Май и следващият им сезон ще е ялов

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Едно нещо ми е интересно. Кой ще бъде втори капитан след като Суарез напусна и най-вероятно Агер ще го последва. Аз лично се сещам за Шкъртел и Джонсън, но никой от тези два варианта не ми харесва. Аз ако съм бих направил Стъридж втори капитан.
iliev72 написа:Alonso_Massa написа:Едно нещо ми е интересно. Кой ще бъде втори капитан след като Суарез напусна и най-вероятно Агер ще го последва. Аз лично се сещам за Шкъртел и Джонсън, но никой от тези два варианта не ми харесва. Аз ако съм бих направил Стъридж втори капитан.
А защо не Стърлинг
Alonso_Massa написа:Едно нещо ми е интересно. Кой ще бъде втори капитан след като Суарез напусна и най-вероятно Агер ще го последва. Аз лично се сещам за Шкъртел и Джонсън, но никой от тези два варианта не ми харесва. Аз ако съм бих направил Стъридж втори капитан.
HoUs4oOL написа:Alonso_Massa написа:Едно нещо ми е интересно. Кой ще бъде втори капитан след като Суарез напусна и най-вероятно Агер ще го последва. Аз лично се сещам за Шкъртел и Джонсън, но никой от тези два варианта не ми харесва. Аз ако съм бих направил Стъридж втори капитан.
Според мен ще е Хендерсън,аз лично го виждам като наследник на Джерард.
Потребители, разглеждащи този форум: simby и 3 госта