CTAHKO написа:pomiqr163 написа:Трябват ми 2 млн. евро.
Успех![]()
![]()
Нали си гений, измисли нещо. След година и половина ще ти дам 500 хил. евро.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:pomiqr163 написа:Трябват ми 2 млн. евро.
Успех![]()
![]()
CTAHKO написа:Tommi написа:CTAHKO написа:А акционерния капитал каква възможност ти даваГолемият бизнесмен прави така, че да няма кредит
Трябват му пари, вдига капитала на фирмата, пуска емисия акции според парите, които му трябват и пак е събрал пари, но няма лихви, които да го дерат
Пак опираме до моя въпрос, който подминаваш.Разкрий ни тайната как се осигуряват вноски на акционерите безплатно, безвъзмездно, безусловно.
Тия акционери няма ли да искат някаква възвръщаемост и/или изгода под различна форма? Или ще ти наливат пари заради красивите ти очи?
Ти май не четешРазпределяте си печалбата според дяловото участие
Cicero написа:държа да информирам обществеността, че съм дал нотариално заверени показания пред съдии от страни членки на Европейския съюз.
Сега, дори да го гръмнат, пак ще лъсне цялата истина!
Ако Василев се върне в България и застане пред съда, дали няма да разпердушини цялата схема? Аз лично не вярвам, но тази система може да се пропука само отвътре. Дано!
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:Cicero написа:държа да информирам обществеността, че съм дал нотариално заверени показания пред съдии от страни членки на Европейския съюз.
Ако Василев се върне в България и застане пред съда, дали няма да разпердушини цялата схема? Аз лично не вярвам, но тази система може да се пропука само отвътре. Дано!
БожеееЖълти вересии! Той е част от схемата, по-точно, без него не може да стане нищо! Няма да се върне само че, защото го чака затвор!
modor написа:Според непотвърдена информация: Цветан Василев изнесъл милионите в автобус, теглен от куче.
wannabe написа:Cicero написа:държа да информирам обществеността, че съм дал нотариално заверени показания пред съдии от страни членки на Европейския съюз.
БожеееЖълти вересии! Той е част от схемата, по-точно, без него не може да стане нищо! Няма да се върне само че, защото го чака затвор!
kanar76 написа: Цветан Василев проговори!
Цветан Василев проговори! Банкерът разпространи отворено писмо, в което дава становище за случващото се с Корпоративна търговска банка.
Ето го писмото в оригиналния му вид:
Уважаеми дами и господа,
Скъпи колеги,
От няколко месеца насам срещу мен е предприета масирана, целенасочена и изключително манипулативна кампания, която се пренесе и върху всичко, което се свързва с моето име. Основната цел на безпрецедентния натиск от медии, дирижирани от определени кръгове, е Корпоративна търговска банка АД. Връх на кампанията е днешната пресконференция на БНБ, която само доказва конспиративния сценарий за разбиване на доверието в банката и продажбата на безценица на финансираните чрез нея активи.
Изсмуканите от пръстите числа за огромни загуби на банката се разпространяват отдавна от лакеите на тези, които пожелаха да я унищожат. Не е ли странно, че единствените доводи, приведени от господин гуверньора, са липсата на досиета за оценката? Нима някой си мисли, че това е било възможно? Естествено е, че досиетата са в следствените органи.
Чия заповед изпълнявате Вие, господин гуверньор? Не е ли странно, че Вие не защитихте Вашия подуправител, когато беше обвинен, преди да бъдат събрани каквито и да било доказателства? Така ли защитавате независимостта на една от най-старите институции на демократичното общество в България?
Защо не допуснахте акционерите да намерят работещо бизнес решение за КТБ АД? Защо подминахте с лекота техните писмени и устни волеизявления? Смятате ли, господин гуверньор, че може да се държите по такъв арогантен начин с представители на държавен фонд на независима държава? Или може би обслужихте интересите на определен кръг от хора, заинтересовани от това да не изплатят своите задължения към банката? Или пък интересите на хора да овладеят на силно занижени цени основната част от активите, финансирани от КТБ АД.
Господин гуверньор,
Вие ме обвинихте, че съм изнесъл в брой огромна сума пари в деня преди поставянето на банката под особен надзор! Не стана ясно как и по какъв начин тези пари са взети и предадени ми, при положение че от 10.06.2014 г. аз не съм бил в България. Тъй като на всички стана ясно, че този сценарий е режисиран от определен кръг хора, рекетиращи мен и КТБ АД в продължение на години, държа да информирам обществеността, че съм дал нотариално заверени показания пред съдии от страни членки на Европейския съюз.
Размахването на недоказани и скалъпени обвинения, с помощта на смазани от страх и насилие хора, не е повод за самодоволство!
Уважаеми Клиенти на Корпоративна банка,
С тези специални редове се обръщам към Вас, за да Ви благодаря за доверието и да Ви уверя, че няма да позволя цената на разчистването на сметките с мен да бъде платена от Вас. Убеден съм, че скоро Вашите интереси ще бъдат защитени адекватно.
Що се отнася до институциите, които съдействаха и бездействаха, за да се случи всичко това – с тях ще си говорим в съда.
С уважение,
Цветан Василев
Tommi написа:CTAHKO написа:Tommi написа:CTAHKO написа:А акционерния капитал каква възможност ти дава? Големият бизнесмен прави така, че да няма кредит. Трябват му пари, вдига капитала на фирмата, пуска емисия акции според парите, които му трябват и пак е събрал пари, но няма лихви, които да го дерат.
Пак опираме до моя въпрос, който подминаваш.Разкрий ни тайната как се осигуряват вноски на акционерите безплатно, безвъзмездно, безусловно.
Тия акционери няма ли да искат някаква възвръщаемост и/или изгода под различна форма? Или ще ти наливат пари заради красивите ти очи?
Ти май не четешРазпределяте си печалбата според дяловото участие
Т.е. част от печалбата отива при хората, които са вложили пари, а не е изцяло при теб.Значи все пак няма безплатен обяд. Подчертавам, че не взимаме предвид предимствата/недостатъците на това, че не управляваш еднолично.
Tommi написа:Станко, Станкооо, Станко... Парите в банките не мухлясват, там е работата. Твоите пари ще се използват от някой предприемач, който е движеща сила на бизнеса и на икономиката. А в същото време на теб ти плаща (лихвата при депозитите) за това, че използва парите ти вместо теб. Дори и да вложиш собствените си пари в някакъв бизнес, ако искаш да го развиваш и той да достигне сериозни мащаби, то това няма да стане със спестявания от закуски, а пак прибягваш до заемен капитал. Разбира се, има и други източници на заемен капитал, не са само банките, но всеки си има предимства и недостатъци.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта