Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aslon
Контакти:

Re: Цветан Василев отговаря

Мнениеот aslon » 12 юли 2014 16:59

vaskonti написа:
za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:На мен нещо не ми е много ясно относно тези изтеглени пари:аз четох, че са изтеглени, но дали не е възможно просто да са прехвърлени в други сметки, които не са в България, което не предполага нуждата от купюри при тегленето.
Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?

Ами от БНБ твърдят , че парите са взети КЕШ , от трето лице с разписка :? Нали не мислиш , че БНБ разполага със 100 м евра в банкноти по 500 :)

За трети път питам - защо решихте, че тия пари за изнесени накуп, в един ден? Защо не допуснем, че разписката е издадена защото се знае, че на следващия ден идва ревизора и набързо се е спретнал някакъв "документ"? Ми то тия пари може да са изнасяни на части седмици, да не кажа месеци наред! Датата на разписката изобщо не значи, че на същата дата са изнесени тези пари, при това накуп.
"Чрез трето лице мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка Цветан Василев е изтеглил в брой близо 205 887 223 лева, като по-голямата част от сумата е била в евро. Това се е случило на 19 юни, като парите са взети само срещу разписка.На 20 юни банката бе обявена под особен надзор." Кое не ти е ясно? Информацията гласи, че парите са изтеглени за 1 ден!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2014 18:17

aslon написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:На мен нещо не ми е много ясно относно тези изтеглени пари:аз четох, че са изтеглени, но дали не е възможно просто да са прехвърлени в други сметки, които не са в България, което не предполага нуждата от купюри при тегленето.
Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?

Ами от БНБ твърдят , че парите са взети КЕШ , от трето лице с разписка :? Нали не мислиш , че БНБ разполага със 100 м евра в банкноти по 500 :)

За трети път питам - защо решихте, че тия пари за изнесени накуп, в един ден? Защо не допуснем, че разписката е издадена защото се знае, че на следващия ден идва ревизора и набързо се е спретнал някакъв "документ"? Ми то тия пари може да са изнасяни на части седмици, да не кажа месеци наред! Датата на разписката изобщо не значи, че на същата дата са изнесени тези пари, при това накуп.
"Чрез трето лице мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка Цветан Василев е изтеглил в брой близо 205 887 223 лева, като по-голямата част от сумата е била в евро. Това се е случило на 19 юни, като парите са взети само срещу разписка.На 20 юни банката бе обявена под особен надзор." Кое не ти е ясно? Информацията гласи, че парите са изтеглени за 1 ден!

цъцъцъцъ.... как се тегли в брой такава сума за един ден, от едно лице, от един клон? След като се знае това, толкова ли е трудно да се обяви официално и лицето, или е банкова тайна?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
aslon
Контакти:

Мнениеот aslon » 12 юли 2014 18:34

Кашчей написа:
aslon написа:
vaskonti написа:

цъцъцъцъ.... как се тегли в брой такава сума за един ден, от едно лице, от един клон? След като се знае това, толкова ли е трудно да се обяви официално и лицето, или е банкова тайна?

И за мен е непонятно. Може да отправиш запитване към БНБ :lol: Информацията, която цитирах по-горе е от тях ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 юли 2014 19:16

aslon написа:
vaskonti написа:

А тази информация се базира на квитанция, издадена на 19 юни. Наистина ли не схващаш какво казвам? Нали се сещаш, че банката е обкръжена от камери. Как мислиш, дали ще се намери запис на натоварването на едно пале с кинти?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 12 юли 2014 19:18

Tommi написа:Последната информация в медиите е, че ръководни фигури в КТБ са станали защитени свидетели, защото не са били съгласни с тегленето на такава голяма сума. ;)

Сега освен касиерката се очаква да арестуват кака Мара чистачката и бай Пенчо портиера
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 12 юли 2014 19:29

vaskonti написа:А тази информация се базира на квитанция, издадена на 19 юни. Наистина ли не схващаш какво казвам? Нали се сещаш, че банката е обкръжена от камери. Как мислиш, дали ще се намери запис на натоварването на едно пале с кинти?

