Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: БОРЕ, СТАВАШ ВСЕ ПО-СМЕШЕН!

Мнениеот tprodanov » 24 ное 2009 12:15

Тая глупост да я оборвам ли?
Хайде мъничко...

Левски е частно дружество, собственост на Батков. ОК, да приемем. И нямаме право да искаме нещо? Опс, тук си в грешка. Пазарните принципи, които ти защитаваш имат две страни - продавач и купувач най-общо казано. Не само продавач. И ако мустака е продавача, ние като купувачи му казваме, че не ни кефи. Ние сме клиентите, ние решаваме неговия продукт Левски дали има място на пазара. Ние решаваме, че няма. Не държавата, не партията, няма комунизъм и социализъм. Ние решаваме, щото има пазарни отношения. Показваме това си решение по специфичен начин, защото и продукта и пазара му са специфични. И показваме ясно кой продукт искаме и очакваме, с какви характеристики. Една от тях е Левски без Батков. И той може да е собственик, но ние като клиенти решаваме как да стоят нещата. Така е - пазарна икономика. Батков - ВЪН!

Да почвам ли и другите аспекти като как е получил клуба, откъде са му парите, има ли морал, за да е начело на този клуб, социалния аспект на клуба Левски и тн?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 ное 2009 12:30

tprodanov написа:Тая глупост да я оборвам ли?
Хайде мъничко...

Левски е частно дружество, собственост на Батков. ОК, да приемем. И нямаме право да искаме нещо? Опс, тук си в грешка. Пазарните принципи, които ти защитаваш имат две страни - продавач и купувач най-общо казано. Не само продавач. И ако мустака е продавача, ние като купувачи му казваме, че не ни кефи. Ние сме клиентите, ние решаваме неговия продукт Левски дали има място на пазара. Ние решаваме, че няма. Не държавата, не партията, няма комунизъм и социализъм. Ние решаваме, щото има пазарни отношения. Показваме това си решение по специфичен начин, защото и продукта и пазара му са специфични. И показваме ясно кой продукт искаме и очакваме, с какви характеристики. Една от тях е Левски без Батков. И той може да е собственик, но ние като клиенти решаваме как да стоят нещата. Така е - пазарна икономика. Батков - ВЪН!

Да почвам ли и другите аспекти като как е получил клуба, откъде са му парите, има ли морал, за да е начело на този клуб, социалния аспект на клуба Левски и тн?

1.Никого и нищо не защищавам.Просто цитирах нещо,очаквайки аргументирани доводи.Вместо това-отново фенски изцепки и нищо повече.
2.Не съм разбрал,да си потенциален купувач на Левски(да не би ти да си тайнствения Ив.Мачев?),но ако ти или някой друг наистина иска да купи отбора да излезе и да се обяви открито:Ето,аз съм еди-кой си и съм готов да стана собственик на Левски.Защото това е Левски,а не квартален гараж,за да се продава с тайно наддаване.Когато това стане,тогава ще говорим кой да продава и кой да купува.Дотогава всичко е само алабалистика по форумите.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 ное 2009 12:33

;)
Че аз не нападам теб, а статията
1. Не видях никаква фенщина. Напълно аргументиран отговор имаш, който важи за всеки един отбор, не само за Левски.
2. Къде казах, че ще купувам клуба и за какви тайни наддавания става въпрос, изобщо не съм отварял такава тема.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 ное 2009 12:40

Проданов, ще кажа само няколко неща, които може би си виждал да ги казвам и на друго място. Като не харесвате батков-отидете до общината, насочете си ден и се мятайте да си изразите мнението, за да докажете евентуално колко хора го мразите. Аз януари бях недоволен и бях, където трябваше-не съм плакал пред приятелите ми и по форуми, а отидох, където трябваше. Само, че сигурно помниш колко хора отидоха! Сега ако решите и 100 човека сигурно няма да се съберете да си изразите позицията против батков. Оттук можеш да си направиш извода дали проблемът е в босовете, политиците, мафиотите или народа.
Иначе по темата-Борето го уважавах много, но последните месеци нещо съм озадачен. И той като е видял как батков е излъгал Мъри и Наско защо, аджеба, се хвана да работи при него? Интересен въпрос-сигурно и той иска част от баницата, а това вече не си е за уважение. Иначе дали отбор от държава като нашата ще изпъкне на фона на другите европейски отбори е ясно с какъв зор ще стане. Не сме само ние, които сме се класирали за ШЛ /при това 1 единствен път/ и след това не сме участвали повече, а те Проданов са правили и трансфери и бюджетите им са били много повече от нашият. Защото, когато хвърлиш 10 или 20 милиона в България за трансфери и не успееш да влезеш в ШЛ умираш прав-няма откъде да ти се върнат тези пари-ти ако ги имаш беги дай предложение да купиш Левски и си влагай, колкото си искаш. Милиони не се хвърлят на вятъра ей така, независимо как са изкарани. Това е моето мнение по въпроса. Без лоши чувства, Проданов!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 ное 2009 12:50

tprodanov написа:;)
Че аз не нападам теб, а статията
1. Не видях никаква фенщина. Напълно аргументиран отговор имаш, който важи за всеки един отбор, не само за Левски.
2. Къде казах, че ще купувам клуба и за какви тайни наддавания става въпрос, изобщо не съм отварял такава тема.

"Пазарните принципи, които ти защитаваш имат две страни - продавач и купувач най-общо казано. Не само продавач. И ако мустака е продавача, ние като купувачи му казваме, че не ни кефи."
Това,може би не го разбрах правилно.Ако е така,се извинявам.За другото-пак:ако излезе купувач-тогава "Батков-продавай!","Батков-вън!"Дотогава...И някой по-горе беше писал,че феновете,заради Батков не ходели на стадиона.Аз,пък все си мислех,че на стадиона се ходи заради отбора(не заради собственика,президента,директора,треньора и др.)Или,може би греша?

