Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Цветан Василев отговаря

Мнениеот Tommi » 11 юли 2014 23:37

za nas e toj religiq написа:
Странджата написа:Ами мисля, че в предишния си коментар говоря за това, че все пак някой трябва да плати ...

Именно , ама някои упорито отказват да го проумеят :!:

Излиза че аз искам да си платя , обаче не , не може , по добре е да теглим един заем и да плащат всички :shock: :roll: :oops:

А искаш ли да ти кажа без този заем, какъв е бил другият обсъждан и реален вариант, подкрепян от две политически партии, БНБ и други субекти? Тогава вече държавата щеше да се вкара във филм.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 11 юли 2014 23:38

Много хубави въпроси задават от "Пловдивски новини". Всъщност много хора днес ги задават тези въпроси. А къде бяха преди 3 години, когато само "Капитал" ги задаваха тези въпроси ? А преди 2 години, когато освен "Капитал" и "Биволъ" питаше ? А преди 1 година когато 2 месеца на протеста ги задавахме същите въпроси ? И за Пеевски и за Василев и за съдебната система и за правителството ? Сега вече е малко късно, защото белята е сторена. Иначе много възмутени от "прасето" Пеевски се навъдиха и в този форум. А преди една година го защитаваха.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 11 юли 2014 23:38

http://www.capital.bg/biznes/finansi/20 ... nkov_obir/Никой не коментира тази статия :!: Прочете я има и таблица кои фирми са длъжници на цецо всичките негови и приближени ;)

ivkoni_1
Контакти:

Мнениеот ivkoni_1 » 11 юли 2014 23:39

Хахахаха,Цецко се изпусна във въпросното интервю: "Аз съм на място,където комуникациите са трудни,и затова не знам какво точно се пише и казва":,горе долу го цитирам!!!!!
От кога аджаба Виена е място със сложни комуникационни връзки?
Другото което е правещо впечатление.
От Виена до София е точно един час със самолет!!!При това той има частен такъв,а и да няма полети има по 3 пъти на ден!!!Всеки ден!
Колкото и неотложни "ангажименти" да има във Виена,при положение,че му се затрива бизнеса,все ега ще намери 5 часа да дойде до България!!!
Не мога да му повярвам на една дума на тоя човек.
П.П.
Имам доста сериозно количество пари в тая банка,така че може да съм пристрастен,но ако на мен ми гори къщата,ще намеря начин да се върна да я гася!!!Еле пък от Виена,на 1000 км.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 11 юли 2014 23:53

anihilator написа:http://www.capital.bg/biznes/finansi/2014/07/11/2342160_nai-golemiiat_bankov_obir/Никой не коментира тази статия :!: Прочете я има и таблица кои фирми са длъжници на цецо всичките негови и приближени ;)

Няма и да ти ги коментират. Той Прокопиев е "олигарх" и "соросоид". А и статиите му са едни такива дълги и пълни са скучни таблици и цифри. Не са лесно смилаеми като за форумен хейт.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 юли 2014 00:18

Много отдавна г-н Иван Искров е представителна фигура. Но функцията му е да печата монети. Сега му е поставена задачата да обясни определени злоупотреби. Интересен е фактът, че миналата година КТБ е била ревизирана от БНБ и злоупотреби не са открити. Обявената кражба не е станала в рамките на 7-8 месеца, а от години. Станахме свидетели как БНБ предлага законови промени, чрез които управителите на банки и техни приближени да не носят отговорност при фалити на банки. Този отиващ си парламент трябва да одобри това. Това каза лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Според Дончева е твърде притеснително искането да не се коментира банковата система от страна на журналистите.

Татяна Дончев обяви е ефир, че е лично заинтересована от делото, защото е станала адвокат на една от страните по делото. Аз влязох в делото като адвокат на първата задържана от КТБ, главната касиерка. Няма да изнасям данни по делото, но ще ви кажа, че пари не са били изнасяни от обвиняемите. Изнесените факти са дори смешни. Следствените органи се пращат да гонят Михаля, категорична е Дончева. Твърдението, че Маргарита Петрова е изнесла 205 милиона лева с кашони или този камион и е отишла на летището е смешно.

Това издава фрапираща неграмотност - невъзможно е 240 милиона да са изнесени по описания начин. Това означава, че цялото ръководство на БНБ, финансовото разузнаване, главният прокурор и заместниците му трябва да влязат в затвора на часа. Това е един камион. бившият вътрешен министър Румен Петков и член на АБВ в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Заради днешните твърдения нашият гуверньор Иван Искров може да бъде съден, заради замесването на една реномирана банка в този скандал. Днес беше направено едно безумие, което призова българите да не вярват на банковата система. Присъстваме на едно безумие. Тези хора трябва да носят персонална отговорност, убеден е Петков.

Според Дончева в момента се предприема масиран натиск върху хората, свързани с този случай. Мъчат се да вкарат търсенето на отговори в закона, за да се мълчи. Те спират гости в телевизиите. Аз очаквам сега да влязат и да ме арестуват, коментира Дончева.

Тя описа и схемата, по която се действа до момента. Първо имате един голям получател на кредити, който не иска да си плати. Той иска да прибере част от фирмите. Той има всичкия интерес да събори банката, за да редуцира тези пари поне 10 пъти - това е стара схема, категорична е Дончева.

Петков даде идея журналистите да проверят историята на свързаните фирми. Съветвам ви да следите съдбата и кариерата на Искров. От коя политическа сила ще влезе във властта. Имаме серия от действия на Искров, който са морално укорими. Но разследването трябва да се води от друг главен прокурор, обясни Петков.

В момента върви процес, при който управители на фирми са викани в следствието, където са карани да се откажат от фирмите и те се прехвърлят на други лица. Това се прави с цел определени хора да не се преследват на по-късен етап, смята Дончева.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 юли 2014 00:19

Цветан Василев ще отговаря , ако не е вече в ЮАР :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 юли 2014 00:35

Жълтурите продължават да се излагат зверски пред цяла България да защитават един мръсен престъпник и обирджия на народа. Нечовешки срам. :oops: :oops:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2014 00:36

slash1912 написа:Много отдавна г-н Иван Искров е представителна фигура. Но функцията му е да печата монети. Сега му е поставена задачата да обясни определени злоупотреби. Интересен е фактът, че миналата година КТБ е била ревизирана от БНБ и злоупотреби не са открити. Обявената кражба не е станала в рамките на 7-8 месеца, а от години. Станахме свидетели как БНБ предлага законови промени, чрез които управителите на банки и техни приближени да не носят отговорност при фалити на банки. Този отиващ си парламент трябва да одобри това. Това каза лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Според Дончева е твърде притеснително искането да не се коментира банковата система от страна на журналистите.

Татяна Дончев обяви е ефир, че е лично заинтересована от делото, защото е станала адвокат на една от страните по делото. Аз влязох в делото като адвокат на първата задържана от КТБ, главната касиерка. Няма да изнасям данни по делото, но ще ви кажа, че пари не са били изнасяни от обвиняемите. Изнесените факти са дори смешни. Следствените органи се пращат да гонят Михаля, категорична е Дончева. Твърдението, че Маргарита Петрова е изнесла 205 милиона лева с кашони или този камион и е отишла на летището е смешно.

Това издава фрапираща неграмотност - невъзможно е 240 милиона да са изнесени по описания начин. Това означава, че цялото ръководство на БНБ, финансовото разузнаване, главният прокурор и заместниците му трябва да влязат в затвора на часа. Това е един камион. бившият вътрешен министър Румен Петков и член на АБВ в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Заради днешните твърдения нашият гуверньор Иван Искров може да бъде съден, заради замесването на една реномирана банка в този скандал. Днес беше направено едно безумие, което призова българите да не вярват на банковата система. Присъстваме на едно безумие. Тези хора трябва да носят персонална отговорност, убеден е Петков.

Според Дончева в момента се предприема масиран натиск върху хората, свързани с този случай. Мъчат се да вкарат търсенето на отговори в закона, за да се мълчи. Те спират гости в телевизиите. Аз очаквам сега да влязат и да ме арестуват, коментира Дончева.

Тя описа и схемата, по която се действа до момента. Първо имате един голям получател на кредити, който не иска да си плати. Той иска да прибере част от фирмите. Той има всичкия интерес да събори банката, за да редуцира тези пари поне 10 пъти - това е стара схема, категорична е Дончева.

Петков даде идея журналистите да проверят историята на свързаните фирми. Съветвам ви да следите съдбата и кариерата на Искров. От коя политическа сила ще влезе във властта. Имаме серия от действия на Искров, който са морално укорими. Но разследването трябва да се води от друг главен прокурор, обясни Петков.

В момента върви процес, при който управители на фирми са викани в следствието, където са карани да се откажат от фирмите и те се прехвърлят на други лица. Това се прави с цел определени хора да не се преследват на по-късен етап, смята Дончева.

Баси държавата, щом вече юристи коментират в национален ефир финансова материя и банково дело. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 юли 2014 00:36

Tommi написа:
za nas e toj religiq написа:
Странджата написа:Ами мисля, че в предишния си коментар говоря за това, че все пак някой трябва да плати ...

Именно , ама някои упорито отказват да го проумеят :!:

Излиза че аз искам да си платя , обаче не , не може , по добре е да теглим един заем и да плащат всички :shock: :roll: :oops:

А искаш ли да ти кажа без този заем, какъв е бил другият обсъждан и реален вариант, подкрепян от две политически партии, БНБ и други субекти? Тогава вече държавата щеше да се вкара във филм.

Продължаваш с глупостите си ! А ако БНБ вместо да тегли заем беше осигурила ликвидност (дали чрез нея или акционерите) , сега кво щеше да ми тегли ????????
Много удобно всички си затваряте очите бе ;)

Върни се в “Архив”