Контрол на населението чрез Интернет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Контрол на населението чрез Интернет

Мнениеот sin4ec » 07 юли 2014 21:13

wannabe написа:Станко, след като днес написа, че хората на протеста срещу руския външен министър били турциюдпс си пределно ясен.

Кои бе, тия 30-те палячувци ли? Тия и за турци не стават, тия освен ГЕРП няма кой да ги приеме...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 юли 2014 21:14

Предупредени сте :!: Кой в каквото си иска да вярва 8-) Аз съм длъжен да ви предупредя, пък ваше право е да отричате очевидните факти и да си заравяте главата в пясъка 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 юли 2014 21:16

sin4ec написа:
wannabe написа:Станко, след като днес написа, че хората на протеста срещу руския външен министър били турциюдпс си пределно ясен.

Кои бе, тия 30-те палячувци ли? Тия и за турци не стават, тия освен ГЕРП няма кой да ги приеме...

Същите тези, дето мълчаха като путки при визитата на Маккейн 8-) Не му обръщай внимание, нищо такова не съм казал ;) Пак изопачава думите ми и си ги тълкува както му отърват 8-)

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 07 юли 2014 21:48

То това за използването на Интернет за масов контрол е ясно. В целия западен свят е така. Друг въпрос е, че цензурата в Китай е на съвсем друго ниво. В Русия също затягат обръча срещу недоволните. Сякаш от която и страна да си, си прецакан. Но пък така е по-лесно за управляващите.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 07 юли 2014 21:54

Само като види човек всички коментари какви са злобни и безпочвени без грам аргумент и му става ясно, че статията е неудобна.Добре, че е бат Станко да пуска такива поучителни теми.И съм 100% сигурен, че 90% от коментиращите дори не са прочели статията.
Аз благодаря, но интернет за мен си е и свобода, ако знаеш как да го използваш.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 юли 2014 21:58

Балкански Орел написа:Само като види човек всички коментари какви са злобни и безпочвени без грам аргумент и му става ясно, че статията е неудобна.Добре, че е бат Станко да пуска такива поучителни теми.И съм 100% сигурен, че 90% от коментиращите дори не са прочели статията.
Аз благодаря, но интернет за мен си е и свобода, ако знаеш как да го използваш.

Благодаря :!: Точно това се казва в статията. Обяснява се и за методите на манипулация и ролята на социалните мрежи, но кой ли да чете :) Важното е да се плюе на воля и отричат очевАдните факти, без да се информираш преди това 8-)

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 07 юли 2014 22:07

CTAHKO написа:Предупредени сте :!: Кой в каквото си иска да вярва 8-) Аз съм длъжен да ви предупредя, пък ваше право е да отричате очевидните факти и да си заравяте главата в пясъка 8-)

Абе, ти, хубаво ги предупреждаваш, ама не виждаш ли, че 90% от пишещите тук са на интелектуалното ниво на парапитеците ?
Остави ги да бъдат овце цял живот ! Не виждаш ли, че така им харесва ?
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 07 юли 2014 22:11

Кво си беше хубаво едно време, когато все още нямаше GSM-и, GPS-и, камери и Интернет... :)
Ходех си на лов и за риба по чукари, реки и язовири, и никой не ме знаеше къде съм, нито можеше да ми нарушава спокойствието по разни GSM-и.

Света, разбира се, скоро ще загине, благодарение на безхаберната и безумна човешка дейност. Това се е случвало не един път досега, няма причина да не се самоунищожим за пореден път...и отново всичко отначало.
Рутинна смяна на опитните зайчета, след неуспешен/провален проект/експеримент.

А тоталното следене и събиране на информация, манипулирането, измисления "глобален тероризъм", войните и прочее простотии, са просто дребни маркерчета по пътя към това, което ни очаква... :!:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 юли 2014 22:13

viali69 написа:
CTAHKO написа:Предупредени сте :!: Кой в каквото си иска да вярва 8-) Аз съм длъжен да ви предупредя, пък ваше право е да отричате очевидните факти и да си заравяте главата в пясъка 8-)

Абе, ти, хубаво ги предупреждаваш, ама не виждаш ли, че 90% от пишещите тук са на интелектуалното ниво на парапитеците ?
Остави ги да бъдат овце цял живот ! Не виждаш ли, че така им харесва ?

Все от някъде трябва да се започне, все някой трябва да го прави 8-) Те ако са свикнали да чакат някой друг първо да направи нещо, за да започнат самите те да осмислят нещата и да са част от стадото, аз съм свикнал да чета и да мисля самостоятелно 8-) Все пак, хубавото е че има потребители, които наистина умеят да мислят логично и също виждат нещата :) Поне заради тях си заслужават всички положени усилия 8-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юли 2014 22:35

Станко, много се вживяваш. Всеки с поне капка мозък му е ясно това, което постваш, макар за харповете да съм на друго мнение. За нета си прав, аз винаги съм бил против него, но зарад работата и бизнеса съм длъжен да съм вътре, инак съм загинал. Което навежда на неприятни асоциации с Откровението, но да не задълбаваме...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”