Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Цветан Василев отговаря

Мнениеот DarkPsy » 12 юли 2014 22:36

Кое не е вярно ? Ами като липсва тази информация, на базата на какви документи въпросните лица ще връщат кредита си? То и аз имам кредит, но ако в банката няма документация кой и как ще ме накара да го връщам? И я ми разясни, коя банка умишлено ще унищожава документи на кредитополучателите си!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 юли 2014 22:39

DarkPsy написа:Тук всички са се вторачили в "най-големия" враг на държавата-Цветан Василев, а плиткоумно пропускат факта, че Пеевски и обкръжението му вече няма да имат кредити, които да погасяват. Браво на вас. После пак ми мрънкайте що Лафка завземала държавата.

Що пишеш глупости,това ,че една банка е фалирала не значи,че кредитите отпуснати от нея се изпаряват.Напротив могат да станат много бързо изискуеми.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 юли 2014 22:40

DarkPsy написа:Кое не е вярно? Ами като липсва тази информация, на базата на какви документи въпросните лица ще връщат кредита си? То и аз имам кредит, но ако в банката няма документация кой и как ще ме накара да го връщам? И я ми разясни, коя банка умишлено ще унищожава документи на кредитополучателите си!

Липса част от информацията за обезпечението на кредитите.
Коя банка би си унищожила тия документи ли? Вероятно оная банка, чийто собственик е в кюпа и съответно има такъв интерес.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 юли 2014 22:40

vaskonti написа:Това изобщо не е вярно. Знае се кой е теглил кредитите, не тази информация липсва!

Това си е лично мое мнение,но според мен никаква информация не липсва. ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 юли 2014 22:42

гражданин от село написа:
vaskonti написа:Това изобщо не е вярно. Знае се кой е теглил кредитите, не тази информация липсва!

Това си е лично мое мнение,но според мен никаква информация не липсва. ;)

Не, това не е моя информация, вчера някой го каза в едно интервю, не помня кой беше. Иначе личното ми мнение е, че наистина не липсва такава информация. В загадката се пита защо се крие и се лъже.
[/center]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 12 юли 2014 22:43

vaskonti написа:
DarkPsy написа:Кое не е вярно? Ами като липсва тази информация, на базата на какви документи въпросните лица ще връщат кредита си? То и аз имам кредит, но ако в банката няма документация кой и как ще ме накара да го връщам? И я ми разясни, коя банка умишлено ще унищожава документи на кредитополучателите си!

Коя банка би си унищожила тия документи ли? Вероятно оная банка, чийто собственик е в кюпа и съответно има такъв интерес.

Г-н "модераторе". На базата на какво ме цензурираш?

Аха, сега остава да ми кажеш и какъв точно му е интереса. Гледам много си светнат. Слушам те с любопитство.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 12 юли 2014 22:43

гражданин от село написа:
DarkPsy написа:Тук всички са се вторачили в "най-големия" враг на държавата-Цветан Василев, а плиткоумно пропускат факта, че Пеевски и обкръжението му вече няма да имат кредити, които да погасяват. Браво на вас. После пак ми мрънкайте що Лафка завземала държавата.

Що пишеш глупости,това ,че една банка е фалирала не значи,че кредитите отпуснати от нея се изпаряват.Напротив могат да станат много бързо изискуеми.

Айде бе. Ама наистина ли? Ще видим :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 юли 2014 22:44

DarkPsy написа:
vaskonti написа:

Г-н "модераторе". На базата на какво ме цензурираш?

Аха, сега остава да ми кажеш и какъв точно му е интереса. Гледам много си светнат. Слушам те с любопитство.

Какъв му е интереса ли...да видим...205 милиона? :roll:
[/center]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 12 юли 2014 22:46

Хахахахахахаххаха. Добре. Заради 200 млн. ще унищожава документи за 3,5 мрд. Действие, което автоматично го вкарва в затвора. Пълно с наивници. Тя тая държава за тва е на тоя хал. Щото в нея живеят предимно наивници. Вервай си! Ама не се и изненадвам, вероятно се радваш на чичко Лупи. Аз отивам да гледам мач. Скоро всичко ще се изясни.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 юли 2014 22:53

DarkPsy написа:Хахахахахахаххаха. Добре. Заради 200 млн. ще унищожава документи за 3,5 мрд. Действие, което автоматично го вкарва в затвора. Пълно с наивници. Тя тая държава за тва е на тоя хал. Щото в нея живеят предимно наивници. Вервай си! Ама не се и изненадвам, вероятно се радваш на чичко Лупи. Аз отивам да гледам мач. Скоро всичко ще се изясни.

Ако мислиш, че ако всички документи са налични, то при това положение акционерите начело с Цветан Василев не биха осъдили от воле всичко де що мърда в тая държава, значи и ти си леко наивен. При това оманските и руските акционери няма да се обърнат към български съд. Цветан Василев бил дал показания при австрийски адвокати, значи ако всичко е измама от страна на БНБ, няма да има проблем Искров да бъде осъден. Чудя се, дали нещо такова ще стане или Василев ще продължи да дава интервюта, в които да говори за "едни групировки"?
[/center]

Върни се в “Архив”