18:00 Всички на Лаута! Първа тренировка!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SINOTE

Re: 18:00 Всички на Лаута! Първа тренировка!

Мнениеот SINOTE » 08 юли 2014 15:13

demy27 написа:
костенурк написа:
Пловдив1926 написа:80 ще има

чак толкова малко едвали сега нали летите из облаците....до първия мач :lol: и ти си знаеш че ботевистите са пъти повече и че Пловдив е жълто-черен,нали :)

Интересно как се промени рефрена за няколко месеца. От "Цецу е най-виликия, през имами базъ зъ милиони и струим най-хубавия стъдион", стигнаха да се утешават с някакви приказки че били повече.

Работят добре с опорните точки и ги сменят винаги когато се наложи :D
Изображение

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 08 юли 2014 15:16

костенурк написа:
demy27 написа:
костенурк написа:

чак толкова малко едвали сега нали летите из облаците....до първия мач :lol: и ти си знаеш че ботевистите са пъти повече и че Пловдив е жълто-черен,нали :)

Интересно как се промени рефрена за няколко месеца. От "Цецу е най-виликия, през имами базъ зъ милиони и струим най-хубавия стъдион", стигнаха да се утешават с някакви приказки че били повече.

азата е факт функционира отлично питай вашите деца кво им се случва като играят там :lol: стадиона ще е готов за европейското догодина с малко по различен проект-факт :) кво да се утешаваме че сме много повече и че Пловдив е жълто черен град-тва също си е обикновен неоспорим ФАКТ :)

в Асеновград, турските села от родопската яка, Ягодово, Катуница, Рогош, Маноле, Стряма, Белозем, Раковски, Калояново, Житница живеят много хора, но тва не е Пловдив.

PS: виждам че КОКО_1912 чете във форума! :D :D :D Как е Бате Коки? Всичко наред ли е? Да не си търсиш нов отбор?
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 08 юли 2014 15:21

wannabe написа:
костенурк написа:...

Факти, факти. Няма купа, няма титла, няма фенове на фалита :oops: Защо ни занимаваш с твоето бръщолевене? Самотен ли си :lol: Може би трябва да завържеш дискусия с останалите си account-и :?:

нямам други акаунти питай мода :mrgreen: кво лошо има да си приказваме в форума кога няма много работа на вас са ви нсеудобни някои факти но те си остават просто факти като например че Пловдив е жълто черен и имаме страхотна клубна база за която благородно ни завиждате :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 08 юли 2014 15:47

Колко е хубаво пак Наско Узунов да седне на шефското кресло... Всичко черно-бяло се радва :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 юли 2014 16:02

костенурк написа:
demy27 написа:
костенурк написа:

базата е факт функционира отлично ...quote]

Да,базата е факт и функционира отлично...засега.Казвам засега,защото базата иска поддръжка,персонал,треньори и доста средства,а хората,работещи там /роднини и първи братовчеди/,свикнаха на голямата лапаница и не знам кой ще плаща "масрафа".Освен Ефендито да ви праща някой лев от ЮАР,но не ми се вярва...макар че,той,Цецоу много обича да дава пари "за спорт",стига парите да не са от неговите.Там,на базата в Коматево, ще играете доста време,докато стане Строежа и не знам как ще побира хилядите бултраси... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 08 юли 2014 16:03

В понеделник идват още 80 кофражисти на Строежа хаххаахах, а тоя kanar76, сигурно е ония "наркоман" дето ръсеше подобни бисери в Пловдив24. Жал ме е вече за тея нещастни жълтури. Цялата трагедия на света им се изсипа на главите. Ама така като се замисля, май си я заслужават :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 08 юли 2014 16:18

Не виждам смисъл темата да се пълни с глупости. Тя е за НОВОТО РЪКОВОДСТВО И ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА НА СВОБОДНИЯ ЛОКОМОТИВ!!!

Да се радваме на ПОБЕДАТА НАД СИЛИТЕ, КОИТО СЕ ГАВРЕХА С ЛОКОМОТИВ И ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ЗАЛЯЗВА СЛЪНЦЕТО НАД СТАДИОНА НА СВОБОДОЛЮБИВИТЕ ПЛОВДИВЧАНИ!!!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 08 юли 2014 16:26

В дивия бе жълтури, Пловдив празнува! :lol:

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 08 юли 2014 16:33

drughi написа:В понеделник идват още 80 кофражисти на Строежа хаххаахах, а тоя kanar76, сигурно е ония "наркоман" дето ръсеше подобни бисери в Пловдив24. Жал ме е вече за тея нещастни жълтури. Цялата трагедия на света им се изсипа на главите. Ама така като се замисля, май си я заслужават :mrgreen:

Чак пък наркоман. Да същия съм от Пловдив24 и там съм канар76 за твоя информация. Колкото до стадиона,ще има и кофражисти, ще има и всичко което е необходимо за завършването му. Трагедията ще е при вас след един месец, като дойде време за плащанията. Отговори ми какво ще правите тогава? Това не е лев-два, това са хиляди и то десетки на месец. Кой ще изплаща и старите ви задълженията които не са ви малко м/у 4 и 5 милиона. Нали се сещаш че всички на които дължите, ще почнат да ви съдят. Явно еуфорията ви е замъглила главите. Страшното тепърва предстои. До септември ще я карате с ентусиазъм и надежда, но след това с главата надолу към дъното. За разлика от теб, мен не ме е жал за "тея нещастни потници". Човек го е жал за стойностни хора, а не за такива като теб /изключвам трезво мислещите Локомотивци/. Имам приятели м/у тях и ги уважавам защото са мислещи т.е. разумни хора.

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 08 юли 2014 16:52

kanar76 написа:
drughi написа:В понеделник идват още 80 кофражисти на Строежа хаххаахах, а тоя kanar76, сигурно е ония "наркоман" дето ръсеше подобни бисери в Пловдив24. Жал ме е вече за тея нещастни жълтури. Цялата трагедия на света им се изсипа на главите. Ама така като се замисля, май си я заслужават :mrgreen:

Чак пък наркоман. Да същия съм от Пловдив24 и там съм канар76 за твоя информация. Колкото до стадиона,ще има и кофражисти, ще има и всичко което е необходимо за завършването му. Трагедията ще е при вас след един месец, като дойде време за плащанията. Отговори ми какво ще правите тогава? Това не е лев-два, това са хиляди и то десетки на месец. Кой ще изплаща и старите ви задълженията които не са ви малко м/у 4 и 5 милиона. Нали се сещаш че всички на които дължите, ще почнат да ви съдят. Явно еуфорията ви е замъглила главите. Страшното тепърва предстои. До септември ще я карате с ентусиазъм и надежда, но след това с главата надолу към дъното. За разлика от теб, мен не ме е жал за "тея нещастни потници". Човек го е жал за стойностни хора, а не за такива като теб /изключвам трезво мислещите Локомотивци/. Имам приятели м/у тях и ги уважавам защото са мислещи т.е. разумни хора.

При вас тва очакване е вечно - другия месец, догодина, след 2 години и така. Нас все ще ни закриват, а вие все ще ставате шампиони... пък то все не става.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”