Игра с прогнози - "А" Група (2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Re: Игра с прогнози - "А" Група (2)

Мнениеот THE RED SNAKE » 19 май 2014 08:41

Честито на победителя и от мен :) ! Отлично свършена работа като играч и като админ в организирането на играта в няколкото кръгове до края на играта :)

Той автоматично получава квота за участие в играта с прогнози за Шампионската Лига за сезон -2014/2015, стига разбира се да има желание да участва :) .

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 19 май 2014 09:17

THE RED SNAKE написа:Честито на победителя и от мен :) ! Отлично свършена работа като играч и като админ в организирането на играта в няколкото кръгове до края на играта :)

Той автоматично получава квота за участие в играта с прогнози за Шампионската Лига за сезон -2014/2015, стига разбира се да има желание да участва :) .

Мерси за поздравленията,и за мен беше удоволствие да имам съперници като вас.Естествено ,че ще играя в играта на Шампионската лига,та от колко време мечтая за това.Пък и бая треперене си беше , да не се изложа баш накрая и Карлос Тевес да не ме издуха и да ми грабне квотата.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 май 2014 12:23

О, честита титла на митичния! :) Едно голямо благодаря на теб и на титулярния шеф айсберга за добре свършената работа, ти поне успя да си осмислиш стогодишнината в кръга на майтапа. :lol:

Горе-долу съм от доволен от себе си и в тази игра. Поне с 50 т съм се прецакал сам, здраве да е. :mrgreen:

И форца адзури и гаучоси на Световното! :) Весело футболно лято на всички! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 19 май 2014 14:01

Честито на miti4nia за титлата и му благодаря за разбирането, затова, че ме замени последните кръгове. Бях доста зает, а и ме нямаше повечето време тук. Благодаря на всички участници, за приятното и безпроблемно съревнование. Да благодарим най-вече на ralka_levskarka за замисъла и осъществяването на самата игра! Пожелавам ви едно страхотно лято, невероятни емоции при проследяването на предстоящото световно първенство и не на последно място... като му дойде времето да се съберем пак тук и да заформим още по-интересна и увлекателна игра! Имаме идеи.. надявам се да ги осъществим, а на някой ако му скимне нещо интересно по повод разнообразяването и допълването на играта.. да пише. Ще ми е кеф новия формат да е двойно и тройно по-посетен, по-разнообразен и по-интересен, въпреки, че това предполага много по-големи усилия по пресмятането и въобще администрирането...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 май 2014 14:55

Честито.
След 2 месеца пак.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 19 май 2014 16:16

Честито на победителя, поздравления за всички участници - гответе се за новия сезон.
Едно голямо браво на @Iceberg и @miti4nia за поддръжката!
Живи и здрави, хубаво лято с приятни футболни емоции и до скоро.

П.С. За мен остава удовлетворението, че все пак успях да намеря място в призовата тройка, за разлика от моя Ботев :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 19 май 2014 21:46

Честито на победителя! Браво и на администраторите на играта. Лятото пак се завръщаме :)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 14 юли 2014 11:31

Някой да има желание да стартира играта отново, че няма време. Прогнози трябва да се дават?

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 14 юли 2014 17:36

Аз мога да я пусна,но все пак Айсбърга да драсне нещо,защото писа,че има някакви идеи за играта :)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 16 юли 2014 19:37

ninjata написа:Аз мога да я пусна,но все пак Айсбърга да драсне нещо,защото писа,че има някакви идеи за играта :)

Аз на miti4nia на лични му писах, обясних му. Наистина имах идеи, имах желание да пипна тук таме и да направя играта по-разтообразна, по-забавна.. За съжаление ме налегнаха проблеми, доста зает съм, рядко влизам в нета, често отсъствам.. Ако някой има желание, ако има идеи как да стане играта по-интересна и най-важното време.... нека действа. Наистина много съжалявам, че едно мислех, друго се получи и съм с вързани ръце. Дължа извинение, затова ще черпя :lol: Някой ако идва към Варна.. ;) А иначе с miti4nia си говорихме преди, обменихме идеи, някой ако реши да стартира, да се чуе с него, ще помогне, сигурен съм :)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Игри и забавления”