Кои отбори ще се класират в първата 6-ца?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кои отбори ще се класират в първата 6-ца?
Левски , Литекс , Лудогорец ,ЦСКА ,Берое и Славия
Stanimir-74 написа:Ти нас не ни мисли, ние играем в Европа, от там със сигурност ще има приходи.
А да споменавам ли Чочев 2 000 000 + Мболи 500 000 до 1 000 000 = НА КОЛКО € ??
Ти за вас помисли, как ще направите Х с Берое да кажем![]()
Но пък от друга страна разбирам самочувствието ти, все пак взехте така мечтания играч от Топ класа - Веско Минев!
![]()
![]()
Че кой ви мисли вас?
Чочев - 50%, да не кажа даже 70% от правата му, не са собственост на ЦСКА. За това Лупи търси максимално висока сделка за да вземе някой друг лев.
М'Боли - се е съгласил да не бъде продаден според клаузата от 300 000 евро. Там също се търси по-голяма сделка, ама нали знаете, че М'Боли ще иска поне половината от парите. Не го прави от любов към абревиатурата!
Така, че нагласата за погасяване на големи дългове с тези трансфери е смешна. По-скоро за разплащане с заплати и някой друг малък дълг ще послужат.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
- Red Warrior
- Контакти:
zlato1234 написа:Stanimir-74 написа:Ти нас не ни мисли, ние играем в Европа, от там със сигурност ще има приходи.
А да споменавам ли Чочев 2 000 000 + Мболи 500 000 до 1 000 000 = НА КОЛКО € ??
Ти за вас помисли, как ще направите Х с Берое да кажем![]()
Но пък от друга страна разбирам самочувствието ти, все пак взехте така мечтания играч от Топ класа - Веско Минев!
![]()
![]()
Че кой ви мисли вас?
Чочев - 50%, да не кажа даже 70% от правата му, не са собственост на ЦСКА. За това Лупи търси максимално висока сделка за да вземе някой друг лев.
М'Боли - се е съгласил да не бъде продаден според клаузата от 300 000 евро. Там също се търси по-голяма сделка, ама нали знаете, че М'Боли ще иска поне половината от парите. Не го прави от любов към абревиатурата!
Така, че нагласата за погасяване на големи дългове с тези трансфери е смешна. По-скоро за разплащане с заплати и някой друг малък дълг ще послужат.
Вие и тези пари ги нямате. Трябва да плащате на Черноморец, на футболистите разтрогнали договори, а за Божинката не ми се и мисли.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Udoji90
- Контакти:
Много рано е да се каже. Отбори, които иначе би се очаквало да попаднат в горната половина, имат проблеми, били те от финансово или от спортно-техническо естество. Кои ще са в горната 6-ца (и дали изобщо ще има деление - зависи от бройката на отборите, а тя явно не е сигурна поради обективни причини), още не може да се каже, ама си мисля, че "Лудогорец" без големи проблеми пак ще си защитят титлата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Лудогорец всъщност може да стане едва вторият отбор след ЦСКА с четири поредни титли. Ти да видиш...
Red Warrior написа:memnto написа:ЦСКА, Лудогорец, Берое, Литекс, Черно Море, Левски.
Крайно класиране, като Левски съм ги сложил в 1вата шестица, само защото са ми любимци.
И на мен ми се иска Левски да се класират за да имат отново 4 загуби от нас и този сезон, но нещо не ми се вярва.
Ти голям специалист се извъди. От 1-2 пред сезонни контроли в която участват не повече от 4-5 от евентуалните титуляри през сезона. Даваш ли си сметка, че се очакват поне 4-5 нови, че младежките национали са на лагер с националния отбор, че има някои контузени, които се очаква да са титуляри през сезона. Едва ли към днешна дата някой може да каже как ще изглежда Левски през следващото първенство...само ти се извъди голям разбирач. И накрая само мога да ти кажа-внимавай какво си пожелаваш, защото и вашето буре може да гръмне и да запишете 4 загуби от Левски тази година, ама с доста по-големи резултати.
Лудогорец са сигурни шампиони. После и Литекс не са зле. Оттам нататък всички други отбори са много зле. ЦСКА пак ще успеят някак си да кретат. Берое изглеждат силни, Черно Море си мисля че може да направят нещо. Оттам нататък обаче, си мисля че първенството ще е под всякаква критика тази година. Левски може да се докопат до първите 6; а в Пловдив ситуацията е тежка. При нас няма пари (дано след 21 - ви да се оправи поне малко работата) и като гледам отбора ще е по - близо до Ботев U21 от колкото до миналогодишният отбор, а в Локо нещата май изобщо не са цветущи (като гледам може и да не започнат). Та както казвах според мен А група под всякаква критика, и трябва нещо да се промени защото неможе да търпим такава гавра. Някак си съм песимист за първенството и може и да не го гледам изобщо; възмущаващо е повечето ни отбори да са в такава тежка ситуация; всъщност, не знам дали е възмощаващо, но определено е тъжно.
Един отбор е на света и това е Ботев Пловдив!!!
То каква е схемата тази година?
Alexx написа:То каква е схемата тази година?
Ако всичко е нормално и върви по план/ а то очевидно няма да е така /, отборите играят всеки срещу всеки по два пъти на разменено гостуване и след изиграването на двата полусезона се разделят на две шестици и пак по два мача всеки срещу всеки във всяка една шестица.
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс
- ***cska***
- Контакти:
Тя схемата е ясна - "прeeби другарчето". 

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Върни се в “Футбол - България”