Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

btr
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру Кишинев /Молдова/, 2-ри кв. кръг

Мнениеот btr » 10 юли 2014 23:42

хмъъъъ, мръсен отбор са тия, но не са това, което беха преди години. Бях в Тираспол на мача им с латекса преди 10 г. и такъв срам не съм брал, но си ги надиграха по всички покзатели. Направиха страхотно чистак ново стадионче в Кишинев за десетина хил. На откриването му също бях там. Не съм се съмнявал, че ще отстранят нафуканите македонци, които щеха да са ни по-лесни. Най-важното е победа в първия мач. Няма значение с колко. И 1 гол ще е добре. Просто не трябва да се допуска и за момент, че са лесни и ще го отнесат. Стойчо да ги почва от утре щото седмицата ще отлети. УСПЕХ!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 юли 2014 23:53

Успех! Прогнозата ми е малко голове и в двата мача, но молдовците ще бъдат елиминирани.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 юли 2014 23:54

btr написа:хмъъъъ, мръсен отбор са тия, но не са това, което беха преди години. Бях в Тираспол на мача им с латекса преди 10 г. и такъв срам не съм брал, но си ги надиграха по всички покзатели. Направиха страхотно чистак ново стадионче в Кишинев за десетина хил. На откриването му също бях там. Не съм се съмнявал, че ще отстранят нафуканите македонци, които щеха да са ни по-лесни. Най-важното е победа в първия мач. Няма значение с колко. И 1 гол ще е добре. Просто не трябва да се допуска и за момент, че са лесни и ще го отнесат. Стойчо да ги почва от утре щото седмицата ще отлети. УСПЕХ!

Благодарим! Предполагам, че предивд цялостното състояние на българския футбол, никой не си и помисля да си вирва главата и да подценява съперника. Естествено победата в първия мач е повече от задължителна! Лично аз очаквам в София да ни е по-трудно, но при една победа нещата за реванша ще се улеснят.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 10 юли 2014 23:57

Доколкото видях от мача им с тетовците са корав отбор, и доста надъхани изглеждаха. Определено няма да е лесно, и резултат от рода на 3:0 ще е доста труден, но не невъзможен. Надявам се на повече хора на стадиона и нека ЦСКА победи.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 11 юли 2014 00:01

Не познавам особено и двата отбора, но сякаш няма как да има особена разлика. И като самочувствие и класа, но моооже би ЦСКА са поне малко по-силни, а и ще имат тук добра подкрепа от феновете, ако ще и 500 да са. Успех ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 11 юли 2014 00:14

arni написа:Доста кораво отборче са, преди малко им гледах мача, много яки контри правят.
Ето който иска да го гледа на запис: http://www.zimbru.md/ru/football/nation ... 014/14642/

Някой от вашите написал под репортажа "cska will beat zimbru 5-0" :)

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 11 юли 2014 01:04

2-1 2-1 И в двата мача - трудни победи

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 11 юли 2014 06:31

Ако ще се притесняваме и от такива... хич да не почваме !!! 1-0, 2-0... мисля,че ще ни е достатъчно ! А тия сините турнирни душици ги разбирам , това им е начина да се отъркат в евротурнирите... 8-)

Върни се в “ЦСКА”