Няма нужда от камери, записи и доказателства. Щом хлебарката Искров и господарите му казват, че са източени, значи е така. Бай Цецо е сложил 200 милки във вътрешния джоб и е отпрашил истимарската.
Нищо, че истинските специалисти и авторитети в областта са на съвсем друго мнение :arrow: http://news7.bg/Новина/България/Икономика/Източвана-ли-е-КТБ-_l.n_i.97278_c.20.html

И много странно, как така в тая ситуация никой не се сеща да зададе въпрос към чии точно фирми са огромната част от тези "лоши кредити" и защо атаката срещу банката започна точно, когато КТБ тръгна да си търси по съдебен ред дължимите пари от въпросните фирми на Пеевски?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2014 19:34

Thurman Murman написа:
И много странно, как така в тая ситуация никой не се сеща да зададе въпрос към чии точно фирми са огромната част от тези "лоши кредити" и защо атаката срещу банката започна точно, когато КТБ тръгна да си търси по съдебен ред дължимите пари от въпросните фирми на Пеевски?

Ами всеки си го задава този въпрос, но отговорът е в липсващата документация. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2014 19:38

vaskonti написа:
aslon написа:
vaskonti написа:За трети път питам - защо решихте, че тия пари за изнесени накуп, в един ден? Защо не допуснем, че разписката е издадена защото се знае, че на следващия ден идва ревизора и набързо се е спретнал някакъв "документ"? Ми то тия пари може да са изнасяни на части седмици, да не кажа месеци наред! Датата на разписката изобщо не значи, че на същата дата са изнесени тези пари, при това накуп.

А тази информация се базира на квитанция, издадена на 19 юни. Наистина ли не схващаш какво казвам? Нали се сещаш, че банката е обкръжена от камери. Как мислиш, дали ще се намери запис на натоварването на едно пале с кинти?

Това, което казваш, си е сериозно криминално престъпление и не съм сигурен, че са много смелчаците, които биха си сложили главата в торбата.
Последна промяна от Tommi на 12 юли 2014 19:39, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 юли 2014 19:39

Thurman Murman написа:
vaskonti написа:А тази информация се базира на квитанция, издадена на 19 юни. Наистина ли не схващаш какво казвам? Нали се сещаш, че банката е обкръжена от камери. Как мислиш, дали ще се намери запис на натоварването на едно пале с кинти?

Няма нужда от камери, записи и доказателства. Щом хлебарката Искров и господарите му казват, че са източени, значи е така. Бай Цецо е сложил 200 милки във вътрешния джоб и е отпрашил истимарската.
Нищо, че истинските специалисти и авторитети в областта са на съвсем друго мнение :arrow: http://news7.bg/Новина/България/Икономика/Източвана-ли-е-КТБ-_l.n_i.97278_c.20.html

Има нужда от камери, особено пък ако се твърди, че тия пари са изнесени физически за 1 ден, наведнъж. Такова нещо няма как да се скрие, това не е логистична база, в която се товарят по 1000 палета на ден. В една банка я се натовари 1 пале за 5 години, я не.
Интересното е, че може тези 205 милиона изобщо да не са изнасяни, а просто да е издадена бележка, че това се е случило. Даже като се замисля, това май е най-вероятно. А парите да са пуснати чрез превод нанякъде.
Ако пък се окаже, че тази квитанция е подхвърлен документ и ако изведнъж изгубените документи се намерят...е тогава ако не се изринат жълтите павета от началото до края, просто сме ебаси народа.... :roll:
За мен най-странното в този случай е, че за толкова кратко време се установи липса на 205 милиона, както и съмнения за 3,5 милиарда. В нашата малка фирма един одит трае 2-3 дни, не знам как се прави подробна проверка на голяма банка за 2 седмици....Може де, не знам.... :roll:
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 юли 2014 19:40

Tommi написа:
vaskonti написа:
aslon написа:
vaskonti написа:За трети път питам - защо решихте, че тия пари за изнесени накуп, в един ден? Защо не допуснем, че разписката е издадена защото се знае, че на следващия ден идва ревизора и набързо се е спретнал някакъв "документ"? Ми то тия пари може да са изнасяни на части седмици, да не кажа месеци наред! Датата на разписката изобщо не значи, че на същата дата са изнесени тези пари, при това накуп.

Това, което казваш, си е сериозно криминално престъпление и не съм сигурен, че са много смелчаците, които биха си сложили главата в торбата.

Не е по-сериозно от убийство, пък що убийци има... при това с условни присъди. Как мислиш, колко смелост се иска?
[/center]

Върни се в “Архив”