durex написа:Традицията се запазва и на това световно играч на Интер ще играе финал
Ти видя ли снощи за малко да осере тоя ваш игра всичко , баси и некадърника :X , ако той ви е най - добрия играч , Бог да ви е на помощ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
durex написа:Традицията се запазва и на това световно играч на Интер ще играе финал
Middlesbrough написа:durex написа:Традицията се запазва и на това световно играч на Интер ще играе финал
Ти видя ли снощи за малко да осере тоя ваш игра всичко , баси и некадърника :X , ако той ви е най - добрия играч , Бог да ви е на помощ![]()
durex написа:Middlesbrough написа:durex написа:Традицията се запазва и на това световно играч на Интер ще играе финал
Ти видя ли снощи за малко да осере тоя ваш игра всичко , баси и некадърника :X , ако той ви е най - добрия играч , Бог да ви е на помощ![]()
Е айде сега от един слаб мач и да го правим некадърник.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа::lol:
По-скоро тъпия лациaл я сбърка топката на центъра, ама айде
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:rhaegar написа::lol:
Лихщайнер сбърка ако не се лъжа
kingofpop написа:rhaegar написа::lol:
Лихщайнер сбърка ако не се лъжа
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
kingofpop написа:Е, Паласио отне топката в центъра на терена и подаде на Меси, преди Лео да асистира на Ди Мария срещу Швейцария![]()
така че и неговия принос не е малък за финала
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост