Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Logical person » 10 юли 2014 19:44

Tommi написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
Това ми прилича на Закон, но никъде не видях правомощия за санкциониране на някой, който не е поднадзорен :roll:

http://www.fsc.bg/public/upload/files/m ... N_2013.pdf

Искам категорично да кажа, че аз съм твърдо ЗА, някой, измислящ си новини и проблеми някъде, драскач да бъде осъден, което надали ще възпре тази пасмина, но може и да отрезви някои от тях.

КФН има свирепи правомощия да санкционира. Например наскоро отнеха лиценза на Глобал Маркетс. А брокерите за да получат лиценз, депозират една тлъста сума от няколкостотин хиляди до няколко милиона. И при отнет лиценз горят. А КФН им отне лиценза за добро утро. Освен това многократно са глобявали различни инвестиционни посредници за какво ли не. Налага ли са и глоби, по гореописания закон. Мисля че бяха глобили БГ-мама ( ?? ) преди години. Глобата за медия е 20к при първо провинение и 50к при повторно. За физическо лице беше 5 и 10.

Инвестиционните посредници са друга работа, остави ги тях. За това, за което говорим, глобите са 20 000 - 50 000 лв. за физически лица и 50 000 - 100 000 лв. за юридически лица.

Значи са ги увеличили :) Но все пак КФН освен глоби могат и само писма да пращат. Да предупредят да внимаваш какво говориш :lol: При всички случай спортните парцали и една заплаха за глоба да получат и са се насрали :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2014 09:44

Тц тц, как не ги е срам да си искат парите значи.
......................
ГОНГ

Трима бивши кадри на ЦСКА са сезирали УЕФА в момента, в който тимът е под мониторинг от Европейската футболна централа и в навечерието на евроучастието му, което стартира другата седмица.

Това са бившите играчи на тима Християн Кировски и Джаксън Менди, както и Павел Дочев, който води отбора за кратко преди четири години.

Македонецът и Дочев претендират, че ЦСКА не спазва уговорените срокове за изплащането на договорените им обезщетения. Те признават, че имат споразумения с клуба за разсрочване, но "червените" не са коректни.

Французинът пък, който от около месец вече е играч на Литекс, претендира за две неизплатени заплати и за непреведени пари от бонуси, които са записани в договора му, който беше прекратен през юни.

Още от началото на годината е ясно, че "червените" съдят Кировски, а се заканиха да направят това и с Менди
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2014 10:15

vaskonti написа:
TristaNNN написа:
memnto написа:Платените подлоги от всички медии са се впрегнали и заливат ли заливат с помията си ЦСКА.
Как пък за ония един материал не излезе, или пък за Разград или Ловеч.
В Пловдив нямат лев да се обърнат, но нищо по "медиите". Само ЦСКА им е в устата. Но явно знаят, че голямото име им гарантира много кликания и съответно приходи. :geek:

Ми не, специално на тези нищо не им гарантира. И какво значи платените подлоги? Кой плаща на тези "подлоги" да петнят харизмата? Ние, Лудогорец, а може би Литекс, според теб кой е толкова богат, за да плаща на вестник да каже истината за проблемите при червените? Колкото до нас и другите тимове, ами има много материали за четене, отвори, прочети и спри с тези мантри за мнимия враг, вече е смехотворно просто. И за майните има предостатъчно материали, чети смело.

Това, дето си го копирал очевидно е опашата лъжа, при това още по-очевидно - нарочно съставена, а не е плод на некадърност. Покажи ми поне една подобна опашата лъжа за друг клуб.

И кое е лъжливото, ако не е тайна разбира се? Разбирам, че такива статии ви бъркат под ноктите, но доста от нещата са така.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юли 2014 10:57

TristaNNN написа:
vaskonti написа:
TristaNNN написа:
memnto написа:Платените подлоги от всички медии са се впрегнали и заливат ли заливат с помията си ЦСКА.
Как пък за ония един материал не излезе, или пък за Разград или Ловеч.
В Пловдив нямат лев да се обърнат, но нищо по "медиите". Само ЦСКА им е в устата. Но явно знаят, че голямото име им гарантира много кликания и съответно приходи. :geek:

Ми не, специално на тези нищо не им гарантира. И какво значи платените подлоги? Кой плаща на тези "подлоги" да петнят харизмата? Ние, Лудогорец, а може би Литекс, според теб кой е толкова богат, за да плаща на вестник да каже истината за проблемите при червените? Колкото до нас и другите тимове, ами има много материали за четене, отвори, прочети и спри с тези мантри за мнимия враг, вече е смехотворно просто. И за майните има предостатъчно материали, чети смело.

