Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Мнениеот greenpeak » 10 юли 2014 15:58

Ами Бойс, за сефте от години няма да ходя на откриване на сезона тогава :mrgreen:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 юли 2014 18:24

greenpeak написа:Ами Бойс, за сефте от години няма да ходя на откриване на сезона тогава :mrgreen:

Ами защо не ги гледаш на живо тогава?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 юли 2014 19:31

В Банско ли да ходя бе пишман готвачо :mrgreen: ?

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 10 юли 2014 19:48

greenpeak написа:Ами Бойс, за сефте от години няма да ходя на откриване на сезона тогава :mrgreen:

Човече, с тази игра в контролите, която е видяхме, дано да останем в групата на майсторите, дет се вика. А пък това, че няма да има официално представяне на отбора, сигурно е за заблуда на съперниците ни, тактически ход, едно друго, някакъв гениален ход на още по-гениалните ни шефове от ТИМ. Умното си е умно, хитрото си е хитро. Ама другата седмица 2:0 или 3:0 за Берое и пак ще бъдем разкрити, мама му стара...

Потребителски аватар
Green_power
Контакти:

Мнениеот Green_power » 10 юли 2014 21:34

http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B ... %80%D0%B5/
Треньорът на Черно море Сашо Станков не е доволен от конкуренцията в отбора, призна самият той. Според него, конкуренцията трябва да бъде на по-високо ниво отколкото е в момента. „За това гледам и юношите да не се изолират от отбора, а да тренират наравно, че дори и малко повече. За да може да има достатъчно вариативност в състава. В крайна сметка това са хората. Но пак повтарям, може да се каже, че няма необходимата конкуренция в отбора“, коментира наставникът.

Той даде добра оценка на проведения лагер в Банско. „Свършихме голям обем от работа в Банско. Изиграхме и добри контроли. Доволен съм от старанието на футболистите. Хубавото е, че нямаме и сериозни контузии от лагера. Доволен съм от представянето на новите попълнения – Стенио и Матиас Курьор. Другите двама още не са в необходимия ритъм, който аз желая. Симеон Райков закъсня с подготовката, а Живко Петков все още не се е адаптирал напълно към отбора, но мисля, че това ще стане в най-скоро време. От резултатите в самите контроли не съм чак толкова доволен, но има неща, върху които работим. Продължаваме да изчистваме някои детайли и проблеми, които имаме в игрово отношение. До първия мач с Берое би трябвало голяма част от нещата в моите изисквания да са на ниво и да сме напълно готови. Предстои ни сериозен мач в Стара Загора. Естествено, не може да са на 100% готови футболистите за старта на сезона, но вече положихме добра основа“, заяви още Станков.

Специалистът бе категоричен, че иска Черно море да завърши колкото се може по-напред в класирането през новия сезон. „Винаги съм си поставял амбициозни цели. Едно са целите, друго са реалностите. Но аз никога не се отказвам и винаги преследвам колкото се може по-високи цели. Колкото по-високо класиране постигне Черно море, толкова по-добре. Гледам да дам на футболистите дух на непримиримост и борбеност в гоненето на целите. Това ще бъде нещото, което ще искам непрекъснато от тима. Постоянно повтарям на играчите, че звездата в един отбор е самия отбор“, каза също треньорът.

„Очаквам подкрепа и търпение от феновете. В едно могат да бъдат сигурни те – футболистите ще дават максимума във всеки един мач“, заключи Станков.

Ноу комент! Явно трябва да се стягаме за изнервящ сезон.
Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 юли 2014 21:43

greenpeak написа:В Банско ли да ходя бе пишман готвачо :mrgreen: ?

Какво ти пречи?Парички ли няма,или желание?
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юли 2014 01:50

Готвача написа:

Желание!!! Никакво желание да ходя в Банско.

А ти последно кога гледа любимият си отбор на живо на Тича :mrgreen: ???
Иначе коментари правиш по форумите за играта на отбора и оценки даваш, а на мач не си бил с години :mrgreen: .
Райков с екипа на Черно море на живо (на Тича) някога гледал ли си? Ама иначе го коментираш!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 юли 2014 11:00

greenpeak написа:
Готвача написа:

Желание!!! Никакво желание да ходя в Банско.

А ти последно кога гледа любимият си отбор на живо на Тича :mrgreen: ???
Иначе коментари правиш по форумите за играта на отбора и оценки даваш, а на мач не си бил с години :mrgreen: .
Райков с екипа на Черно море на живо (на Тича) някога гледал ли си? Ама иначе го коментираш!

Оправданията са като задника,всеки си има.Ти си жив пример за това.Нямал желание да ходи в Банско,защото там е малко скъпичко за някои хорица.А на мача в Стара Загора ще ходиш ли?Сигурно отново не,поради някакво друго оправдание,нали?Аз съм гледал толкова много мача навън на Морето,колкото ти няма да гледаш през целият си живот/и то не организирано с агитката/.Когато човек си харесва отбора,без значение в коя група играе и къде,отива и го гледа.Останалото е някакво изкривено подобие на "любител на футбола".Сега продължавам да си гледам мачове на живо и тук,като не ме спират нито липсата на желание,нито нещо друго.Решавам и отивам.Така че ти си оставаш едно плямпало,определено неразбиращо от футбол и нямащо желание дори да гледа мачове на уж "любимият" си отбор.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юли 2014 12:01

Имам собствен магазин и бизнес на пъпа на Варна бе шматка, а ти за пари ми говориш :mrgreen: . Излагаш се!
Когато поне веднъж Райков го гледаш на живо (във Варна на Тича) тогава ще го коментираш? Същото се отнася и за останалите ни футболисти и треньори.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юли 2014 13:58

Практически отборът е същият от отминалия полусезон, промените са:

....................................Напуснали....................................................................Привлечени...................
..............................................................................................................................................................
Вратар:.........................Ник Дашев...............................................................Акалски + Николов......................
Халф:.......................Окоро + Бергонси.....................................................Стенио + Матиас + Райков..................
Нападател:...................Домовчийски.................................................................Живко Петков........................

Върни се в “Черно море”