Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.

Мнениеот metodito » 07 юли 2014 12:16

Тея ни разцъкаха, като стой, че гледай. Пламен Димов - завинаги вън от "Левски". Стефано Кунчев и Божко Стойчев оправдаха това, което мислех за тях! Крумов е страхотен. На Прохазка някой каза ли му къде е мястото му. Да, TristaNN,верно все едно е с три дроба, но е и с два леви крака. Разочарова ме и Лъчо. Но най-голямото разочарование за мен е Божинов. Точно така. Защото аз бях на 99% сигурен, че ще видя друг Божинов. Не играч, който се скатава на терена и бяга от топката, разхожда се вяло и изглежда статист. Едно голямо браво за Домо. Но в този мач, той беше изглеждаше, като не от този отбор. Другите бяха излезли ей-така - да разходят фланелката. Никаква организация в никоя линия на терена. А Гаджев се видя колко е "ненужен". Не може да няма жена зад глупостите, които натвори с поведението си в последните две години. Което не го извинява! Глава няма ли на раменете си? Стой си на гьza бе, пич. Не разбра ли, че тук ти е мястото?!

Гонзо от Люлин да се съберем ще играем 100 пъти по-добре даже и без старши треньор !
ГОНЗО НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ?

Тва чакахте, нали? Ей какъв кеффффф.... Чакайте да почне първенството, не си хабете кефа, че няма да остане... Не съм на мнение, че тази контрола е нищо и никакво и не е показателна. Не е показателна на 100%, но показва. Показва, че в центъра на защитата сме дупка. Стефано има проблем с излизанията - макар и да не беше виновен за третия гол. Димов и Стойчев са футболисти за средняк в "Б" група, а Белаид въобще не става за "диригент" отзад. Прохазка - много тича и все без мисъл. В средата на крилото - отляво, отдясно... все тая - такъв беше и при първия си период при нас. Неориентиран. С голям потенциал, но неориентиран. Божинов - поне в тази среща беше дупката, по-голяма от тази, която е Димов. Пламен поне вкара гол. :mrgreen: Крумов. Ехххх... ако имахме още десетина крумовци, споко0йно отивам в Еврофутбол и залагам на "Левски" за шампион и носител на Купата. Работата е там, че отбора в мача с Берое изглеждаше като съставен основно от пламен-димовци. Ташев. Евала на малкия. Едно голямо "браво". Домо. Не е логично да е част от тази банда некадърници. Лъчо... рано ми е да кажа. Владо - той си е константа. Главата му е проблем на него, не краката. "Меси". Не игра на титулярната си позиция, така че не мога да го виня, че не се справи. Въобще този мач все едно го води Топчо.

Публиката. Без коментар. За разлика от balef, тях въобще няма да ги коментирам. Съдията. Почват маймунски звуци - спираш мача! Какво толкова не ти е ясно, мухльо! Нали двайсетината тъпака, дето го направиха вчера, като не се научат, ще го направят на мач в Европа, ами ако е за влизане в ШЛ. Кой ще е виновен? 20-ината олигофрена? Не! Ти, чернодрешко! Ти ще си виновен. А да си привърженик на "Левски" и да си расист... Какво да го коментирам това. Срам! Само това ще кажа.

Дано това с Берое да са били резервите. Ма кои са титулярите? :|

А, за Берое... Това ще им е над нас победата. Стабилен отбор, но нищо особено. Този Мапуку обаче ми напомня на Гарата....

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 07 юли 2014 12:29

Смятай , ако отбор който ''не е нищо особено'' с 50% резерви ви скри топката , то какво ли ще правят Хасково и тем подобни ;)
Левскарите ние берое сме доказали , че за Нас БЕРОЕЙЦИТЕ не сте нищо особено и по добре си замълчете когато говорите по остта БЕРОЕ - Левски Сф. , защото винаги ще се изложите
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 07 юли 2014 13:09

Това вчера далеч не беше най - доброто от Берое, имаше доста грешки. Някой спомена, че не сме нещо особено, но в България кой е нещо кой знае какво? Може би само Лудогорец.
Последна промяна от 4oKuTo на 07 юли 2014 13:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч. 0:3

Мнениеот memnto » 07 юли 2014 13:11

0:3 Краен резултат, това за статистиката.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 юли 2014 13:13

memnto написа:0:3 Краен резултат, това за статистиката.

Благодаря ти, че ни осведоми 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 07 юли 2014 14:31

Централен написа:
Синичко написа:А е само след третата контрола... Изчакайте поне петия кръг....

