Няколко думи за Рабех!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Предложение: Рабех дефанзивен халф?

Мнениеот _RoKi_ » 24 ное 2009 18:30

ЕМИЛ написа:
mon_cool написа:Категорично не по добрия вариянт според мен е Миланов.

Тук направо паднах от стола от смях :mrgreen: :mrgreen:

Ако някой трябва да е дефанзивен то това е Лъчо.Всичко друго е равно на експеримент.
И с двама ви не съм съгласен...Живко винаги се е бил бек и то десен,това му е позицията,там играе най-добре.
Емиле,Лъчо балтанов по принцип си е офанзивен халф и преди контузията на Гаджев играеше дори като дясно крило.Мъчат го като дефанз. халф,ама не става :)

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 24 ное 2009 19:58

Ваша милост има резон. Съгласен съм,че Рабех там ще свърши много добра работа и ще изненада Литекс. Той дори може да прави невероятни пробиви през центъра с нелоша техника. Дано треньорите да се сетят.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 ное 2009 20:05

shambalat написа:Абе, момчета, дефанзивен халф е Бензукан, защо никой не се сеща за това?
И в младежкия на Мароко преди, и сега в националния, когато го взимат, го използват на тази позиция.
Той изнася превъзходно топката, а ние след Пелето нямаме футболист, който да се справя добре с тази функция.
Досега са го пускали или като бек, или като централен защитник да запълва дупки, но никога там, където е силен.
Треньорите ни са под всякаква критика. Да вземат поне да питат момчето, къде играе.
А Рабех да си седи централен защитник, въпреки че би се справил на всеки пост, защото е футболист, който може да играе класен футбол.

Абсолютно съм съгласен с теб. На Бензукан мястото му или централен защитник или дефанзивен халф. А Рабех винаги е играл като централен защитник. И след като двамата са взели медали от световно първенство явно се справят със задълженията си.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 ное 2009 20:12

Здравков вече каза,че е наясно с човека,който ще замести Сърмов.Така,че ние какво си пишем тука,"футболен мениджър" ли,какво?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Дали не бе ,,хванат,, Рабех.

Мнениеот zlatan » 14 дек 2009 16:00

След всичките престъпни действия на килъра Ставров вчера днес на трезва глава гледам репортажи от мача ни с черно море.Този мароканец ни дъни в трети сериозен мач лацио,литекс и сега с черно море.Тук дилемата е проста или рабех нарочно го прави или некомпетентност от спортно-техническия щаб на Левски който гласува доверие на мароканеца.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Дали не бе ,,хванат,, Рабех.

Мнениеот pomiqrat » 14 дек 2009 16:02

Гледах един ваш бивш треньор по телевизията и каза нещо от рода, че това, ако е най-добрия защитник на отбора пази боже.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 14 дек 2009 16:07

Рабех не заслужава титулярното място в Левски, нито пък заслужава като цяло синята фланелка! Пълен позор е за Левски! Пияница, никаква дисциплина и ни провали срещу Черно Море, защото ако бяхме 11-11 щеше да е друго нещо, а още от началото на мача ни остави с човек по-малко! Издънките му не са само срещу морето, а и срещу много други отбори! ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!!!
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 14 дек 2009 16:09

вчера и аз да бях съдия щях да изгоня този малоумник.Но се питам колега в причината за тази му постъпка.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 14 дек 2009 16:17

Рабех отдавна трябваше да бъде изгонен на мача се видя ,че и В.Генев не става за първия отбор.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 14 дек 2009 16:17

Причината за слабата му игра е в манталитета - арабин, какво повече? КАто качества, няма равен в българското първенство, обаче е невиждано леке. И виновен е конкретно Гонзо. Защото още след пиянските му изцепки трябваше да го изгони от отбора.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Левски”