Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
gogovcite написа:Alonso_Massa написа:Мемфис Депай би бил перфкетно попълнение според мен. Дано ако нещата с Шакири или Гризман не се получат да тръгнем след него. Много го искам на Анфийлд.
Нещо не ме впечатли. Реално съм му гледал по-съсредоточено само мача срещу Аржентина, но не показа нещо повече от един Асайди например. Всички знаем какво му се случи на него при нас.
Alonso_Massa написа:gogovcite написа:Alonso_Massa написа:Мемфис Депай би бил перфкетно попълнение според мен. Дано ако нещата с Шакири или Гризман не се получат да тръгнем след него. Много го искам на Анфийлд.
Нещо не ме впечатли. Реално съм му гледал по-съсредоточено само мача срещу Аржентина, но не показа нещо повече от един Асайди например. Всички знаем какво му се случи на него при нас.
Абе има хляб в момчето, пък и е още на 20 години. Мен лично ми хареса.
Ами така е но....знае ли се какво ще последва.john barnes написа:Suarez scored 82 goals and provided 53 assists in 133 games for Liverpool.
He's been apart of 135 goals, in 133 games.
That's crazy. какъв уникален играч продадохме,не е истина...отбора няма да е същия без него.
john barnes написа:Suarez scored 82 goals and provided 53 assists in 133 games for Liverpool.
He's been apart of 135 goals, in 133 games.
That's crazy. какъв уникален играч продадохме,не е истина...отбора няма да е същия без него.
Потребители, разглеждащи този форум: PlamenZ и 5 госта