Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот sin4ec » 07 юли 2014 20:19

Laetitia написа:
boabbb написа:И не само тогава, другарке ;) Сталин, Пол Пот ... Всички трепят образованите - да се чуди човек после защо е учил 3 езика :lol: :lol: :lol:
Говорех конкретно за България, другото е ясно.
Интересно, на Нюрнбергския процес има 24 подсъдими нацисти, като само половината от тях са със смъртни присъди.
Нашият "Народен съд" издава хиляди смъртни присъди. Баси, то явно на територията на милата ни рОдина е имало повече нацисти и фашизоиди от Германия и Италия, взети заедно, че и много отгоре.

Я се върни назад от 23-та до 44-та и виж колко смъртни политически са издадени...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юли 2014 20:25

Laetitia написа:
boabbb написа:И не само тогава, другарке ;) Сталин, Пол Пот ... Всички трепят образованите - да се чуди човек после защо е учил 3 езика :lol: :lol: :lol:
Говорех конкретно за България, другото е ясно.
Интересно, на Нюрнбергския процес има 24 подсъдими нацисти, като само половината от тях са със смъртни присъди.
Нашият "Народен съд" издава хиляди смъртни присъди. Баси, то явно на територията на милата ни рОдина е имало повече нацисти и фашизоиди от Германия и Италия, взети заедно, че и много отгоре.

На Нюрнбергският са съдени предимно индустриалци и по-малко военни. Татуировката на СС определено ти е гарантирала смърт в първите дни след края на войната.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 07 юли 2014 20:25

sin4ec написа: Я се върни назад от 23-та до 44-та и виж колко смъртни политически са издадени...
Няма какво да се връщам, само по дело номер 6 са осъдени 101 журналисти, писатели и художници.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юли 2014 21:02

Laetitia написа:
sin4ec написа: Я се върни назад от 23-та до 44-та и виж колко смъртни политически са издадени...
Няма какво да се връщам, само по дело номер 6 са осъдени 101 журналисти, писатели и художници.

И моят дядо е осъден от НС, но нека бъдем реални и видим какво става преди това... И колко са убити даже без съд и присъда. И не ми обяснявай, че тези писатели и художници са света вода ненапита! Крушката си има опашка.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 07 юли 2014 21:31

sin4ec написа: И моят дядо е осъден от НС, но нека бъдем реални и видим какво става преди това... И колко са убити даже без съд и присъда. И не ми обяснявай, че тези писатели и художници са света вода ненапита! Крушката си има опашка.

Дядо ти в какво е обвинен и виновен ли е бил? Или е осъден като прабаба ми, лека й пръст, че скрила и не дала собствената си шевна машина? Или като сина й, държан до кръста в мазе с вода и починал на 19 години?
Ясен ми е тоя "Народен" съд, щом и Димитър Пешев е осъден за антисемитска дейност.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юли 2014 21:34

Laetitia написа:
sin4ec написа: И моят дядо е осъден от НС, но нека бъдем реални и видим какво става преди това... И колко са убити даже без съд и присъда. И не ми обяснявай, че тези писатели и художници са света вода ненапита! Крушката си има опашка.

Дядо ти в какво е обвинен и виновен ли е бил? Или е осъден като прабаба ми, лека й пръст, че скрила и не дала собствената си шевна машина? Или като сина й, държан до кръста в мазе с вода и починал на 19 години?
Ясен ми е тоя "Народен" съд, щом и Димитър Пешев е осъден за антисемитска дейност.

Дядо ми е царски офицер, гонил е партизани, бил е и в Македония в корпуса. Виновен-какво значи виновен, изпълнява заповеди!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 07 юли 2014 21:35

sin4ec написа: Дядо ми е царски офицер, гонил е партизани, бил е и в Македония в корпуса. Виновен-какво значи виновен, изпълнява заповеди!
А ТИ намираш ли дядо си за виновен?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юли 2014 21:42

Не. Виновен е, че имал земи, дюкяни и имот, не зарад другото. Повечето си взехме обратно, но има още. Никой от "демократите" не помогна в делата, напротив! Няма Костов, няма Цар, боли ги сайдера... Каква ирония, комунистите не унищожили картите и схемите, а ги прибрали в архив и си ги взехме оттам! Нива по нива, имот по имот, описано по кадастър и както си трябва...
Пикая аз на тия пишман демократи и палячовци! От една страна ме е яд, че немците са дърпали дядо ми с тях на запад, казвали му, че тук ще го утрепят, а тогава е бил с баба ми и баща ми бебе-можех да съм фен на Шалке, мааму стара. Но от друга-добре си ми е тук, не сменям България за нищо!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 07 юли 2014 21:45

sin4ec написа:Не. Виновен е, че имал земи, дюкяни и имот
А, ето за това говорим. В това се корени вината на огромен процент от осъдените. Не профашистки дейности и простотии, а парички и висок социален статус - ей това е техният грях.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 юли 2014 21:50

sin4ec написа:Не. Виновен е, че имал земи, дюкяни и имот, не зарад другото. Повечето си взехме обратно, но има още. Никой от "демократите" не помогна в делата, напротив! Няма Костов, няма Цар, боли ги сайдера... Каква ирония, комунистите не унищожили картите и схемите, а ги прибрали в архив и си ги взехме оттам! Нива по нива, имот по имот, описано по кадастър и както си трябва...
Пикая аз на тия пишман демократи и палячовци! От една страна ме е яд, че немците са дърпали дядо ми с тях на запад, казвали му, че тук ще го утрепят, а тогава е бил с баба ми и баща ми бебе-можех да съм фен на Шалке, мааму стара. Но от друга-добре си ми е тук, не сменям България за нищо!

Няма и да ти помогнат 8-) Напротив, ще гледат да те извъртят. Ние изгоряхме с пари за сума ти земи заради тези лайнари 8-) Голяма мафия са. И от Гърция имаме да взимаме пари за земите ни, показаха ни среден пръст. А ти говоря за пари от немалко земи. прадядото е бил един от най-едрите земевладелци в региона и кмет на Комотини ( Гюмюрджина), смятай :) Дядото пък е бил фелдфебел, ама и комунягите си го тачеха и си го уважаваха и не го пипнаха като дойдоха на власт 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”