Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
И двамата Шлековци са тук.boabbb написа:Ееее, Кав е паднал и няма да караМного стабилен спринтьор, няма да е забавно без него
Ще му спре серията на Шанз-Елизе
Не съм гледал много тая година, но останах с впечатление, че Найро Кинтана е в много яка форма - що няма да кара
Иначе фаворити са Фрум, Контадор, Нибали, Пиер Ролан също мисля, че има шанс, както и Тиджей ван Гардерен от BMC
Зелената ще я отнесе Петер Саган, а Ролан според мен е фаворит при катерачите ... Хубаво е, че има само едно бягане по часовник, така Фрум няма да е толкова сериозен фаворит
Лошо е, че ги няма доста от звездите - Анди Шлек, Кадел Еванс, Брадли Уигинс ...
От 2002г. това му е първи пропуск на Тура(нещо такова беше не съм на 100% сигурен).Явно за Вуелтата ще се готви.boabbb написа:А-аа, сега ги видях ТрекОт фаворитите забравих Валверде
Франк още го държи допинга, затова ли ще се кара за него
Не им е лош отбора, с Канчелара и дядо Йенс имат някакъв шанс - даже за отборното не е малък
И все пак - къде е Кадел
SKY го отсвириха за тура.Не можели да мелят брашно с Фрум.Доколкото знам и договора му изтича след година,и май няма да се подновява.За кола, че го е блъснала от Теб го чувам.boabbb написа:Брадли УигинсБеше го блъснала кола, ама какво стана
boabbb написа:Брадли УигинсБеше го блъснала кола, ама какво стана
А и друго се сетих виж фейса на евроспорт там задават въпроси на Камен Станчев и Евгени Ставрев (адашаboabbb написа:Брадли УигинсБеше го блъснала кола, ама какво стана
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост