Rivaldo10 написа:Не намирам броя на входовете, но се надявам, че ще са поне 3.
Сектора върви добре и дано много скоро бъде завършен грубия строеж.
Този вход, който е готов е само за журналисти. На горното ниво над него ще има шест входа за зрители.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Rivaldo10 написа:Не намирам броя на входовете, но се надявам, че ще са поне 3.
Сектора върви добре и дано много скоро бъде завършен грубия строеж.
Kris_men2000 написа:Разбрах,че сектора ще е с 6000 седящи места.Но от колко етажа ще е сектора от 5 или 6 етажа.
DAsh написа:Kris_men2000 написа:Разбрах,че сектора ще е с 6000 седящи места.Но от колко етажа ще е сектора от 5 или 6 етажа.
Мисля че 5.
Kris_men2000 написа:DAsh написа:Kris_men2000 написа:Разбрах,че сектора ще е с 6000 седящи места.Но от колко етажа ще е сектора от 5 или 6 етажа.
Мисля че 5.
Няма ли малко смешно да изглежда.В А сектор ще гледаш мача от 15 метра височина а от другите сектори от 5 метра височина.Все едно си седнал на мохабед с приятели но всички са седнали на детски столчета а ти си седнал на стол щъркел.Нещо няма да има никаква симетрия.Тези от А сектор ще виждат даже и зад сектор В.
Kris_men2000 написа:DAsh написа:Kris_men2000 написа:Разбрах,че сектора ще е с 6000 седящи места.Но от колко етажа ще е сектора от 5 или 6 етажа.
Мисля че 5.
Няма ли малко смешно да изглежда.В А сектор ще гледаш мача от 15 метра височина а от другите сектори от 5 метра височина.Все едно си седнал на мохабед с приятели но всички са седнали на детски столчета а ти си седнал на стол щъркел.Нещо няма да има никаква симетрия.Тези от А сектор ще виждат даже и зад сектор В.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00, TristaNNN и 47 госта