Селекция - лято 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bradat-brat
Контакти:

Re: Ботев взе Михаил Иванов

Мнениеот Bradat-brat » 09 юли 2014 17:24

csimoen2 написа:
karabadabul написа:
ЕМИЛ написа:Левски се е доказал като силен отбор , а вие вземате само огризгите . Това осъзнаваш ли го ?

Кой ви знае вас бе :mrgreen: По времето на дядо ми имате няколко изкуствени титли подарени от властта, а последните 20 години децата не правят разлика между ФК Левски и Спортист Своге.
Даже и статистически сте най-слабият български отбор в Европа като средно на 10 участия правите съвсем малък пробив. Минаха годините дето крадяхте футболисти и сега се надявате някой разтрогнал да ви предпочете, ама и такива са рядкост.

Хахаха, а вас кой ви знае бе, птички... Лошото е, че твоите пра-пра-пра внуци няма да видят Ботев в Шампионска лига, камо ли 1/4 финал за УЕФА, така че тихо...

Момче, не те знам какъв си и за какво се бориш, но когато "Ботев" е играл 1/4 финал в европейски турнир, "Левски" още нямаха старт в Европа.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 09 юли 2014 17:27

veselinsk написа:
csimoen2 написа:А ти сещаш ли се, че аз и ти сме ги видели... Ама си гледал Левски и си слушал химна на Шампионска лига, нали? :). Както и мача с Шалке на 1/4 финала?

Левски е постигнал толкова, колко Ботев, Берое няма да могат следващите сигурно 50-70 години. Докато за вас победа над Левски е всичко и осмисля съществуването ви, то ние просто играем с отбори от провинцията.

Да, Ботев ми харесва като отбор, но заради такива като теб ми става леко неприятен...

Разбира се,че ги гледах. Всеки мач в тая група слагах между 2 и 3 хиляди лева за загуба на Левски(последните 2 срещи дори трябваше да ги играя на хендикап,че се усетиха какви сте риби) и може да се каже,че доволно захлебих :lol: Язък,че паднахте от Темпере, щяхте да ми докарате още парици. :lol: Та това ми беше цялото "гледане" на вашия отбор.

На мен Левски не ми харесва като отбор, а заради такива като теб ми е дори противен,че се имате за нещо повече от останалите...щото просто не сте. И ако тръгваш да ми парадираш с титли и постижения - моля те направи ми снимка на всичките купи, които стоят в хола ти и ми прати да я видя. :lol:

Темата е за Ботев, отивайте да си избивате комплексите някъде другаде.

Хахаха, благодаря ти, че ме размиваш, честно ти казвам, много ме забавляваш :) Радвам се на такива като теб, които залагат срещу български отбори. Ако си прочетеш написаното ще видиш кой къде и защо има комплекси... Дали този който който не е виждал отбора си в групите на някой турнир в Европа или този който е ходил на стадиона срещу Барселона, Вердер и Челси с още 40 000 човека? Дали този, който не е ставал шампион от 1981 година (не знам дали си бил роден тогава) или този който го правил "само" 12 пъти от последната титла на твоя отбор?

Много се радвам на такива палячовци като теб :) :). Не знам ти какво имаш в твоя хол, но явно не е акъл, хахахахах.

Уважавам Ботев, но както и да го погледнеш - като история, успехи и т.н. сме "повече" от вас.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 09 юли 2014 17:32

Bradat-brat написа:
csimoen2 написа:
karabadabul написа:
ЕМИЛ написа:Левски се е доказал като силен отбор , а вие вземате само огризгите . Това осъзнаваш ли го ?

Кой ви знае вас бе :mrgreen: По времето на дядо ми имате няколко изкуствени титли подарени от властта, а последните 20 години децата не правят разлика между ФК Левски и Спортист Своге.
Даже и статистически сте най-слабият български отбор в Европа като средно на 10 участия правите съвсем малък пробив. Минаха годините дето крадяхте футболисти и сега се надявате някой разтрогнал да ви предпочете, ама и такива са рядкост.

Хахаха, а вас кой ви знае бе, птички... Лошото е, че твоите пра-пра-пра внуци няма да видят Ботев в Шампионска лига, камо ли 1/4 финал за УЕФА, така че тихо...

Момче, не те знам какъв си и за какво се бориш, но когато "Ботев" е играл 1/4 финал в европейски турнир, "Левски" още нямаха старт в Европа.

Не се боря за нищо, а кой съм - мисля, че няма смисъл да ти казвам, просто защото няма значение.

Пак казвам, че уважавам Ботев и това, че през 62/62 играят 1/4 финал, но нали не мислиш да сравняваш онова постижение (изиграване на мачове, отбори, достигане на този етап на фазата) с това, което направи Левски? Да, заслужава адмирации, но защо феновете на Ботев не изразят положително мнение за постигнатото от Левски за българския футбол - клубен коефицент, пробив и т.н.?

