Кои отбори ще се класират в първата 6-ца?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Кои отбори ще се класират в първата 6-ца?
Вече наближава началото на шампионата, отборите изиграха по няколко контроли и мисля, че можем да направим прогнози кои отбори ще влезнат в първата 6-ца. За мен сигурни са Лудогорец, ЦСКА, Литекс и Берое, но кои други отбори ще се преборят за останалите две места? Как мислите?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Bate_Mitko
- Контакти:
Re: Кои отбори ще се класират в първата 6-ца?
Red Warrior написа:Вече наближава началото на шампионата, отборите изиграха по няколко контроли и мисля, че можем да направим прогнози кои отбори ще влезнат в първата 6-ца. За мен сигурни са Лудогорец, ЦСКА, Литекс и Берое, но кои други отбори ще се преборят за останалите две места? Как мислите?
Честно да ти кажа колега, малко рано си пуснал темата. Изчакай още ден, два че нещата май отиват на там отборите да не са 12 , ако ме разбираш!?!

Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
- Red Warrior
- Контакти:
Bate_Mitko написа:Red Warrior написа:Вече наближава началото на шампионата, отборите изиграха по няколко контроли и мисля, че можем да направим прогнози кои отбори ще влезнат в първата 6-ца. За мен сигурни са Лудогорец, ЦСКА, Литекс и Берое, но кои други отбори ще се преборят за останалите две места? Как мислите?
Честно да ти кажа колега, малко рано си пуснал темата. Изчакай още ден, два че нещата май отиват на там отборите да не са 12 , ако ме разбираш!?!
Що бе, толкова ли е зле при вас положението?

Red Warrior написа:Вече наближава началото на шампионата, отборите изиграха по няколко контроли и мисля, че можем да направим прогнози кои отбори ще влезнат в първата 6-ца. За мен сигурни са Лудогорец, ЦСКА, Литекс и Берое, но кои други отбори ще се преборят за останалите две места? Как мислите?
Единствените сигурни са лудатасарай и литекс.
-
На линияslash1912
- Контакти:
Red Warrior написа:Bate_Mitko написа:Red Warrior написа:Вече наближава началото на шампионата, отборите изиграха по няколко контроли и мисля, че можем да направим прогнози кои отбори ще влезнат в първата 6-ца. За мен сигурни са Лудогорец, ЦСКА, Литекс и Берое, но кои други отбори ще се преборят за останалите две места? Как мислите?
В пловдивските отбори нещата не са розови.Нашето положение ще стане ясно днес следобед,за Локомотив не знам кога,някой техен фен трябва да каже.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Red Warrior
- Контакти:
Не съм гледал Славия досега. Нека някой славист да каже в какво състояние са в момента. След като са взели Платини нищо чудно и те да се доберат до плейофите.
- Logical person
- Контакти:
Добре де, сега каква е схемата ? Есента са 22 кръга, това е ясно. А пролетта само 10 мача ли са ? Или в първата 6ца отборите ще играят по 4 пъти ?
- Bate_Mitko
- Контакти:
Red Warrior написа:Bate_Mitko написа:Red Warrior написа:Вече наближава началото на шампионата, отборите изиграха по няколко контроли и мисля, че можем да направим прогнози кои отбори ще влезнат в първата 6-ца. За мен сигурни са Лудогорец, ЦСКА, Литекс и Берое, но кои други отбори ще се преборят за останалите две места? Как мислите?
Ще разберем в 15.00 часа!
Ама нещата са зле като цяло в Пловдив!
Локото също може да не започне шампионата, днес чакат Коко да прехвърли акциите на феновете, а пари за А група от къде никой не казва!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !
Лудогорец, Литекс, Левски и ЦСКА са сигурни както винаги. Останалите ще се борят за последните 2 места като шанс имат Ботев, Берое и Черно море евентуално 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Logical person
- Контакти:
slash1912 написа:В пловдивските отбори нещата не са розови.Нашето положение ще стане ясно днес следобед,за Локомотив не знам кога,някой техен фен трябва да каже.
Е вашето положение едва ли е за изваждане от групата. Само от продажбата на скъпите ви футболисти ще вържете бюджет като на Берое за поне 2 сезона

Върни се в “Футбол - България”