Много добър ход от страна на "шпорите"! Усетили са момента . Сегашният капацитет на Уайт Харт Лейн (38 000) е твърде малък за нивото на Тотнъм във ВЛ в момента. Важен детайл е, че новия стадион ще е в близост до сегашния Уайт Харт Лейн. Успех в начинанието!
Проекта е много добър но аз лично много харесвам Уайт Харт Лейн какво ще се случи с него има ли информация ? Няма друго такова табло и часовник като на Уайт Харт Лейн
Ходил съм на WHL и ми е малко тъжно, че ще бъде съборен, но това е прогреса. Трябва да се върви напред и ако това е начина - така да бъде. Първоначалните планове включваха презастъпване на новия и стария стадион и едва ли не бута се част от стария и се строи част от новия. Идеята беше до последно да се играе там. Мисля този вариант отдавна отпадна. За ентусиаста дето не вижда фенски капацитет да вземе да провери Тотнъм 30 000 или 40 000 имат в листата за чакащи за сезонни билети и тогава да се обажда.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
Браво! Честит да ви е! А как ще се казва? Защото и ние трябва си сменим някои скандирания и песни от рода на:: We won the league at that sh*t hole, we won the league at Sh*t Hart Lane! и It is so quiet at the Lane!