Морал?! Такова животно в БГ-футбола няма...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Парите ли са всичко за футболистите в БГ-футбола

Мнениеот galin56 » 09 юли 2014 09:54

Естествено, че са всичко, няма да се влияят от атмосферното налягане или нивото на река Дунав в сантиметри. :) Като идеш на интервю за работа естествено първият ти въпрос е: Каква заплата предлагате?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юли 2014 09:57

Не само в българския футбол. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 09 юли 2014 10:12

Нали уж темата е за алчните футболисти в БГ-футбола? А изцяло е посветена на безкрайната безпринципност на Гонзо и нулевия морал на Минев. При положение, че няма пари за селекция и огромната дупка в защита на Левски, Аз оправдавам този трансфер въпреки, че всички знаем що за футболист е Минев. Можеше да се добавят и пресни примери като Бадема, Менди, Косоко. Дори в някаква крайна степен и Пенев. Но щом автора е решил, че БГ-футбола се върти около Левски, добре!

П.П "Парите ли са всичко за футболистите в БГ-футбола?" Да при 90% от футболистите по света и у нас парите са всичко. Самият футбол вече е изцяло ПАРИ! ФАКТ.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 юли 2014 10:15

А не трябва да е така. Сигурен съм, че ще дойдат времената в които всеки един футболист или поне болшинството ще играят на първо място за клубната и национална чест, а след това за всичко останало. И няма да са готови да продадат майка си, баща си и душата си да играят във втора турска дивизия за една шепа повече пари.

Радващото обаче е че не навсякъде е така. Ето например любимият ми действащ футболист Бастиан Швайнщайгер отклони редица примамливи и изгодни оферти от чуждестранни клубове преди 3 години, за да остане в родния си клуб и беше възнаграден с европейска титла. Ще бъде възнаграден и с титла с националния си отбор.
Последна промяна от doktora25 на 09 юли 2014 10:21, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2014 10:57

doktora25 написа:А не трябва да е така. Сигурен съм, че ще дойдат времената в които всеки един футболист или поне болшинството ще играят на първо място за клубната и национална чест, а след това за всичко останало. И няма да са готови да продадат майка си, баща си и душата си да играят във втора турска дивизия за една шепа повече пари.

Радващото обаче е че не навсякъде е така. Ето например любимият ми действащ футболист Бастиан Швайнщайгер отклони редица примамливи и изгодни оферти от чуждестранни клубове преди 3 години, за да остане в родния си клуб и беше възнаграден с европейска титла. Ще бъде възнаграден и с титла с националния си отбор.

То човек да си помисли,че играе в Ханза Рощок за 200-300 хиляди на година,пък той в Байерн за няколко милиона :lol: !Неудачен пример.
Футболисти да играят за чест вече няма!Няма и да има скоро в световен мащаб!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Морал?! Такова животно в БГ-футбола няма...

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 юли 2014 19:54

Алчноста не е порок,а начин за постигане на цели които са в основата на възход.Пенев преценява че с тези пари които му предлагат Ботев не може да има възход за отбора и за неговото бъдеще.Лошото е че преди това ръси глупости.Футболистите не са нобелисти.Морала е опавдание.Само богатите и способните могат да си позволят морал.А за да станат такива са прегазвали всички ценности.,,Слабостта на християните е в тяхните морални ценности''.Цитат от ,,хрониките на ционските мъдреци''.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Морал?! Такова животно в БГ-футбола няма...

Мнениеот Red_Neck » 11 юли 2014 10:06

El Commandante написа:
boabbb написа:Няма къде ;) Просто видя възможността да изкарва по 50-тина бона отгоре, Цецоу тогава беше силен и Боби му се нагъзи, естествено ;) Само Гела може да му даде тия пари, ама там има само един шеф и той е зализан :lol: А Любо така не работи, очевидно ;)

Добре,да ти поясня още веднъж: Любо работи в национала (50 бона) и в Ботев (още 50 бона).

Вариант остава в Ботев-имаме тогава национала (50 бона) и Ботев (10 бона)
Вариант маха се: Национала (50 бона) и никъде другаде (0 бона)...

Е тогава как се е махнал от Ботев за пари?
Някой нещо не може да смята тука...

Темата се поизчерпа, но и аз съм на подобно мнение ....
Според мен, Любо (освен парите) видя възможност да се докаже на клубно ниво и да се бори с Лудогорец. На всички е ясно, че единствено Ботев от преди 2 месеца бе в състояние (на хартия) реално да се бори с Лудогорец. При условие, че тази възможност се изпари с "миграцията" на Ц. Василев, за мен е по-скоро логично напускането на Л. Пенев.
Говорейки за морал (специално в Ботев) не трябва да се отминава и факта, че футболисти и треньори имат действащи договори и доброволното отказване от висока заплата за още година-две-три ( а не търсене на на съдебно обезщетение) е много голяма помощ за клуба. Т.е. до известна степен доброволнотото напускане е морален акт. Факт :)
Толкоз ...
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Футбол - България”