Падна обвинението за изнасяне на милионите с чували от КТБ -

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Падна обвинението за изнасяне на милионите с чували от КТБ -

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 юли 2014 02:02

Кашчей написа:
DarkPsy написа:Всъщност милионите са заровени под източната трибуна.

Всъщност, в момента вие нямате никаква трибуна :mrgreen:

Че ти и отбор нямаш, ама се напъваш по форумите на другите :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 юли 2014 02:05

za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:

Ти да не би да имаш? И колко ти струва на месец да си издържаш отбора?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 14 юли 2014 02:17

Кашчей написа:
za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:

Ти да не би да имаш? И колко ти струва на месец да си издържаш отбора?

За тоя месец разходите по отбора ще сами около 120лв., ако не продължим в третият кръг на ЛЕ, ако продължим, ще имам разходи от около 180лв., за жалост парите които ще влезнат в отбора са 20 или 30лв. минус приспаднатото ДДС. За следващият месец съм предвидил покупка на карта на стойност 100лв., дано успея да се вредя.
Ти колко ще дадеш за да гледаш твоят отбор?
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 14 юли 2014 09:07

Падна,вдигна се,слезна,качи се.......баси мамата парата я няма,мистър Банго го няма-ФАКТИ!

Останалото си го знаеме.....,данъкоплатеца спасява положението!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 14 юли 2014 09:24

Василев вече го няма. В чужбина е. Управлението на банката му е половината в кауша, другата оплюта. Самата банка - одържавена.
Удобно е да се каже - те бяха лошите. Че не е "Цветан" за мирисане (вместо да си оправя банката, с държавните влогове, тръгна да дава съвети от чужбина как да се оправи държавата) е ясно.
Не свършва с тях проблема.

Ако Цветан си е теглил от собствената си банка сам кредити, сам да си я съсипе - ОК`, виновен е. Нека се докаже!
Къде е списъка на големите кредитополучатели? Цветан избяга, банката приключи, управлението арестувано. А онези, които имат влиянието, силата, властта или хитрината да измъкнат кредит от една банка, с вложени държавни пари в нея - те остават. Защо не се търсят онези, които имат да връшат кредити, нашите пари, а БНБ решава да налива още, пак от нашите пари.
Сега изсмукаха една банка. Тя приключи. Утре ще изсмучат друга, а от нас се очаква пак и още да им даваме.

Стига с тоя Цветан! Кой тегли кредитите и не ги връща? КОЙ?
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 14 юли 2014 10:11

DarkPsy написа:Сега разни кашчейци, централни, урковци, черно-бели мижитурки, васконтовци хапят пръсти кво точно се случва.

Почвам да си хапя пръстите и да си задавам въпроса, какво точно се случва и какви са вариантите... :roll:
Сега вариантите са два.Вариант едно - Цецо Василев се връща на бял кон и още две-три мулета,които са натоварени с прословутите куфари с кинти,с които ще спасява банката си.Банката е спасена,а държавата няма да търси 3,2 млрд ,за да гарантира ликвидноста на КТБ.Г-н Василев пак почва да налива пари в ТВ7,ББЦ и други безумни проекти.Разбира се,ще се отдаде на любимото си хоби - да дава пари за спорт.Почва се пак Строежа /по-известен вече като Копнежа/,Любо Пенев се преназначава,връщат се Хамзата и компания,следва як европоход,епични мачове с Барселона,Байерн Мюнхен,Реал Мадрид,Челси и ежегодни гостувания на Борусия Дортмунд и Арис по случай поредния сто и не знам си кой юбилей.Базата в Коматево почва да бълва талант след талант и т.н.
Вариант две - мустакатия палавник от габровското село Гъзурците,да бъде докаран в България с белезници и да обясни къде са парите,кредитните досиета,кой му е син,има ли връзка с хидроинженера Доган...Да се направи ревизия на всички свързани с него/Цецо Трезора/ дружества,фирми,сдружения и т.н.
Има и вариант три - перманентен престой на Мистър Икономика в някоя от топлите страни.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 14 юли 2014 10:13

nib написа:Разбира се най-радващото в тази история е че Ботев няма да има стадион. Ми тва е положението....

Не, радващото е че Ботев няма да има стадион направен с крадени пари!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 14 юли 2014 10:14

nib написа:
aslon написа:
nib написа:Разбира се най-радващото в тази история е че Ботев няма да има стадион. Ми тва е положението....

Не драматизирай излишно. Стадион ще има! Този човек ще се постарае ;) http://gustosport.bg/?page=article&inst ... cba2207f22 ;)

аз добре знам че стадион ще има. и ще го направи Ц.В. Стадиона е печаливша инвестиция ще се довърши. Друг е въпроса че важното в случея е съвсем друго, но и разбирам хората на които акнето им все още е проблем

:lol: :lol: :lol: :lol: плаче ми се... който прави стадиони за отбор без публика пИчели майна, който не прави, ни пичели! Ко ши кайиш?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 14 юли 2014 10:15

Модератор ЛокоПД написа:
DarkPsy написа:Сега разни кашчейци, централни, урковци, черно-бели мижитурки, васконтовци хапят пръсти кво точно се случва.

Почвам да си хапя пръстите и да си задавам въпроса, какво точно се случва и какви са вариантите... :roll:
Сега вариантите са два.Вариант едно - Цецо Василев се връща на бял кон и още две-три мулета,които са натоварени с прословутите куфари с кинти,с които ще спасява банката си.Банката е спасена,а държавата няма да търси 3,2 млрд ,за да гарантира ликвидноста на КТБ.Г-н Василев пак почва да налива пари в ТВ7,ББЦ и други безумни проекти.Разбира се,ще се отдаде на любимото си хоби - да дава пари за спорт.Почва се пак Строежа /по-известен вече като Копнежа/,Любо Пенев се преназначава,връщат се Хамзата и компания,следва як европоход,епични мачове с Барселона,Байерн Мюнхен,Реал Мадрид,Челси и ежегодни гостувания на Борусия Дортмунд и Арис по случай поредния сто и не знам си кой юбилей.Базата в Коматево почва да бълва талант след талант и т.н.
Вариант две - мустакатия палавник от габровското село Гъзурците,да бъде докаран в България с белезници и да обясни къде са парите,кредитните досиета,кой му е син,има ли връзка с хидроинженера Доган...Да се направи ревизия на всички свързани с него/Цецо Трезора/ дружества,фирми,сдружения и т.н.
Има и вариант три - перманентен престой на Мистър Икономика в някоя от топлите страни.

Хохохох-хахахахаха-хехехехехе, колко остроумно. Има и един четвърти вариант, ама няма да ти го казвам.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 14 юли 2014 10:15

wannabe написа:
nib написа:
aslon написа:

Не драматизирай излишно. Стадион ще има! Този човек ще се постарае ;) http://gustosport.bg/?page=article&inst ... cba2207f22 ;)

аз добре знам че стадион ще има. и ще го направи Ц.В. Стадиона е печаливша инвестиция ще се довърши. Друг е въпроса че важното в случея е съвсем друго, но и разбирам хората на които акнето им все още е проблем

:lol: :lol: :lol: :lol: плаче ми се... който прави стадиони за отбор без публика пИчели майна, който не прави, ни пичели! Ко ши кайиш?

Бягай да купуваш карта, че не знам как ще вържете бюджета.

Върни се в “Свободна зона”