Yasso написа:Аз лично не знам друг български отбор да е отстранявал някога в евротурнири немски отбор....
Първо прочети и тогава пиши.Точно Левски 2 години поред отстрани Щутгарт
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Yasso написа:Аз лично не знам друг български отбор да е отстранявал някога в евротурнири немски отбор....
Yasso написа:Той Валентин пак може да мине и за реалист понякога, ама онзи Стефчо Стоянов милия такива сини глупости ръси, че нема накъде...
Stanley_79 - не знам на кое викаш стаи лаври?
Може би на победата над Ливърпул на Айнфийлд?
Дето за онази календарна година друг отбор не успя да ги победи на техния стадион...
Или може би стари лаври е отстраняването на Байер Леверкузен с Бербатов и Воронин в атака???
Аз лично не знам друг български отбор да е отстранявал някога в евротурнири немски отбор....
ЦСКА ще бъде в групите на ШЛ още догодина, а вие пак ще стискате калъфките и ще роните крокодилски сълзи как така пак разликата в точките в крайното класиране е над 10 а адвоката пак ще търчи да разпитва няма ли начин да се влезе служебно в някое турнирче, че иначе ще се изтърве келепира...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта