Кашчей написа:DarkPsy написа:Всъщност милионите са заровени под източната трибуна.
Всъщност, в момента вие нямате никаква трибуна
Че ти и отбор нямаш, ама се напъваш по форумите на другите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:DarkPsy написа:Всъщност милионите са заровени под източната трибуна.
za nas e toj religiq написа:Кашчей написа:DarkPsy написа:Всъщност милионите са заровени под източната трибуна.
Кашчей написа:za nas e toj religiq написа:Кашчей написа:DarkPsy написа:Всъщност милионите са заровени под източната трибуна.
Ти да не би да имаш? И колко ти струва на месец да си издържаш отбора?
DarkPsy написа:Сега разни кашчейци, централни, урковци, черно-бели мижитурки, васконтовци хапят пръсти кво точно се случва.
nib написа:Разбира се най-радващото в тази история е че Ботев няма да има стадион. Ми тва е положението....
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
nib написа:aslon написа:nib написа:Разбира се най-радващото в тази история е че Ботев няма да има стадион. Ми тва е положението....
Не драматизирай излишно. Стадион ще има! Този човек ще се постараеhttp://gustosport.bg/?page=article&inst ... cba2207f22
аз добре знам че стадион ще има. и ще го направи Ц.В. Стадиона е печаливша инвестиция ще се довърши. Друг е въпроса че важното в случея е съвсем друго, но и разбирам хората на които акнето им все още е проблем
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Модератор ЛокоПД написа:DarkPsy написа:Сега разни кашчейци, централни, урковци, черно-бели мижитурки, васконтовци хапят пръсти кво точно се случва.
Почвам да си хапя пръстите и да си задавам въпроса, какво точно се случва и какви са вариантите...![]()
Сега вариантите са два.Вариант едно - Цецо Василев се връща на бял кон и още две-три мулета,които са натоварени с прословутите куфари с кинти,с които ще спасява банката си.Банката е спасена,а държавата няма да търси 3,2 млрд ,за да гарантира ликвидноста на КТБ.Г-н Василев пак почва да налива пари в ТВ7,ББЦ и други безумни проекти.Разбира се,ще се отдаде на любимото си хоби - да дава пари за спорт.Почва се пак Строежа /по-известен вече като Копнежа/,Любо Пенев се преназначава,връщат се Хамзата и компания,следва як европоход,епични мачове с Барселона,Байерн Мюнхен,Реал Мадрид,Челси и ежегодни гостувания на Борусия Дортмунд и Арис по случай поредния сто и не знам си кой юбилей.Базата в Коматево почва да бълва талант след талант и т.н.
Вариант две - мустакатия палавник от габровското село Гъзурците,да бъде докаран в България с белезници и да обясни къде са парите,кредитните досиета,кой му е син,има ли връзка с хидроинженера Доган...Да се направи ревизия на всички свързани с него/Цецо Трезора/ дружества,фирми,сдружения и т.н.
Има и вариант три - перманентен престой на Мистър Икономика в някоя от топлите страни.
wannabe написа:nib написа:aslon написа:nib написа:Разбира се най-радващото в тази история е че Ботев няма да има стадион. Ми тва е положението....
Не драматизирай излишно. Стадион ще има! Този човек ще се постараеhttp://gustosport.bg/?page=article&inst ... cba2207f22
аз добре знам че стадион ще има. и ще го направи Ц.В. Стадиона е печаливша инвестиция ще се довърши. Друг е въпроса че важното в случея е съвсем друго, но и разбирам хората на които акнето им все още е проблем
![]()
![]()
![]()
плаче ми се... който прави стадиони за отбор без публика пИчели майна, който не прави, ни пичели! Ко ши кайиш?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 24 госта