Лудогорец - Динамо Букурещ 4:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Re: Лудогорец - Динамо Букурещ

Мнениеот Tribune East 1912 » 08 юли 2014 15:00

Гонг да сложат още 3-4 банера за мача, че тези са малко. Направо не е истина Домусчиев колко пари дава на медиите да се обръща внимание на "каузата". И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното. :shock:

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 08 юли 2014 15:14

Tribune East 1912 написа:Гонг да сложат още 3-4 банера за мача, че тези са малко. Направо не е истина Домусчиев колко пари дава на медиите да се обръща внимание на "каузата". И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното. :shock:

Аз бих гледал Лудогорец всместо световното...Доста хора гледат А група само заради Лудогорец, все пак хората искат да гледат футбол а не скандали.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 08 юли 2014 15:18

Май този път ще си гледаме Лудогорец по ТВ с хубава картина.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 08 юли 2014 15:20

1Neutralen написа:
Tribune East 1912 написа:Гонг да сложат още 3-4 банера за мача, че тези са малко. Направо не е истина Домусчиев колко пари дава на медиите да се обръща внимание на "каузата". И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното. :shock:

Аз бих гледал Лудогорец всместо световното...Доста хора гледат А група само заради Лудогорец, все пак хората искат да гледат футбол а не скандали.

Колко са тия доста? :shock: 1500 човека? :lol:

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 08 юли 2014 15:33

memnto написа:
1Neutralen написа:

Колко са тия доста? :shock: 1500 човека? :lol:

:)
По 10 акции на човек... както и да го гледаш си ви стигнаха по бройка

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юли 2014 15:35

s.i.s написа:След като организаторите на лагера на ПФК Лудогорец в Англия не успяха да изпълнят ангажиментите си по договор и да осигурят телевизионен сигнал от първите три контроли на Острова, ръководството на шампионите взе инициативата, и се споразумя с местна телевизионна компания, за да осигури възможността на привържениците си да наблюдават двубоите с Динамо, Букурещ и АЕЛ, Кипър на живо. Мачът с Динамо е днес от 21.30 ч. българско време и ще бъде излъчван по „Диема“. Приятелската среща с АЕЛ е утре /09.08/ от 17.30 ч. българско време.

дали пак няма да ни излъжат :)

Представям си как някой от вашите шефове отива при местната телевизионна компания и им плаща да излъчват мачовете :? :lol: !Вместо да е обратната!Как ли се чудят ингилизите!
п.п.Много ме кефи как ръководството никога не е в издънка,а само спасява положението.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 08 юли 2014 15:40

Tribune East 1912 написа: И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното. :shock:

Кой мач от световното ще бъде от 21:30ч.?
BRF написа:Представям си как някой от вашите шефове отива при местната телевизионна компания и им плаща да излъчват мачовете :? :lol: !Вместо да е обратната!Как ли се чудят ингилизите!
п.п.Много ме кефи как ръководството никога не е в издънка,а само спасява положението.

Наема на един ПТС да ти заснеме дадено събитие струва около 5000 евро за мач, тази сума едва ли им е проблем
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юли 2014 15:57

Долно уйно написа:
Tribune East 1912 написа: И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното. :shock:

BRF написа:Представям си как някой от вашите шефове отива при местната телевизионна компания и им плаща да излъчват мачовете :? :lol: !Вместо да е обратната!Как ли се чудят ингилизите!

Наема на един ПТС да ти заснеме дадено събитие струва около 5000 евро за мач, тази сума едва ли им е проблем

Реално погледнато в 23.15 когато ще свършва тази контрола,ще е почнал полуфинала!Както и да е и аз бих гледал ЦСКА за сметка на СП!
За другото-мисълта ми беше,че телевизиите плащат за да предават мачове,а в случая отбора ще плаща за да му предават мача :? !Все пак тази пропаганда накрая може и да доведе до създаване на "фенове".

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 08 юли 2014 16:21

BRF написа:
Долно уйно написа:

Реално погледнато в 23.15 когато ще свършва тази контрола,ще е почнал полуфинала!Както и да е и аз бих гледал ЦСКА за сметка на СП!
За другото-мисълта ми беше,че телевизиите плащат за да предават мачове,а в случая отбора ще плаща за да му предават мача :? !Все пак тази пропаганда накрая може и да доведе до създаване на "фенове".

Разбирам те, то никой не би гледал ЦСКА вместо световното :lol: .
На мен Лудогорец са ми интересни, най-малкото защото очаквам да ги гледам в Европа и след зимата.
Други Български представители не очаквам да стигнат (да не говорим за минаване) до групите.
От Лудогорец очаквам пак пробив, дали до групите на ШЛ или до 1/8 или 1/4 финал на ЛЕ ще видим след няколко месеца.
Само, че миналата година ги спря слабата защита, а сега пак не виждам да са направили трансфери в тази посока.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 08 юли 2014 16:26

BRF написа:Реално погледнато в 23.15 когато ще свършва тази контрола,ще е почнал полуфинала!.

15 минути от края на контролата може да не се гледат, така че основната теза мисля, че е ясна
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Лудогорец”