И защо точно петия кръг, бре , гонзовче?
Какво повтаряш като папагал думите на един полуграмотен , самовлюбен , амбициозен, решен на всяка цена да е "отгоре" в Левски", разчитайки на слабата памет на такива като теб.
Този отбор е сбирщина от доказани некадърници,случайно попаднали играчи средно Бг ниво, няколко неориентирани юноши, и забележете-с КАПИТАН човек, който не може да си котнтролира нито ч`ена,нито мисълта, а дори и нещо по-елементарно за професионален спортист-килограмите. :lol:

Не съм гонзовче, а левскар. Който не е фен на победите на отбора, а на самия него. И във В група да сме аз ще подкрепям този клуб, защото вярността е най-важното нещо в отборния спорт.
Аз не съм видял никъде по света феновете на даден отбор да ревнат още от контролите и да искат промяна на треньора. А то при нас тези промени са като жегата в Сахара - непрекъснати. Случайно попаднали играчи средно Бг ниво...Кои искаш? Дяков, Александров, Чочев и Златински ли? Може да теглиш кредит и да им плащаш заплатата ;) Няма пари, какви играчи искате? Преди предпочитахте българи пред чужди ментета, сега обръщате плочата. Само мрънкалници... К'во да се прави, ситуацията е такава... Единственото, което може да се направи, е да подкрепяме. И не, това не е клиширана реплика, а самата истина.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 07 юли 2014 14:34

memnto написа:0:3 Краен резултат, това за статистиката.

Благодарим за инфото, да ви се връща двойно!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 юли 2014 14:40

Синичко написа:
Централен написа:

Какво повтаряш като папагал думите на един полуграмотен , самовлюбен , амбициозен, решен на всяка цена да е "отгоре" в Левски", разчитайки на слабата памет на такива като теб.
Този отбор е сбирщина от доказани некадърници,случайно попаднали играчи средно Бг ниво, няколко неориентирани юноши, и забележете-с КАПИТАН човек, който не може да си котнтролира нито ч`ена,нито мисълта, а дори и нещо по-елементарно за професионален спортист-килограмите. :lol:

Не съм гонзовче, а левскар. Който не е фен на победите на отбора, а на самия него. И във В група да сме аз ще подкрепям този клуб, защото вярността е най-важното нещо в отборния спорт.
Аз не съм видял никъде по света феновете на даден отбор да ревнат още от контролите и да искат промяна на треньора. А то при нас тези промени са като жегата в Сахара - непрекъснати. Случайно попаднали играчи средно Бг ниво...Кои искаш? Дяков, Александров, Чочев и Златински ли? Може да теглиш кредит и да им плащаш заплатата ;) Няма пари, какви играчи искате? Преди предпочитахте българи пред чужди ментета, сега обръщате плочата. Само мрънкалници... К'во да се прави, ситуацията е такава... Единственото, което може да се направи, е да подкрепяме. И не, това не е клиширана реплика, а самата истина.

+1 Колега мн верно казано.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 07 юли 2014 14:53

Синичко написа:
Централен написа:

Грешиш! Никой не иска чужденци на килограм! Искаме само адекватни решения. До сега такива няма! Превърнаха Левски в Сбирщайн - единственото качество да играеш в отбора е да си куц кон, иначе не ставаш, щото си много добър. И да, искаме тези Дяков, Александров, Чочев, Златински и още няколко като тях - Илиев от ЧМ, Терзиев от Чм, Христов от Ботев и др. Колко получават тези играчи до сега? Направи ли си сметка колко дадоха миналия сезон Левски за Туре, Мюлдер, Генков, Макриев, Бастош и още един бьолюк некадърници и дали нямаше да бъде по-добре да вземат Дяков, Александров, Чочев и Златински, вместо Туре, Бастош, Макриев, Нунеш, Чмовш? Що се отнася до чужденците - ок, но само такива, които са с класи над българите, но такива има само двама в Ботев и още толкова в Лудогорец, останалите са на нивото на българите, но без техния хъс. Що се отнася до чужденците в Левски, кой от всички изброени беше с класи над българите - нито Туре, нито Бастош, да не говорим за Нунеш, Чмовш и Пинто. Единствен, който знаеше за какво е на терена е Мюлдер, но само когато наближеше да се преподписва договора му, през останалото време, това което го различаваше от останалите беше само по-мургавата му кожа.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 юли 2014 14:56

Шефе, как може да искаш Чочев, бе, нали ще остане по гащи на представянето :lol: Качествените български играчи не са евтини :!: Терзиев е в "гората" ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”