wolf написа:Меси играч на първенството?? Айде стига минети към ГМО-то бе.. Ей затова го мразим, не защото е добър а защото получава подаръци под път и над път също като Златната топка 2010та
Подиграха с момчето, дори му стана неудобно.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
wolf написа:Меси играч на първенството?? Айде стига минети към ГМО-то бе.. Ей затова го мразим, не защото е добър а защото получава подаръци под път и над път също като Златната топка 2010та
Eleril написа:Браво на германците.Тука феновете на Аржвнтина нападат Нойер,но да гледат пак касапската "игра" на любимците си.Освен това идеята ня Аржентина си беше да играят катеначо.Германия си игра футбол.
Освен това е напълно нормално да подкрепяме европейския отбор.
THE G.A.M.E написа:Авалокитешвара написа:Единствената претенция към Рицоли за онази ситуация е евентуално дали Нойер не игра с ръка извън наказателното. Никакво нарушение срещу Игуаин. Вратарят стигна пръв до топката.
Значи, хайде да играем мач един срещу друг... При спорна топка, аз ще я отиграя пръв, а после ще ти вкарам един тукат в ченето, и няма да има нарушение, щото аз съм стигнал първи до топката.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта