Formula 1 - Сезон 2014, Официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Formula 1 - Сезон 2014, Официална тема
Бутона дали не беше заспал. Ето за това смяната ще е позитивна.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
-
Алонсо и Фетел доволно се топиха.
Ако наистина обаче немчето е използвало DRS-a неправомерно, заслужава си наказанието ...

Ако наистина обаче немчето е използвало DRS-a неправомерно, заслужава си наказанието ...
THE G.A.M.E написа:Алонсо и Фетел доволно се топиха.![]()
.....и това в битка за великото 5-то място

THE G.A.M.E написа:Алонсо и Фетел доволно се топиха.![]()
И казвате , че нямало интриги в Ф1

[offtopic]

[/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- JackPackage
- Контакти:
Алото и Фетел с много яка битка - напомня ми на Шуми-Алонсо на Имола 2006 мисля че беше, след като Алонсо беше с много по-бързото Рено и Шуми не му даде да го изпревари половин състезание
Много добро състезание като цяло, ако и Роско не беше отпаднал и имаше битка с Черньо щеше да е още по-добре, но поне интригата за титлата се върна сега с пълна сила
Жалко за Райко, дано в Германия се реваншира и направи състезание най-накрая и той

Много добро състезание като цяло, ако и Роско не беше отпаднал и имаше битка с Черньо щеше да е още по-добре, но поне интригата за титлата се върна сега с пълна сила

Жалко за Райко, дано в Германия се реваншира и направи състезание най-накрая и той

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center]

[center]

- Alonso_Massa
- Контакти:
Аз ако бях на Алонсо нямаше да отстъпя на Фетел, ами щях да го чакам той да намали или да се блъсне в мен. Много ме беше яд като го изпревари 4 обиколки преди края след като го държа зад себе си толкова обиколки.

[offtopic]

[offtopic]

Ферари в момента се крепи само на Алонсо,шефовете трябва да му направят по една свирка че постоянно вади отбора в калта в която те го закопаха.Отново се потвърдиха думите ми,че привличането на Райконен беше грешка,този сезон вече е изгубен,но за другия трябва да се мисли в перспектива още от сега.Веднага да се предложи договор на Хюлкенберг,а след това може да се погледне към Ботас и Квият,но само ако се направи силна кола която да побеждава.Мерцедес трябва малко да се стреснат от тези повреди,ясно е че имат най-добрия болид и не е нужно всеки път да го товарят на макс.Фетел е длъжен да престане с тези ревливи глупости тип разглезена девойка,иначе рискува да стане един от най-слабите шампиони като не вземе нито една победа в следващия сезон.Не знам дали има друг такъв случай в историята,но той сериозно се взе за непобедим и всички трябва да са му длъжни и да му правят път.Класирането не може да излъже хората,за сега Рикардо се представя стабилно.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
[center]Доминацията на Мерцедес може да приключи съвсем скоро? [/center]
Тоталната доминация на отбора на Мерцедес от началото на годината може да приключи съвсем скоро. Първоначално се смяташе, че голямото предимството на болидите на Нико Розберг и Люис Хамилтън идва от по-високата мощност на новите 1.6-литрови турбо V6 двигатели на Мерцедес.
Според последните анализи обаче скоростта на "Сребърните стрели" се крие в хибридния модул, който добавя към мощността на турбо двигателя електрическа мощност, равняваща се на 130 кс повече от тази на конкурентите.
Според близки източници до ръководните кадри от ФИА са наясно с огромната разлика и се дискутира как да бъдат изравнени силите. Очаква се да бъде взето решение за изравняване на електрическата мощност, генерирана от новите задвижващи единици във Формула 1. По този начин от ФИА се надяват да вкарат в битката за победи няколко различни отбора във втората част от сезона.
-
iliev72 написа:THE G.A.M.E написа:Алонсо и Фетел доволно се топиха.![]()
И казвате , че нямало интриги в Ф1![]()
![]()
Такава интрига завъртяха
Е сега и от FIA гледат да поусилят конкуренцията.

-
Ммм, пак ограничения.
Нека другите отбори да измислят, как да настигнат Мерцедес.
Не да връщат немците в 1-ви клас ...
И на мен ми се иска повечко равностойност, но не и по-изкуствен начин, като се резне това, което Мерцедес са измислили.
Нека другите отбори да измислят, как да настигнат Мерцедес.
Не да връщат немците в 1-ви клас ...
И на мен ми се иска повечко равностойност, но не и по-изкуствен начин, като се резне това, което Мерцедес са измислили.