gogovcite написа:john barnes написа:по темата за селекцията-даваме за ловрен 20млн. а от севиля ни искат същата сума за морено,това са общо 40млн. за двама защитници.почвам да си мисля,дали ако не изкараме 30млн. за дейли блинд и де врай,няма да си решим левия бек и централния защитник? а да ви кажа,холандците ми се струват по-класни играчи от хърватина и испанчето...
Аз милсля,че е обратното. Блинд в мача с Чили го разкостиха. По-скоро ми прилича на нещо пдобно на нашия Енрике. На Ловрен вече му станах фен и много ми се иска да го вземем. Иначе от холандците ми хареса Вайналдо.
блинд си е доста добър,поливалентен е,млад е...а де врайс е уникален-отнема,изнася топката,застава правилно,силен във въздуха,на 22 години и играе във фейенорд.все си мисля,че едни 15-17млн. ще ни стигнат за него,предпочитам го пред набедения хърватин,за който искат 25млн. вайналдум съм го гледал още като беше във фейенорд,тогава още ми направи впечатление,играеше десен халф-бек и правеше впечатление.после псв го купиха и го доразвиха.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.