Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот HoUs4oOL » 11 юли 2014 23:12

Аз също гласувах за 3! :geek:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 11 юли 2014 23:14

Gil-galad написа:Парите от Суарез са 75 милиона паунда. :)

Какво ще става от тук нататък вече е по-интересно....още повече че към момента нищо не е ясно, освен трансфера на Маркович, който се очаква скоро да бъде обявен.
Бате поразрови тук там нещо слух се носи за Хамес Родригес не съм сигорен Ти си човека ;)

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 11 юли 2014 23:15

iliev72 написа:

Какво ще става от тук нататък вече е по-интересно....още повече че към момента нищо не е ясно, освен трансфера на Маркович, който се очаква скоро да бъде обявен.

А така ! Скарай им се ! Веднъж да сме на едно мнение - 75 млн паунда :)
Milkoy написа:Много интересна статия - за англоговорящите... Аз гладувах за четвъртата опция ;)

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ns-7388957

Гладувах или Гласувах ;) И на мен ми се нрави 4 , но гледам че гласуват повече 3 :(

И аз си гласувах за 3-тата опция, трябва си директен заместник и това е. Когато продадохме Торес, липсата му не се усети главно заради присъствието на Суарес, който си го замести пълноценно. Сега трябва да се действа по същия начин.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 юли 2014 23:20

Май забравяте , че тогава купихме 2 заместника на Торес ! Лошото , че единият се оказа куц кон ! Поне за мен опция 4 е по-логична !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 11 юли 2014 23:22

iliev72 написа:

Milkoy написа:Много интересна статия - за англоговорящите... Аз гладувах за четвъртата опция ;)

Гладувах или Гласувах ;) И на мен ми се нрави 4 , но гледам че гласуват повече 3 :(

Така де, оправих го, ама много бързо ме хвана :) Май ще ходя да хапна нещо.

Иначе и аз бих бил за 3, просто не виждам адекватен заместник на пазара, затова предпочитам да се дадат пари за класни защитници + плюс малко по-евтин нападател, защото Игуаин и Бензема ще глътнат 2/3 от парите за Луис, а не мисля, че ще са толкова полезни. Мисля, че трябва да е раздвижен нападател, който да може и по крилото, затова ми се искаше да е Ройс. Ако добавим и Хумелс си става бомба... Ще видим, не знаем какво ни предстои.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 11 юли 2014 23:26

kileto написа:

Бате поразрови тук там нещо слух се носи за Хамес Родригес не съм сигорен Ти си човека ;)

Никакъв шанс за Хамес :) Забравете за него и въобще не се надявайте. :)

Иначе аз ще нахвърля няколко имена да поразмишлявате(в атака предимно), е така без да има някакви слухове за тях...естествено не са суперзвезди, а по-скоро тип Коутиньо и Стъридж - млади играчи, които могат да се развият в Ливърпул.(освен вече споменаваните Гризман и Шакири)

Мемфис Депай, Виктор Фишер, Миралем Пянич, Кинтеро(Порто), Окампос(Монако), Ланзини(Ривър Плейт), Алкасер(Валенсия), Кейта Балде(Лацио), Ел Шарауи, Инсиние, Икарди, (бих добавил и Джаксън Мартинес нищо, че не е млад).

Иначе когато има слух, ще ви го го казвам веднага щом го чуя, не се съмнявайте :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул след Суарез: Трансферно лято 2014

Мнениеот wolf » 11 юли 2014 23:27

slash1912 написа:Трябва ни някой,който да вкарва по над 30 гола на сезон,за да заместим пълноценно Суарез.Не знам кой може да е ,за това си има мениджър,който доказа,че може да се справи.

Стъридж ще вкара над 30 сам, въпроса е да има кой да му подава. Другото го може

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 11 юли 2014 23:28

Milkoy написа:
iliev72 написа:

Така де, оправих го, ама много бързо ме хвана :) Май ще ходя да хапна нещо.

Иначе и аз бих бил за 3, просто не виждам адекватен заместник на пазара, затова предпочитам да се дадат пари за класни защитници + плюс малко по-евтин нападател, защото Игуаин и Бензема ще глътнат 2/3 от парите за Луис, а не мисля, че ще са толкова полезни. Мисля, че трябва да е раздвижен нападател, който да може и по крилото, затова ми се искаше да е Ройс. Ако добавим и Хумелс си става бомба... Ще видим, не знаем какво ни предстои.
А мнение за левия бек на часовниците и Волсбург Родригес?Меси немръдна тогава(един мач не е критерий но все пак...)

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 11 юли 2014 23:30

Gil-galad написа:
kileto написа:

Никакъв шанс за Хамес :) Забравете за него и въобще не се надявайте. :)

Иначе аз ще нахвърля няколко имена да поразмишлявате(в атака предимно), е така без да има някакви слухове за тях...естествено не са суперзвезди, а по-скоро тип Коутиньо и Стъридж - млади играчи, които могат да се развият в Ливърпул.(освен вече споменаваните Гризман и Шакири)

Мемфис Депай, Виктор Фишер, Миралем Пянич, Кинтеро(Порто), Окампос(Монако), Ланзини(Ривър Плейт), Алкасер(Валенсия), Кейта Балде(Лацио), Ел Шарауи, Инсиние, Икарди, (бих добавил и Джаксън Мартинес нищо, че не е млад).

Иначе когато има слух, ще ви го го казвам веднага щом го чуя, не се съмнявайте :)
;) ;) ;)

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Ливърпул след Суарез: Трансферно лято 2014

Мнениеот soccerav » 11 юли 2014 23:32

За мен трансферна цел номер едно трябва да бъде Ловрен. Един от най-добрите защитници в Англия, колкото и да му искат светците, трябва да се потрудим да го вземем. Напред си нямам и на идея кой ще замести Суарез. Дано не са Балотели или Хунтелар, че жална ни майка!

Върни се в “Ливърпул”