КироВарна написа:Здравейте на всички съфорумници и успех на нашият любим отбор през новия сезон!!!Аз рядко се изказвам отрицателно за ръководството на Черно море,защото мисля и го повтарям още веднъж,че нашата роля е да подкрепяме отбора си постоянно и безрезервно!Но бих искал да задам следният въпрос:ЗАЩО НЯМАШЕ ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОТБОРА,както би трябвало да се очаква на 12 или 13 юли???Това,че никой не се интересува от нас,феновете,отдавна е ясно на всички.Но нямаше ли да е добре за сработването на отбора и за поне частично влизане в игрови ритъм,да се изиграе още една контрола?ТОЧНО ЕДНА СЕДМИЦА ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА ШАМПИОНАТА!Или господин Станков си мисли,че е направил достатъчно контроли срещу отбори като Банско и Манско?(не искам никого да обиждам)Още в първите кръгове срещаме надъхани и наточени отбори като Берое например!Резултатите им в контролите,меко казано са доста впечатляващи!Ботев вече имат официални мачове в ЛЕ,а Лудогорец няма какво даже да ги обсъждаме!А ние спокойно си чешем тарталетките!Нищо,че самият треньор признава,че не сме напълно готови!Дано неговата самоувереност не ни изиграе някоя лоша шега!На нас естествено!На него явно много-много не му дреме.Пък и защо да му дреме?Заплатката си тече.Днес съм тук,утре ще съм на друго място.Какво толкова?Но ние сме тук за постоянно!И ни пука за отбора!Какво стана с приказките за лесната като песен лятна селекция?Къде са молещите се да дойдат в Черно море добри футболисти,които ще се огледат за чужди тимове,а после сами ще ни дойдат на крака?Защо времето за оглед на дошлите на проби,беше отчетено,като загубено?Кой ги подбира тези кандидати?Как другите отбори(Берое и ЦСКА например) намериха това,което им трябва? А ние сме спокойни и даже вероятно доволни!Много съм притеснен и дано да се окаже,че се безпокоя напразно!!!Още веднъж желая успех на отбора!Само ЧЕРНО МОРЕ!!!
Ама не се притеснявай бе колега, ей сега ще се намери някой да те изкара плювач, да те нахока, че не подкрепяш отбора и че само критикуваш. Явно на няколко тука им харесва и селекцията, и контролите, и треньора, абе всичко. Даже за тройката мечтаят. Бързо забравиха че нямаме стадион, база, желание от паридаващите за евротурнири, свит от зимата бюджет, раздадени футболисти. Само да не вземем да отнасяме по тройка всеки мач, че тогава.. не ми се мисли. Тогава ще обърнат палачинката, в това ги бива. Истината е, че има неща, които будят тревога, най-малкото недоумение?! Напълно съм съгласен с поставените ти въпроси, отдавна се опитвам да им обърна внимание... И аз като тебе все си викам, абе дали не преувеличавам, дали не бъркам и дано е така. Готов съм да се извиня съвсем честно и искрено, ако не съм бил прав! Дано пък напук на всичките ми притеснения нещата потръгнат... но защо ли нещо все ме свива под лъжичката?!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------