Лудогорец - АЕЛ Лимасол 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Лудогорец - АЕЛ Лимасол 1:0
09.07.2014, 17:30
Последна промяна от ivo77 на 30 юли 2017 19:56, променено общо 2 пъти.
Re: Лудогорец - АЕЛ Лимасол
Очаквам поредна победа!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- D.Georgiev
- Контакти:
За мен Стяула и Динамо са по-стойностни отбори от АЕЛ. Петев обаче ще иска да се докаже като треньор и като нищо мачът няма да прилича на контрола. Не знам дали АЕЛ са почивали вчера, но според мен днес Х е най-вероятният резултат.

Прогнозата ми за мача - 3:1
- Черният козел
- Контакти:
1-0
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
очаквам груб мач с голове и в двете врати.Победа за отбора Разград с един гол!
вчера гледах края на мача им с румънците по интернета, а днес се надявам да ги гледаме като белите хора по телевизоро!
незнам дали е хубаво, ама определено радва как лудогорци играят в тия контроли! хич не приличат на бг отбор, който отива само на шопинг по лагерите! приятно съм изненадан! то пък как да съм изненадан, след като по време на зимната подготовка пак мачкаха наред! Браво!
направо почва да ми се присънва как ще имаме отбор в космически далечните групи на ШЛ!!!
незнам дали е хубаво, ама определено радва как лудогорци играят в тия контроли! хич не приличат на бг отбор, който отива само на шопинг по лагерите! приятно съм изненадан! то пък как да съм изненадан, след като по време на зимната подготовка пак мачкаха наред! Браво!
направо почва да ми се присънва как ще имаме отбор в космически далечните групи на ШЛ!!!

- D.Georgiev
- Контакти:
Нагледно виждаме наложения стил от И.Петев - никаква, ама никаква разлика с играта на която разчитахме във "В" и "Б" група - блъскане, ритане, бавене и центриране при всяко що годе сгодно положение. Единствено изпълнителите са различни.
Вратарят Ромеро много дразни, по 1 мин, вкарва топката в игра.
Анисе не ми хареса първото полувреме, на този етап не може да се напасне към отбора и от там идва разбитата ни игра в центъра.
Вратарят Ромеро много дразни, по 1 мин, вкарва топката в игра.
Анисе не ми хареса първото полувреме, на този етап не може да се напасне към отбора и от там идва разбитата ни игра в центъра.