Това, дето си го копирал очевидно е опашата лъжа, при това още по-очевидно - нарочно съставена, а не е плод на некадърност. Покажи ми поне една подобна опашата лъжа за друг клуб.

И кое е лъжливото, ако не е тайна разбира се? Разбирам, че такива статии ви бъркат под ноктите, но доста от нещата са така.

Например това, че разходите са се увеличили със 100 000лв? Това, че се броят заплатите на новите без да се отчитат заплатите на напусналите?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юли 2014 10:58

TristaNNN написа:Тц тц, как не ги е срам да си искат парите значи.
......................
ГОНГ

Трима бивши кадри на ЦСКА са сезирали УЕФА в момента, в който тимът е под мониторинг от Европейската футболна централа и в навечерието на евроучастието му, което стартира другата седмица.

Това са бившите играчи на тима Християн Кировски и Джаксън Менди, както и Павел Дочев, който води отбора за кратко преди четири години.

Македонецът и Дочев претендират, че ЦСКА не спазва уговорените срокове за изплащането на договорените им обезщетения. Те признават, че имат споразумения с клуба за разсрочване, но "червените" не са коректни.

Французинът пък, който от около месец вече е играч на Литекс, претендира за две неизплатени заплати и за непреведени пари от бонуси, които са записани в договора му, който беше прекратен през юни.

Още от началото на годината е ясно, че "червените" съдят Кировски, а се заканиха да направят това и с Менди

И Пламен Киряков и той...как смее?!? :shock:
[/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 11 юли 2014 11:02

Тоя е станал стуринта и е преровил 5 страници новини за да може да постне нещо тук. Кво го и коментираш даже. :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2014 11:04

vaskonti написа:
TristaNNN написа:Тц тц, как не ги е срам да си искат парите значи.
......................
ГОНГ

И Пламен Киряков и той...как смее?!? :shock:

А вие там оправихте ли се с него покрай Анисе, нали се лееха едни закани, за съд и какво ли още не :? Как пък и той смееше тогава да вдига ръка срещу харизмата, не го е срам.
[offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юли 2014 11:09

Ми до колкото виждам проблеми по въпроса няма. Мислиш ли, че Киряков би пропуснал да мрънка по въпроса? В крайна сметка Анисе си игра в ЦСКА и нито един отбор не подаде жалба за нещо нередно, включително и Киряков. Тоест няма нищо нередно.
Освен това, нека си гледаме настоящето, а не миналото. То и Мъри преди 2 месеца каза, че му дължите пари от преди 6 години, но и това не е проблем, нали? Йоканович също мрънка за пари, но и това не е проблем, нали? Така че, виж си първо гредата в собственото око...
[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2014 11:25

vaskonti написа:Ми до колкото виждам проблеми по въпроса няма. Мислиш ли, че Киряков би пропуснал да мрънка по въпроса? В крайна сметка Анисе си игра в ЦСКА и нито един отбор не подаде жалба за нещо нередно, включително и Киряков. Тоест няма нищо нередно.
Освен това, нека си гледаме настоящето, а не миналото. То и Мъри преди 2 месеца каза, че му дължите пари от преди 6 години, но и това не е проблем, нали? Йоканович също мрънка за пари, но и това не е проблем, нали? Така че, виж си първо гредата в собственото око...

Ами казал преди 2 месеца не е същото като официално съобщение за съд в спортен сайт, нали? Ако пък е така, да заведат дело и да си вземат парите, какво ги спира :? Виж, при вас е по-голям купон, направо с УЕФА работят хората, няма хън мрън.
[offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юли 2014 11:28

Май си забравил кой беше глобен от УЕФА?
[/center]

Върни се в “Архив”