условия, след което ще бъде представен като играч на Челси. Според английските медии стойността на трансфера е 20 милиона паунда
- usurper
- Контакти:
Предложения кой ще е новият Фулъм ?
Ако Тонев почне да играе редовно във Вила залагам на тях.

Офтопик: