СП 2014 | ФИНАЛ | Германия - Аржентина - 1:0 (aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Аналогии между Нойер и Шумахер

Мнениеот Der Führer » 14 юли 2014 14:08

bobo_13 написа:ЗА ВСИЧКИ, КОИТО КОМЕНТИРАТ ВЪТРЕ ИЛИ ВЪН ОТ НАКАЗАТЕЛНОТО Е, ЕТО И СНИМКА. СПРЕТЕ С ФАНТАЗИИТЕ, ЧЕ Е ИЗВЪН

Изображение

Изображение

Изпревари ме с тези снимки ... хайде сега обърнете внимание ... Къде е коляното на Нойер на първата снимка , защото ми се струва , че сочи в съвсем друга посока , спрямо главата на Игуаин . 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: СП 2014 | ФИНАЛ | Германия - Аржентина - 1:0 (aet)

Мнениеот Middlesbrough » 14 юли 2014 14:09

Къде искаш да сочи след като вече го е праснал искаш да си остане на главата на Игуаин ли ?

Офтопик:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 14 юли 2014 14:12

RedeviL написа:
ZinedineZidane написа:
RedeviL написа:С изключение на 3т. никой не ги отрича тези ситуации! Става въпрос за безпристрастно гледане на ситуациите!

Аз съм безпристрастен, откакто отпадна Испания. Предпочитах Германия единствено заради стила на игра. Ако Аржентина играеха атрактивно, сигурно щях на тях да стискам палци.

Можем ли да кажем същото за феновете на Германия!? Ми то човек, ако ги слуша, ще си помисли, че са били жестоко порязани от Рицоли.. Изкараха това единоборство между Нойер и Игуаин като най-нормалното нещо на света, друг е въпросът какво се опитваше да направи немския вратар с този акробатски скок на границата на наказтелното поле..

Това което направи - да изчисти топката в тъч . 8-)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 14 юли 2014 14:18

RedeviL написа:
matador1 написа:Търсите си извинения, феновете на Аржентина. Щом не успяха да реализират тези 200%тови положение - ми ква титла? Никаква!

Да се стягат за Копа Америка, че Хамес тях чака да им напълни вратата.

Колко пъти да ви се обяснява, че фенове на Аржентина няма! Ти да виждаш някой с флаг на Аржентина или купа под ръка?

Има, има. От 1990г. БГ национала не го помирисвам. Даже 1994г. бях за Аржентина.
Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 14 юли 2014 14:19

radoslav_rashkov написа:
RedeviL написа:
matador1 написа:Търсите си извинения, феновете на Аржентина. Щом не успяха да реализират тези 200%тови положение - ми ква титла? Никаква!

Колко пъти да ви се обяснява, че фенове на Аржентина няма! Ти да виждаш някой с флаг на Аржентина или купа под ръка?

Има, има. От 1990г. БГ национала не го помирисвам. Даже 1994г. бях за Аржентина.

Не е много нормално това Рашков !

Офтопик:

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 14 юли 2014 14:21

Middlesbrough написа:
radoslav_rashkov написа:
RedeviL написа:

Не е много нормално това Рашков !

Защо? Не си длъжен да харесваш никого, нали? Свобода.
Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 14 юли 2014 14:22

Все пак сме Българи , или ти не си ?

Офтопик:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 юли 2014 14:24

Според мен се получи много добър финал - определено имаше повече голови ситуации и по-директна игра, отколкото очаквах преди срещата. Който и отбор да беше спечелил, нямаше да е незаслужено. Аржентина може би имаха повече чисти ситуации, но ги пропиляха и бяха наказани в продълженията, когато Германия бяха по-свежи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 14 юли 2014 14:25

Middlesbrough написа:Къде искаш да сочи след като вече го е праснал искаш да си остане на главата на Игуаин ли ?

Проста биомеханика ... Ако Нойер нанасе удар с върха на коляното , при тегло над 90 кг ( предимно кости и мускули ) , то Игуаин щеше да е буквално пометен и Нойер щеше да продължи напред с коляното .
Ако обаче контакта е от външната дясната част на десния крак на Нойер , то тогава Игуаин ще извади от баланс Нойер и коляното му ще се завърти около оста на тялото на вратаря . На прост български - Нойер ще влезе с коляното напред в контакта , а ще излезе с гърба напред след контакта . А коляното ще е някъде назад ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 14 юли 2014 14:30

Der Führer написа:
Middlesbrough написа:Къде искаш да сочи след като вече го е праснал искаш да си остане на главата на Игуаин ли ?

Проста биомеханика ... Ако Нойер нанасе удар с върха на коляното , при тегло над 90 кг ( предимно кости и мускули ) , то Игуаин щеше да е буквално пометен и Нойер щеше да продължи напред с коляното .
Ако обаче контакта е от външната дясната част на десния крак на Нойер , то тогава Игуаин ще извади от баланс Нойер и коляното му ще се завърти около оста на тялото на вратаря . На прост български - Нойер ще влезе с коляното напред в контакта , а ще излезе с гърба напред след контакта . А коляното ще е някъде назад ;)

http://balls.ie/football/vines-neuer-kn ... -free-out/

Офтопик:

Върни се в “World Cup 2014”