Бог да ги прости-кой ял ял-само знам 4е свинята Спаска Пеевски е евродепутат

ахахахах яката държава

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:Важното е Тити да се разреве още в няколко студиа в негова защита. Ама те ония нямат нищо общо, нееее!!!![]()
![]()
zlato1234 написа:memnto написа:Важното е Тити да се разреве още в няколко студиа в негова защита. Ама те ония нямат нищо общо, нееее!!!![]()
![]()
Къде е общото между Цв. Василев и ПФК Левски СФ? За волейболният съм съгласен, но това няма нищо общо с футболният, че да ревеш жално!
memnto написа:zlato1234 написа:memnto написа:Важното е Тити да се разреве още в няколко студиа в негова защита. Ама те ония нямат нищо общо, нееее!!!![]()
![]()
Къде е общото между Цв. Василев и ПФК Левски СФ? За волейболният съм съгласен, но това няма нищо общо с футболният, че да ревеш жално!
Аз не рева, реве гореспоменатият.От къде той ви намери $$ за юбилейчето?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
memnto написа:zlato1234 написа:memnto написа:Важното е Тити да се разреве още в няколко студиа в негова защита. Ама те ония нямат нищо общо, нееее!!!![]()
![]()
Аз не рева, реве гореспоменатият.От къде той ви намери $$ за юбилейчето?
za nas e toj religiq написа:Ситуацията стана интересна ! Ако наистина БНБ е отказала 3 пъти на оманския фонд , да си рекапитализира инвестициите в банката , ще станем доста известни в еуропата с резила сиИнтересното обаче тепърва предстои , да видим кой , кого и кога
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта