СП 2014 | ФИНАЛ | Германия - Аржентина - 1:0 (aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: СП 2014 | ФИНАЛ | Германия - Аржентина - 1:0 (aet)

Мнениеот smoothc » 14 юли 2014 14:35

Уникален,уникален и пак уникален! :)
Офтопик:

Разбирате ли,пичове за какво говорим тук!?
Просто в този човек има нещо гениално,това е вън от съмнение.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 14 юли 2014 14:42

Middlesbrough написа:Все пак сме Българи , или ти не си ?

Съм. Ама малко сме калпави и се гордея по своему. Иначе от живота и улицата малко ме е срам, че сме се обърнали на нагли неграмотни мързеливи алчни безкрупулни тъмни балкански субекти. Ти кьорав ли си, от вас не излизаш ли?
Изображение

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 14 юли 2014 14:56

а бе, много "немци", много нещо се навъдиха по форуми, фейсбуци ... преди години сигурно е имало много испанци :)
превъзнася се тоя, превъзнася се оня ... няма лошо. като отбор немците наистина впечатляват, но ся приказки за гениалност на тоя и оня ми идват малко в повече на мен. немец няма как да е гениален с топката в крака! като нация, като отбор/тим са голяма работа, ама недейте да преувеличавате заслугите на тоя и оня просто защото е бил част от нещо голямо ...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 14 юли 2014 14:59

radoslav_rashkov написа:
Middlesbrough написа:Все пак сме Българи , или ти не си ?

Съм. Ама малко сме калпави и се гордея по своему. Иначе от живота и улицата малко ме е срам, че сме се обърнали на нагли неграмотни мързеливи алчни безкрупулни тъмни балкански субекти. Ти кьорав ли си, от вас не излизаш ли?

Това какво общо има с това да подрекепаш Българския национален отбор по футбол бе млади човече :roll:
[center][/center]
[center][/center]
Офтопик:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 14 юли 2014 15:08

pucky написа:а бе, много "немци", много нещо се навъдиха по форуми, фейсбуци ... преди години сигурно е имало много испанци :)
превъзнася се тоя, превъзнася се оня ... няма лошо. като отбор немците наистина впечатляват, но ся приказки за гениалност на тоя и оня ми идват малко в повече на мен. немец няма как да е гениален с топката в крака! като нация, като отбор/тим са голяма работа, ама недейте да преувеличавате заслугите на тоя и оня просто защото е бил част от нещо голямо ...

GloryHunters винаги е имало и винаги ще има:)
Офтопик:

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 14 юли 2014 15:18

iliev72 написа:GloryHunters винаги е имало и винаги ще има:)

да бе.... глей колко сме тъпи начи.... :)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 юли 2014 15:50

pucky написа:а бе, много "немци", много нещо се навъдиха по форуми, фейсбуци ... преди години сигурно е имало много испанци :)

Значи да се превъзнасят разни Месита и Роналдовци може, а германци не може, така ли да го разбирам?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 14 юли 2014 15:56

Middlesbrough написа:
Der Führer написа:
Middlesbrough написа:Къде искаш да сочи след като вече го е праснал искаш да си остане на главата на Игуаин ли ?

Проста биомеханика ... Ако Нойер нанасе удар с върха на коляното , при тегло над 90 кг ( предимно кости и мускули ) , то Игуаин щеше да е буквално пометен и Нойер щеше да продължи напред с коляното .
Ако обаче контакта е от външната дясната част на десния крак на Нойер , то тогава Игуаин ще извади от баланс Нойер и коляното му ще се завърти около оста на тялото на вратаря . На прост български - Нойер ще влезе с коляното напред в контакта , а ще излезе с гърба напред след контакта . А коляното ще е някъде назад ;)

http://balls.ie/football/vines-neuer-kn ... -free-out/

Мерси за клипчето ... Ами точно за това говорим . Поредността на събитията .
1. Нойер и Игуаин тръгват за топката.
2. Нойер скача
3. Нойер избива топката.
4. Рамото на Игуаин удря десния прасец на Нойер от външната страна .
5. Външната част на коляното на Нойер се удря в главата на Игуаин.
6. След "удара" Игуаин продължава да се движи по ПРАВА ЛИНИЯ .
7. След контакта тялото на Ноейр се завърта около оста си . Това се случва след като , казано на физичен език ... след като върху него е приложено странично усилие .
8. Коляното на Нойер след контакта описва дъга от почти 180% .
както казах и по-рано ... Ноейр е във въздуха , когато Игуаин се блъска в него и го завърта . Преди твоето клипче имах някакви съмнения дали е фал в нападение или тъч за Аржентина . Сега вече съм абсолутно сигурен , че съдията е бил прав да отсъди нарушение на Игуаин.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 14 юли 2014 16:07

doktora25 написа:

Значи да се превъзнасят разни Месита и Роналдовци може, а германци не може, така ли да го разбирам?

ми, освен лотар матеус за последните над 20 год. аз не се сещам за някой немец, който да е изпъквал и да е бил носител на златната топка ... със своите лични качества като футболист. нямам в предвид, че няма добри немски футболисти, дори напротив ... но да слагаш в едно изречение "гениален" и немски футболист, поне за моите футболни разбирания някак си не върви. един немец може да е всичко друго, но не и гениален на футболния терен(да ме прощава бекенбауер).
меситата и роналдвоците диктуват футболната мода в последните 10 год. - къде заслужено, къде не толкова, но те са тези, заради които децата в махалата все още ритат топката. а не мьолеровци, швайншайгери, ламовци и т.нат. ... да, сега сигурно ще се появят с фланелки на националния отбор на германия, но на гърба им няма да се чете само едно име в 70-80% от случаите ... ако ме разбираш какво намеквам ;)

п.п. аз съм от футболните привържениците които са избрали преди около 20-25 год.(национален и клубни) и някак си новите моди и звезди няма как толкова лесно да ме увлекат ... та в това отношение, трудно някой би ме обвинил в пристрастност към този или онзи "кумир на нашето времето". гледал ли си веднъж марадона с топката, гледал си футбола в неговата цялост!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 юли 2014 16:21

И днес ли продължавате да носите вода от 9 кладенеца, за да оневините Нойер. :) Вече чак и аз започвам да се замислям дали Игуаин не трябваше да бъде изгонен заради този брутален удар срещу Нойер, удар, който строполи вратаря на земята. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “World Cup 2014”