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 24 ное 2009 13:07

parvanoff написа:Иначе по темата-Борето го уважавах много, но последните месеци нещо съм озадачен. И той като е видял как батков е излъгал Мъри и Наско защо, аджеба, се хвана да работи при него? Интересен въпрос-сигурно и той иска част от баницата, а това вече не си е за уважение. Иначе дали отбор от държава като нашата ще изпъкне на фона на другите европейски отбори е ясно с какъв зор ще стане. Не сме само ние, които сме се класирали за ШЛ /при това 1 единствен път/ и след това не сме участвали повече, а те Проданов са правили и трансфери и бюджетите им са били много повече от нашият. Защото, когато хвърлиш 10 или 20 милиона в България за трансфери и не успееш да влезеш в ШЛ умираш прав-няма откъде да ти се върнат тези пари-ти ако ги имаш беги дай предложение да купиш Левски и си влагай, колкото си искаш. Милиони не се хвърлят на вятъра ей така, независимо как са изкарани. Това е моето мнение по въпроса. Без лоши чувства, Проданов!

+1
И по темата - Боримиров напоследък съвсем ми падна в очите. Та той беше тотална издънка като спортен директор, повтарям като спортен директор. Като футболист - евала, там каквото и да кажем ще е малко. Но някой да си спомня едно адекватно решение на директора Боримиров? Когато му задаваха въпрос за нещо, което ще се предприема в Левски, редовният отговор на директора Боримиров беше: "Ще говоря със собственика..." Защо досега мълча, бе, Дани? Защо не нарече нещата с истинските им имена, когато власта беше в теб? За да не разсърдиш собственика и да ти секнат паричките ли? Защо не каза нищо, когато те уволниха - ако го беше направил, всички щяха да са зад теб и да те подкрепят! Защо сега, когато отборът се стабилизира и почна да показва настроение и игра, изпълзяваш с това интервю? Неподхожда на един велик футболист, който милее за отбора при това, да внася напрежение точно преди най-важния мач през полусезона!
И, Дани Боримиров, моля те, в следващото си интервю обясни в детайли как беше договорил трансферите на Янев и Стоянов с кмета Лечков! А с най-голямо нетърпение ще очаквам да ни кажеш как точно е бил договорен Божинов и по какъв начин се е разсъхнала работата!
Хайде, със здраве, Дани и позадръж малко! Сега, когато отбора почна да ни носи радост и настроение, не е време за медийни изяви от подобен тип!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 ное 2009 13:39

Първанов, ти верно ли мислиш, че мустака е вложил нещо в тоя отбор? Щото тук имаме коренно различие във възприятията?

Аваланш - когато хората усещат фалш, спират да ходят на стадиона. А мустака е носител на фалша.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 ное 2009 14:03

tprodanov написа:Първанов, ти верно ли мислиш, че мустака е вложил нещо в тоя отбор? Щото тук имаме коренно различие във възприятията?

Тук верно имаме различия във възприятията, но нито ти, нито аз можем да докажем каквото и да било, затова нема смисъл от спора. Аз имах впредвид, че нема как да вложи огромни суми, след като възвращаемостта му зависи основно от късмета-ако имаше всеки мач пълен стадион и артикулите и телевизионните права можеха да докарат големи приходи, тогава въпросът щеше да стои по друг начин. Но както се казва-всяка жаба да си знае гьола-за съжаление, това е действителноста. Стадионите нема да се напълнят с постоянни съмнения, критики и псуване на футболистите, а с реализъм и радост от играта, като цяло... Не е необходимо за всичко да сме нихилисти и черногледи. Поне това е моето виждане за нещата.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 ное 2009 14:14

Много от феновете на Ливърпул не харесват Жилет и Хикс,много от тях,вероятно,не харесват и Бенитес.Да сте чули на "Анфийлд":"Еди-кой си е еди какво си!"?Да сте видели плакати:"Този е такъв,онзи е такъв"?В Манчестър също не харесват Глейзър и какво?Хората отиват с една мисъл на стадиона,че днес там играе техния отбор и той има нужда от тях.Същото е навсякъде в Европа(казах Европа-не ми давайте примери със Сърбия,България,Македония и други такива).Да не говорим за ЕКТ,щото на Залцбург,ако им бяха превели какво се скандираше от трибуните,бая щяха да се чешат по главите,че такова нещо не са виждали през живота си.А да говорим ли за простотиите на мача със Сиони(как мислите,глобите Батков от джоба си ли ги плати или от бюджета на клуба)?Или сигурно ние тука сме най-великите запалянковци(видяхте ли какво става на Маракана-много сме далеч от истината даже)!

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Стига змийско съскане около Левски...

Мнениеот abiati » 24 ное 2009 14:27

При всичкото ми уважение към Борката,мисля ,че ако е истински левскар каквото и да му е заради адвоката е време да замълчи,да не опетнява името си.Все пак Левски му е дал всичко,вярно с много негов труд но все пак не е редно да се плюе там кадето до вчера си ял.Още повече сега когато се вижда светлина в тунела.И нека и всички ние направим същото,нека покажем,че сме сини и в душите си и всеки фен помогне на отбора с каквото може...кой да остави глас на стадиона,кой да надаха наш футболист с коъто се познава,коъ да стиска палци пред телевизора... Аз като един от милионите сини фенове просто призовавам- ''Нека помагаме а не да плюем''!

Върни се в “Архив”