Ще помоля модераторите на синия подфорум да трият мненията на някакви комплексирани бедни душици, които постоянно обиждат Гонзо и да бъдат предприемани съответните мерки към тях.
Код: Избери всички
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=177679&st=0&sk=t&sd=a&start=2090
zlobul, поредното ..., което осмисля ....та на ..... си т.нар. живот с постоянно хулене и обиждане на спортния директор на клуба и един от играчите дали много на нас левскарите радост в последните години като играч и директор, при който отборът игра два пъти успешно в групите в ЛЕ за период от три годдини. Въобще не ме интересува, че има .... и е с ..... в ...... Да се оправя!
И тук:
levski/viewtopic.php?f=1&t=177679&st=0&sk=t&sd=a&start=2080Тоя изобщо не трябваше да се връща в Левски , но целта е дозакопаването на отбора . А кой го може най-добре ? ...- ИнжИнера .
Малко по-долу също.
Ето и още една малка бедна, злобна душа, която иска да лети:
ДВАМАТА НЕКАДЪРНИЦИ ПОМАКА И ИНД,ЖИНЕРА ВЪН ОТ ЛЕВСКИ.Аман от некадърници който съсипват и унищожават любимият ми ЛЕВСКИ.
Остави, че е неграмотен ("който") ми и обижда. А помаците са трудолюбив и честен народ и никой не избира къде и като какъв да се ражда.
Няма проблем, ще ги пиша, като "врагове" ли кво се казваше там, да не им виждам мненията, но като ги цитират, ги виждам. "боабаб"-ът не ми е толкова досаден, даже. Противни са. Ако някой нарича друг "глупак", без другия да го е нарекъл "глупак" е ясна работата, ма защо трябва тук да се изтаковат?

Kris не знам си кво си:
Да прав си.Но осмокласника нали мозъка му е в г..за и не разбира грам от футбол
levski/viewtopic.php?f=1&t=177679&st=0&sk=t&sd=a&start=2090