Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот suareshampion » 26 май 2014 13:23

Халфът Ялани Байо ,напател Вилиан Бижев ,вратарчето Юсуф Мерсин ,Крейг Родан -дефанзивен и центр.защитници Стивън Сама,Якоуб Соколик са освободени от клуба ,очаквано за мен .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 31 май 2014 16:11

Не бях гледал репортажа от мача с Шамрок....тоя Кели по-най бързия начин трябва да го дарим на някой,щото ако чакаме пари ще си смуче заплатка само,тоя абсолютно не знае къде се намира.Борини задължително трябва да остане,жалко за Яго ,за мен чува играта ,но се оказа в отбора в грешния момент.Иначе в лицето на Тейшейра и Айб.че и на две три други момчета имаме качество идващо от школата...и ще се използва за мен :twisted:
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 юни 2014 12:37

Днес прочетох, че двама наши треньори от школата ,които водят набор 1999-2000г ,са напуснали клуба и са отишли да работят в Манчестър Сити .Май там беше отишъл и Родолфо Борел като директор на шлоката ,не съм сигурен .Незнам, но не ми стана хубаво ,като чух подобна новина . В школата ,все още нямаме директор ,след освобождаването на Макпърланд и мисля ,че е сега монента да се сложи такъв и да не се допускат повече такива треньорски оставки .
Лимасолчето със сигурност ,ще внесе повече яснота от мен ,тъй като и той така редовно следи нещата ,които се случват в школата ,но нещо ми се губи от погледа :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 юли 2014 14:31

#LFC are pleased to confirm that seven Academy youngsters have agreed professional contracts

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... -contracts
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 авг 2014 19:47

Поредния юноша ,който е продаден на слаб отбор е Конър Коуди.Аз прогнозирах ,че Коуди няма да пробие в мъжкия отбор ,но отново имаше хора ,които спореха с мен и бяха да обратното мнение .Ето ,че дойде видов ден и за Коуди .
Наблюдавам го още от 16 годишен . Беше много талантливо дете и тогава изпъкваше между връстниците си .Но след това зацикли . Започна да тъпче на едно място и до ден днешен нямаше кой знае какво развитие в играта му .
Пожелавам му успех в Хъдърсфийлд.Трансферната сума от е точно 350 хил паунда .
http://www.examiner.co.uk/sport/footbal ... dy-7573351?

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 07 авг 2014 03:40

Г-н.... не знам как Ви е името, за това ще ви наричам suareshampion, много съм любопитен да науча КОЙ ТОЧНО, не е бил съгласен с вас, относно Коуди? Не мислите ли, че вече се вманиачавате на тази тема и преувеличенията Ви достигат ниво "хипербола" ? :roll:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 авг 2014 10:21

an4o_321 написа:Г-н.... не знам как Ви е името, за това ще ви наричам suareshampion, много съм любопитен да науча КОЙ ТОЧНО, не е бил съгласен с вас, относно Коуди? Не мислите ли, че вече се вманиачавате на тази тема и преувеличенията Ви достигат ниво "хипербола" ? :roll:

Значи ,на теб бухал ,не ти ли е неудобно да ми задаваш въпросчета ,след всичките ти лайна по мой адрес ? Май си опериран от чуство за срам ? Обривам се от глупави хора ,моля не ме занимавайте с глупости.
С Лимасол мисля,че спорих тук за Коуди а в официалния сайт с много глупави бухали ,не им помня никчетата.
Много мразя излишни глупости. Вземи си напъни мозъчето и коментирай нещо свързано с футбола в тоя форум ,вместо постояно да търсиш глупостите .
И бухал,аз никога не преувеличавам.
Знам ,че ти бъркам в дупенцето ,като напомням някои неща ,но така ще е ..свиквай .Ти не свикна ли вече всъщност ? Аз обичам да напомням.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 19 авг 2014 18:10

Тренер, може и да сме спорили за Коуди, аз всичките деца ги харесвам :) Даже и Спиро ми беше любимец.
Иначе довечера почва сезона при резервите с гостуване на Съндърланд, после в петък приемаме МЮ на Анфийлд.
U18 са почнали сезона с тежка загуба от Сток 1-7 но са играли некви лапетии, титулярите са свършили на 2-ро място на турнир в Холандия като Хари Уилсън е станал голмайстор на турнира,а Оджо са го избрали за МВП.

Не знам дали някой е поствал това видео, но преди си играх 3 дни да събера всички голове от миналия сезон и да се похваля :mrgreen:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8zuwZxp7pm0[/youtube]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 авг 2014 18:45

Ехее ,къде си бе приятел ? Няма кой да ми дава информация за школата .Ти си човека.
Освен нас ,май друг не го интересуват нещата в школата ,като гледам. Къде се изгуби толкова време ,като старите 5 лева ? :)

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 19 авг 2014 19:16

suareshampion написа:Ехее ,къде си бе приятел ? Няма кой да ми дава информация за школата .Ти си човека.
Освен нас ,май друг не го интересуват нещата в школата ,като гледам. Къде се изгуби толкова време ,като старите 5 лева ? :)

:) :) Няма време тренер, на 2 места бачкам, трупам парички да купя да чичо Лупи акциите :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”