Момчета, поотделно всеки с аргументите си се смята, че е прав. И във всеки коментар виждам нещо вярно. Но нека така да направим, че да подкрепяме отбора, особено УТРЕ, след седмица пак. И така докато успеем да покажем, че сме едно - футболисти и публика. По-късно ще пишем за Батков, за Боримилов, за Велев.
Мисля, че днес отборът Левски и неговият треньор Гонзо /естествено и А.Здравков/ имат единствено от подкрепа сега! Победим ли утре, значи поглеждаме към титлата.
Оставете емоциите и етергията за на стадиона, за пред телевизора, и Томето ще е с нас.
Успех, сини! Само Левски.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: БОРЕ, СТАВАШ ВСЕ ПО-СМЕШЕН!
tprodanov,че кой ще си ритне хляба,а в случая с Батков той ще си прави далаверите и ще лапа,а ние ще си пишем във форума и ще продължаваме да се възмущаваме.Сега разбра ли tprodanov??? Само ЛЕВСКИ!!!
Левски-Монтана 28.11. 19:00 Ринг БГ
Вашите те коментари ,прогнози и мнения в тази официална тема.Заповядайте.
Приятна дискусия.
Приятна дискусия.
Re: Левски-Монтана 28.11. 19:00 Ринг БГ
Зависи как ще протече мача срещу Литекс и дали ще има много контузени след него, че за Суперкупата всички помнят какво стана в края на мача. Въпреки всичко вярвам в победата на Левски с резултат, нещо от сорта на 3 : 0 ; 4 : 0 ..

DukeUnv написа:Зависи как ще протече мача срещу Литекс и дали ще има много контузени след него, че за Суперкупата всички помнят какво стана в края на мача. Въпреки всичко вярвам в победата на Левски с резултат, нещо от сорта на 3 : 0 ; 4 : 0 ..
Както и да протече ,Монтана не трябва да ни екритерий.И аз мисля нещо от сорта 3-0
Излизаме с лапетата и газим.
Аз няма да прогнозирам този мач 

- FK_Montana
- Контакти:
Мисля, че ще завършат наравно, миналият мач на Монтана беше слаб, дано този е силен
Надявам се Монтана да играе по-същия начин както срещу ЦСКА - да се бори до последно
ако Монтана загуби няма да е с повече от 2,3 гола разлика, все пак Монтана не е Алмус биър или Скрита сила
Надявам се Монтана да играе по-същия начин както срещу ЦСКА - да се бори до последно
ако Монтана загуби няма да е с повече от 2,3 гола разлика, все пак Монтана не е Алмус биър или Скрита сила
ЦСКА Шампион