СП 2014 | 1/2 финал | Холандия - Аржентина - 0:0 (2:4 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: СП 2014 | 1/2 финал | Холандия - Аржентина - 0:0 (2:4 aet)

Мнениеот RedeviL » 10 юли 2014 02:23

гражданин от село написа:Не знаех,че във форума има фен група на Ришван,за който сега чувам. :lol:

Бе и аз не го бях чувал преди това световно.. Човекът може и да е свирил важни срещи, ама пък и аз не следя много-много първенства като азиатското. И все пак добре свири човекът! :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 юли 2014 02:26

Защо всички обвинявате за дузпите Силесен и допускате, че Крул по-добре щеше да се представи?

Дузпите на Аржентина бяха безупречни! Особено тази на Гарай-просто еталон за качествена дузпа,показно :)
Дали Тим Круул щеше да направи нещо повече от Силесен? Това не може да се докаже по никакъв начин...

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 10 юли 2014 02:26

RedeviL написа:
гражданин от село написа:Не знаех,че във форума има фен група на Ришван,за който сега чувам. :lol:

Бе и аз не го бях чувал преди това световно.. Човекът може и да е свирил важни срещи, ама пък и аз не следя много-много първенства като азиатското. И все пак добре свири човекът! :)

Язе съм фен на узбекистанския футбол, а човека макар и съдия е второто най-представително лице след Сервер Джепаров ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 10 юли 2014 02:29

Който и да беше победил, заслужаваше да играе на финал...

Холандия с опит да измие "трите" загубени финала, а Аржентина да успее да се събуди.

И все пак супер скучен мач беше... :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 10 юли 2014 02:30

Ако Анхел ди Мария не се оправи за финала, "гаучосите" нямат шанс ама никакъв,иначе макар и минимална надеждата за тях все пак остава !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 юли 2014 02:30

YANTRA_FOREVER написа:
RedeviL написа:

Язе съм фен на узбекистанския футбол, а човека макар и съдия е второто най-представително лице след Сервер Джепаров ;)

Аз и първото представително лице не съм го чувал :? :roll: Като гледам колко е представително първото лице, ми става ясно защо не съм чувал и за второто :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 юли 2014 02:33

Черният козел написа:Ако Анхел ди Мария не се оправи за финала, "гаучосите" нямат шанс ама никакъв,иначе макар и минимална надеждата за тях все пак остава !

Дори да е в състояние да играе въпросът е в каква форма ще бъде и до колко ще е полезен.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 юли 2014 02:35

Най-силното в играта на Аржентина не е толкова връзката между отделните звена и сработеността, нито в класата на нападателите, те на практика бяха обезличени от кого ли не на това световно, най-силна обаче е пресата, с която непрекъснато спират опитите за опасни атаки на противника и борбата за всяка първа топка. Германия обаче ще превъзхожда с по-голямата класа в дефанзивен план (в сравнение с който и да е от останалите противници), което е предпоставка за допускане на още по-малко положения, както и с по-добрата форма на офанзивните си играчи, които могат да подложат аржентинската защита на по-голям натиск от холандците.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 юли 2014 02:37

Така се става шампион, монотонно, не избухвайки тук-таме. Никого не надиграха категорично, но и никой тях не надигра пък изобщо, т.е. контролираха всеки един мач. Моето мнение е:
1. Ако Германия вкара ранен гол - може би и на 3-ка може да качат Меси и Ко. Ако вкарат изобщо първи - вземат мача.
2. Ако Аржентина вкара първа гол - нещата стават на 180 градуса. Немците може и 3-ка да отнесат, ще отпуснат примката на Меси, за да вкарат играчи в атака и ще оголят зоните за Ди Мария, Агуеро и лавеци (без значение кои 2-ма от тази тройка ще играят). Но статистиката тука е безмилостна - гаучосите здраво запечатват вратата си, след групите не са получили гол....вкарат ли - трудно Германия ще изравни.
3. Ако се стигне до дузпи :mrgreen: .....мисля, че е ясно кой е фаворита. Това е 100% територия за германци! Никакви мнения по-различни няма.
Като акцент обаче хвърлям и напомням много тежките минути на немците с Гана и Алжир! Те бяха отпаднали с единия крак от Алжир, само липсата на увереност спря африканците да ги изритат. Срещу Гана всички видяха за какво иде реч. Срещу бързи крила, технични и остри и срещу окопани противници Германия изпада в неумение. За мене това се дължи на 2 фактора - скриване на плеймейкърите - Йозил в големи мачове е мишка, същото важи и за Гьотце, а Дракслер е прекалено млад. Ройс много им липсва, но срещу Бразилия каквито и немци да беше наредил щяха да ги размажат. Също и защитата им не е много в час - левия бек и партньора на Хумелс куцат яко, а точно там се вихри Ди Мария. На Аржентина слабото място е Меси. Затова казах, че Льов не е готов за този мач. Той няма да прати Кедира да го мачка персонално+Швайни на стенд бай винаги готов да помага.....Льов ще си играе играта! Той е ПРАВОЛИНЕЕН треньор, не гъвкав, а такива рядко стават шампиони на Мондиали. Срещу Гана и Алжир беше нужен различен подход, там се вижда един тренер кво може....

ПС: Знам, че е смешно това, но четете погледите на играчите! Аржентинците са ГЛАДНИ, много ГЛАДНИ! Личи си как егоистични играчи се влагат за отбора без да мрънкат - Лавеци и особено Меси....как Сабалета, Масчерано и Билия се хвърлят като пред оръдейни амбразури...германците играят по-аристократично, с класа, но финала няма да е просто мач, това ще е битка! Тежка и безмилостна ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 10 юли 2014 02:42

Днес ми направи впечатление и друго,катила Гуус Хидинк да стане от пейката :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “World Cup 2014”