Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SuperSpurs написа:Ходил съм на WHL и ми е малко тъжно, че ще бъде съборен, но това е прогреса. Трябва да се върви напред и ако това е начина - така да бъде.
Първоначалните планове включваха презастъпване на новия и стария стадион и едва ли не бута се част от стария и се строи част от новия. Идеята беше до последно да се играе там. Мисля този вариант отдавна отпадна.
За ентусиаста дето не вижда фенски капацитет да вземе да провери Тотнъм 30 000 или 40 000 имат в листата за чакащи за сезонни билети и тогава да се обажда.
saract написа:А защо Тотнъм се отказаха да се местят на Олмипийски стадион?Поради страх че не могат да го напълнят.Истината е че в последните 20 години Тотнъм загубиха част от фенската си маса.
Alexx написа:saract написа:А защо Тотнъм се отказаха да се местят на Олмипийски стадион?Поради страх че не могат да го напълнят.Истината е че в последните 20 години Тотнъм загубиха част от фенската си маса.
Защото е на другия край на града! Феновете в Лондон са базирани на квартален принцип. Ако Тотнъм се махне от Тотнъм, то дали вече ще е Тотнъм? Да не говорим,че щом Уест Хям могат да напълнят 60 хил. олимпийски стадион, то защо Тотнъм да не могат да напълят 58 хил. нов техен стадион.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост