Коя е най-патриотичната клубна хореография до сега?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Re: Коя е най-патриотичната клубна хореография до сега?

Мнениеот abiati » 24 ное 2009 19:45

kartago написа:
abiati написа:на който не му харесва темата нека пише по останалите 1232145 теми...
и така... красиво е да видиш изпалнение на агитка с патриотичен привкус....
всички снимки и материали до тук са уникални...

Ало, "патриота" , едва ли си ти човека да казваш кой къде да пише! Мислех,че водим диалог! Това първо! Второ, като си такъв радетел на българщината, първо се научи да пишеш правилно на родния си език и тогава започни да провеждаш агитации насочени към фенската маса!.............

ауу настръхнах :P когато се води диалог дали темата се нарича "смешна"... и дали е признък на добри обноски това... и да ти кажа директно-да родолюбец съм и удоволствие ще изпея химна на мача с литекс... и ще ми е приатно и от оранжевия сектор да чуя същото...
а на остротата ти ще отговоря по следният начин-бъди жив и здрав...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 ное 2009 19:50

abiati ,
ще извиняваш, че се повтарям, обаче всяко следващо твое изказване доказва какъв "родолюбец" си и колко много обичаш и уважаваш родния си език! Спирам да спамим в темата, но не означава, че няма да я следя! Искам да видя докъде ще стигнат признАците на родолюбие! Благодаря за пожеланията, имаш и ти моите! Колко до настръхването, направи си един топъл душ, ще се оправиш! Апропо, едно пожелание от мен, да знаеш, че в нашия език има начало и край на изречението, главни букви и т.н. ....., поработи и къде се пише "А" и къде "Ъ", като видя резултати, наистина ще повярвам,че обичаш България! Със здраве!............ :lol:

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 24 ное 2009 19:56

kartago написа:abiati ,
ще извиняваш, че се повтарям, обаче всяко следващо твое изказване доказва какъв "родолюбец" си и колко много обичаш и уважаваш родния си език! Спирам да спамим в темата, но не означава, че няма да я следя! Искам да видя докъде ще стигнат признАците на родолюбие! Благодаря за пожеланията, имаш и ти моите! Колко до настръхването, направи си един топъл душ, ще се оправиш! Апропо, едно пожелание от мен, да знаеш, че в нашия език има начало и край на изречението, главни букви и т.н. ....., поработи и къде се пише "А" и къде "Ъ", като видя резултати, наистина ще повярвам,че обичаш България! Със здраве!............ :lol:

хаха ами ако си мислиш,че аз седя по цял ден пред компа и съм свикнал с клавиатурата както ти се лъжеш...грешките са защото бързам и бъркам с латиница на която пиша в повечето случаи и тъй като и след малко съм на работа...а родолюбие не се мери в грешки и нападане на другия а в това кой колко е направил за родината си... е пожелавам ти да храниш и даваш заплати на 20 човека и ти както и да ги осигориш...когато правиш добро на сънародник и обичаш родината си тогава си родолюбец,а не когато критикуваш криейки се зад монитора...

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 24 ное 2009 20:00

така ли ми се стори или някой ми затърка последното мнение :roll:
60-те отдавна минаха... сещайте се..

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 ное 2009 20:02

abiati написа:

хаха ами ако си мислиш,че аз седя по цял ден пред компа и съм свикнал с клавиатурата както ти се лъжеш...грешките са защото бързам и бъркам с латиница на която пиша в повечето случаи и тъй като и след малко съм на работа...а родолюбие не се мери в грешки и нападане на другия а в това кой колко е направил за родината си... е пожелавам ти да храниш и даваш заплати на 20 човека и ти както и да ги осигориш...когато правиш добро на сънародник и обичаш родината си тогава си родолюбец,а не когато критикуваш криейки се зад монитора...

Е защо пишеш на латиница, "родолюбецо"? Аз не те нападам, изказах пожелание, и наистина, по-добре е да не пишеш, за тебе като че ли е по-добре. Не можеш да знаеш какво правя аз и дали Осигурявам някакви хора, а и колко! Колко съм зад компа, също не е твоя работа! ..... Значи си патриот, а не заставаш зад българското и пишеш на латиница, аз поне на кирилица пиша............. :lol:

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 24 ное 2009 20:06

kartago написа:
abiati написа:

Е защо пишеш на латиница, "родолюбецо"? Аз не те нападам, изказах пожелание, и наистина, по-добре е да не пишеш, за тебе като че ли е по-добре. Не можеш да знаеш какво правя аз и дали Осигурявам някакви хора, а и колко! Колко съм зад компа, също не е твоя работа! ..... Значи си патриот, а не заставаш зад българското и пишеш на латиница, аз поне на кирилица пиша............. :lol:

ами дано усигоряваш пожелавам ти го... едва ли по грешките се познава патриотизма...и значи да пишеш на латиница е престапление и антипатриотично а да развееш ликът на Ботев или Левски на мач не е хахахаха... аиде сега открии правописните грешки и покажи колко си начетен и наъчен,даже бих казал елитен... :) :) :) .... но после пак зад монитора нали знаеш ;) .. закачам се....

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 24 ное 2009 20:11

abiati написа:
kartago написа:abiati,
ами защото колега в този случай вече не говорим за патриотизъм, а за хореография поддържаща отбора! Защото в случая дори и да не говорим за омраза ( което едва ли може да се изключи на български мач ) поддръжката на своя отбор е насочена срещу противниковия! А когато този отбор е български за какъв патриотизъм става дума?...... Темата е интересна, но мисля, че в случая трябва да се ограничим на международни мачове, като защитаваме българската идея ( но не пред българи!). Може би по-правилно би било да говорим за колоритна хореография, издържана и т.н., но самата дума патриотизъм не се вързва при положение, че има и минимален антагонизъм между два БЪЛГАРСКИ клуба!

точно за това-'патриотична'-исках да пишем и говорим...за българското има място навсякаде...дори и в мач между 2 наши отбора,защото пак казвам на терена и по трибуните трябва да има коректно съперничество а не омраза...навсякаде трябва да се напомня и показва българското,да се възхваляват тези велики хора,благодарение на които сме свободни и ;;живи''...мен ако питаш и на тренировки и на приателски срещи би ми било приатно да видя лика на хан Крум например... нека издигаме и възхваляваме историческите си легенди навсякаде и винаги...

Бих искал да дам право и на двата цитата по-горе.

Картаго е абсолютно прав, че е израз на жалко лицемерие издигането на про-български полсания, посредством знамена или други визуални или звукови ефекти, от хора, които са там с една едничка мотивация, омразата към всички различни. От хора, които след същия този мач замерват с камъни, бутилки и бомби други българи, само защото те са дръзнали да подкрепят друг отбор. За над 20 години по стадионите съм се нагледал на страхотни изпълнения и изстъпления от същите тези "родолюбци", които са водени единствено от омразата си. Не, благодаря!

В същото време не мога да не отдам заслуженото на идеята на Абиати за желанието му да прокламира издигане на националните ценности над клубните, както за пръв път (дано не е последен) от много години се случи през второто полувреме на мача на 06.06 срещу Ирландия, от който публикувах снимка по-рано в темата. Тогава действително хората от "Б" и "Г", както и всички останали хора на стадиона, си заслужиха най-искреното уважение и възхищение за начина, по който се обединиха в името на националната кауза, напълно пренебрегвайки дребните си, на фона на националния отбор, различия. Уви, подобно събитие едва ли ще наблюдаваме някога на клубно ниво, но аз бих бил много доволен, ако го наблюдаваме по-често на мачовете на България.

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

canar_ultras
Контакти:

Мнениеот canar_ultras » 24 ное 2009 20:49

demy26 написа:
Alternative написа:Изображение

Тази идея наистина беше много добра. Знамето също. Лошо ще е ако някой уважава Ботев или Левски, защото така се казва любимият му отбор.
П.С. Не мога да разбера какво точно е "Патриотична хореография". Ако любимият ми отбор не е кръстен на някой велик Българин, значи ли това, че не съм патриот и обратното?

Какво значи да уважаваш Ботев и Левски, защото така ти се казва любимия клуб. По същата логика е лошо, когато не уважаваш Ботев и Левски, защото така се казва кръвния враг. Или пък да уважаваш БДЖ, защото така ти се казва любимия отбор.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 ное 2009 22:25

kartago написа:abiati,
ами защото колега в този случай вече не говорим за патриотизъм, а за хореография поддържаща отбора! Защото в случая дори и да не говорим за омраза ( което едва ли може да се изключи на български мач ) поддръжката на своя отбор е насочена срещу противниковия! А когато този отбор е български за какъв патриотизъм става дума?...... Темата е интересна, но мисля, че в случая трябва да се ограничим на международни мачове, като защитаваме българската идея ( но не пред българи!). Може би по-правилно би било да говорим за колоритна хореография, издържана и т.н., но самата дума патриотизъм не се вързва при положение, че има и минимален антагонизъм между два БЪЛГАРСКИ клуба!

Това ти мнение до голяма степен описва феновете ви и теб самия, но не го слагай като общ характер на всички. Когато аз съм на мач ми е през .... за отсрещния отбор, аз подкрепям моя. Явно е трудно да се живее без омразата към Левски и затова не можеш да схванеш идеята. Патриотизъм има, разбира се, какво значение има с кого играеш, само когато играеш с Ливирпул ли например трябва да се сетиш, че си патриот, и да развееш нещо, показващо любовта ти към страната?

Твърдо съм против подобни хореографии. Тези велики български герои нямат НИЩО общо с тези отбори. Раковски, Ботев и сие са личности от национално значение, а хореографията на една публика е изцяло посветена за самия клуб. Аз и затова съм против имена на герои да бъдат ползвани от клубовете. Щеш не щеш се получава едно присвояване.

Мястото за патриотични изяви по трибуните е единствено на мачове на националите.

Личностите са с национално значение - точно така. Те са на всички нас. Тези от нас, които ценим техния подвиг в знак на уважение издигаме техните ликове, защото мислим, че тези хора заслужават цялото уважение на всеки един от нас, навсякъде. Употреба от клубове не виждам. Виждам признателност, останалото е завистливост на дребни душици, че не са се сетили първи.

И имаше още едно мнение, че ликовете на някои от великите българи, които бяха вдигани на онова дерби не били вдигани друг път - крайно неадекватно мнение. И до ден днешен знамената се веят в сектор Б.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 ное 2009 23:05

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”