Лудогорец срещу Дюделанж - 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец срещу Дюделанж

Мнениеот BRF » 09 юли 2014 11:15

D.Georgiev написа:
BRF написа:Много си зле(сега да не заплашиш пак с напускане на форума :lol: )Аз каквото съм гледал да прави моя ЦСКА,ти никога няма да видиш!Писах какво АЗ бих искал от МОЯ отбор,но селската ти комплексарска кратуна не може да асимилира нещата и всичко и звучи като заяждане :lol: !Жалка работа!
Фенския ми манталитет е изграждан с години и не може едно продължаване срещу люксенбургски отбор да го смятам за успех!Когато ЦСКА се завърне от мач в ЕКТ от подобна дестинация без ПОБЕДА го смятам за неуспех!Ти ако искаш си ги виждай нещата към твоето отборче както си решиш!

Много сме докачливи? Явно те заболя, но така е... няма пари за заплати, правят се нови и нови трансфери на килограм. Сам се досещаш накъде отиват нещата...

:shock: Ти за кво му пишеш,то за кво ти отговаря :lol: !
Ще ти го кажа по-простичко,дай Боже да го разбереш:ако ЦСКА не победи два пъти следващия си съперника в ЕКТ ще го смятам за НЕУСПЕХ :? !
Какви пари,какви заплати,какви килограми!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 09 юли 2014 11:18

BRF написа:
D.Georgiev написа:
BRF написа:Много си зле(сега да не заплашиш пак с напускане на форума :lol: )Аз каквото съм гледал да прави моя ЦСКА,ти никога няма да видиш!Писах какво АЗ бих искал от МОЯ отбор,но селската ти комплексарска кратуна не може да асимилира нещата и всичко и звучи като заяждане :lol: !Жалка работа!
Фенския ми манталитет е изграждан с години и не може едно продължаване срещу люксенбургски отбор да го смятам за успех!Когато ЦСКА се завърне от мач в ЕКТ от подобна дестинация без ПОБЕДА го смятам за неуспех!Ти ако искаш си ги виждай нещата към твоето отборче както си решиш!

Много сме докачливи? Явно те заболя, но така е... няма пари за заплати, правят се нови и нови трансфери на килограм. Сам се досещаш накъде отиват нещата...

Ще ти го кажа по-простичко,дай Боже да го разбереш:ако ЦСКА не победи два пъти следващия си съперника в ЕКТ ще го смятам за НЕУСПЕХ :? !

"... следващия си съперник..." изивнявай, това не бяха ли македончетата? :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2014 11:23

D.Georgiev написа:
BRF написа:
D.Georgiev написа:

"... следващия си съперник..." изивнявай, това не бяха ли македончетата? :lol:

или молдовчета,не се знае още

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 юли 2014 15:11

Абе факт е, че Лудогорец трябва да се понапъне да вземе 2 победи. Тъй де, някоя друга точка за коефициент.
Според мен целта е напълно постижима. Наистина отборите от Люксембург са гадни ако ги подцениш, ама ако Лудогорец реши да играе сериозно едва ли ще има проблеми. Все пак каквито и бомби да мятат отборите от херцогството през миналия сезон Лудогорец би Лацио и ПСВ, има амбиции за атака на ШЛ и не би трябвало да си позволява отпускане само защото противника бил от Люксембург.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 юли 2014 13:10

Страхотна тема!Пълна с информация-къде,кога ще се играе мача!Прогноза 2:0!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 юли 2014 18:09

BRF написа:Страхотна тема!Пълна с информация-къде,кога ще се играе мача!

Е важното е, че основното се подразбира по заглавието: мача ще се играе в Европа, някъде през тази година и или ще го дават по телевизията или няма да го дават :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

spotty
Контакти:

Мнениеот spotty » 14 юли 2014 18:16

Освен Кишада и Ангуло, кои са аут за мача?

Georgi Georgiev
Контакти:

Мнениеот Georgi Georgiev » 14 юли 2014 21:56

Терзиев също не е в групата.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 юли 2014 05:00

Започваме с българският първенец Лудогорец, който ще се изправи срещу отбора на Дюделанж от Люксембург. Мачът е насрочен за тази сряда от 20:00 на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград и ще бъде предаван пряко в ефира на Нова ТВ. От Нова Груп придобиха правата за излъчване на всички домакински срещи на „орлите“ в квалификационните кръгове на Шампионската лига. От медията най-вероятно ще излъчват и гостуванията на разградчани при положение, че те биват заснемани от местна телевизия в съответната държава на тима домакин. Каналите на bTV притежават правата за турнира от плейофния кръг нататък.

Върни се в “Лудогорец”