А не както онзи дето по-горе от теб само знае да плюе?

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 09 юли 2014 19:22

гледай си иртиш евроидиотски :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 09 юли 2014 20:29

csimoen2 написа:
Хахаха, благодаря ти, че ме размиваш, честно ти казвам, много ме забавляваш :) Радвам се на такива като теб, които залагат срещу български отбори. Ако си прочетеш написаното ще видиш кой къде и защо има комплекси... Дали този който който не е виждал отбора си в групите на някой турнир в Европа или този който е ходил на стадиона срещу Барселона, Вердер и Челси с още 40 000 човека? Дали този, който не е ставал шампион от 1981 година (не знам дали си бил роден тогава) или този който го правил "само" 12 пъти от последната титла на твоя отбор?

Много се радвам на такива палячовци като теб :) :). Не знам ти какво имаш в твоя хол, но явно не е акъл, хахахахах.

Уважавам Ботев, но както и да го погледнеш - като история, успехи и т.н. сме "повече" от вас.

Ботев има 2 титли за цялата си история,ако мислиш,че изобщо някога ми е пукало за титли и купи (както и на много други) явно си в грешка. Явно на вас ви пука, понеже секнаха титлите и "евроуспехите" и вече не можете да се съберете и 2 хиляди човека на стадиона. Колко по-ясно може да бъде,че сте фенове на титлите и купите, а не на Левски ?
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 09 юли 2014 20:34

veselinsk написа:
csimoen2 написа:

Ботев има 2 титли за цялата си история,ако мислиш,че изобщо някога ми е пукало за титли и купи (както и на много други) явно си в грешка. Явно на вас ви пука, понеже секнаха титлите и "евроуспехите" и вече не можете да се съберете и 2 хиляди човека на стадиона. Колко по-ясно може да бъде,че сте фенове на титлите и купите, а не на Левски ?

точно в десетката ;) тия мърши само смятат някви купи и титли а не се виждат че в софия на мачовете си събират по малко от нас когато бяхме по селата 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 09 юли 2014 22:28

Една от малкото (за съжаление) симпатични и що-годе интелигентни физиономии в родния ни футбол. Успех на Мишо! Дано да се развие и да радва всички българи. :)

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 10 юли 2014 08:59

veselinsk написа:
csimoen2 написа:

Не знам кой спортист, участваш в състезания, респективно отбор, не се бори за успехи, победа, титли и купи... Ако твърдиш, че Ботев като клуб, а и феновете му, не искат да се борят за титли и купи, значи си идиот :).

А в най-слабият си сезон, на 100 годишнината, бити от ЦСКА няколко пъти, ти ми кажи колко бяхме на стадиона срещу Лацио, на шествието в София, как се събраха пари и т.н. - това сме феновете на Левски, а и как бяхме повече от ЦСКА в софийските дербита.

Колко бяхте вие на вашия юбилей и на стадиона по времето на Христолов... Преброй, сметни и тогава пиши...

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 10 юли 2014 09:25

Колко бяхте вие на вашия юбилей и на стадиона по времето на Христолов... Преброй, сметни и тогава пиши...

Нещо май не е много във ваша полза статистиката :lol: Браво,че се събрахте 30 хиляди на юбилея, след 100 години пак ;)

Публика "А" група 2009/10
1 Черноморец 72200 4813
2 Берое 67700 4513
3 Левски 59600 3973
4 ЦСКА 49600 3306
5 Локомотив Пловдив 43800 2920
6 Черно море 42650 2843
7 Монтана 42500 2833
8 Ботев Пловдив 35500 2366

Публика "А" група 2008/09
№ Отбор Зрители Средно
1 Ботев Пловдив 71320 4754
2 Левски 69400 4626
3 Сливен 69000 4600
4 Черно море 66000 4400
5 ЦСКА 55200 3680

Публика "А" група 2007/08
1 Левски 81000 5400
2 ЦСКА 75700 5046
3 Ботев Пловдив 72500 4833
4 Берое 67500 4500
5 Черно море 66000 4400
Изображение

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 10 юли 2014 14:04

Tommi написа:
джони написа:
Tommi написа:
джони написа:
Имах и късмета да наблюдавам един мач на Ботев с Либертас, няма нищо по-хубаво от това да играеш пред хиляди зрители.

доста звучен шамар за отбора на "народа"

Все още ли обръщате внимание на приказките колко велик е отборът и каква невероятна публика има? :) Това вече са протоколни реплики на всеки един нов футболист във всеки един отбор. ;)

истината боли,кажи колко мача през миналия сезон е имало повече от 1000 човека на герена?

Само че Левски го гледа цяла България (не само левскари), а Ботев Пловдив го гледат 5 пловдивски квартала и град Сопот.

Така е колега Томи,само една забележка-2/3 от българите се разтапят от кеф,когато Левски пада-неоспорим факт. :lol:
Останалите са сини фенове. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Ботев”