memnto написа:Но моля Ви, другарю, пуснете такава тема! С трепет и огромно вълнение ще я прочета от "корица до корица".
Разбира се, че бих пуснал. Навремето бях безнадеждно влюбен в родната ни атлетка.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
memnto написа:Но моля Ви, другарю, пуснете такава тема! С трепет и огромно вълнение ще я прочета от "корица до корица".
Blue1914 написа:Страхотно беше, че онова толкова талантливо поколение успя да реализира потенциала си докрай на това световно! А ако не беше голът на Костадинов... не ми се мисли... Футболът е велика, но може да бъде и много жестока игра.
И СТИГА с това налагане на тоя мит, че само съдията ни е попречил да стигнем до финал 1994! Италианците си бяха доста по-добри от нас в онзи мач.
shumkar_44 написа:memnto написа:Но моля Ви, другарю, пуснете такава тема! С трепет и огромно вълнение ще я прочета от "корица до корица".
Разбира се, че бих пуснал. Навремето бях безнадеждно влюбен в родната ни атлетка.
Черният козел написа:shumkar_44 написа:memnto написа:Но моля Ви, другарю, пуснете такава тема! С трепет и огромно вълнение ще я прочета от "корица до корица".
Защо не я почерпи със сух бисквит,можеше да ти се отвори парашута
memnto написа:Черният козел написа:shumkar_44 написа:memnto написа:Но моля Ви, другарю, пуснете такава тема! С трепет и огромно вълнение ще я прочета от "корица до корица".
Или поне малко хрян.
Черният козел написа:memnto написа:Черният козел написа:shumkar_44 написа:memnto написа:Но моля Ви, другарю, пуснете такава тема! С трепет и огромно вълнение ще я прочета от "корица до корица".
Или поне малко хрян.
И сега заедно щяха да си ловят толстолоб
Точно поради това че не сме голяма нация,не бива да се радваме прекалено дълго на такива успехи,за да не изпадаме в мимикрия.А е добре е да се концентрираме в успехи в други области,вместо непременно футбола.Драми от преследване на футболни успехи,не са препоръчителни за нация като нашата.-1914- написа:red__army написа:От тогава минаха 20 години,някой хора заслужено се окичиха с медали,други и досега продължават да живеят с дивидентите от това.Обаче хората отидоха в космоса.Ние сме егати нацията,някой продължава да пише оди и да бие дитирамби.Едно 4 място,да го празнуваме и след 40 години.Щото никой не може да направи така, че да надскочим такова представяне,не само във футбола,а въобще.
Ми да, трудно е за малка нация да стигне полуфинал на световНие да не сме Германия или Бразилия, че да може реалистично да искаме нещо повече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост