Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
El Commandante написа:slash1912 написа:Ботевъ Пловдивски написа:"Стяуа" е на път да се облажи с Лукин и Хамза
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/stia ... tev-286381
Да ги взимат всички без Куртеан, дано поне той се задържи, показа се като мъжкар
Лукин-всеки мач по една ужасяваща грешка,от която пада гол.
Бенга-резерва.
Да си хващат пътя към Румъния.
Никой нема да ми липсва,**** съм ги в лешперите.
Друго е лошо-че освен Анисе от "наште си" чужденци очаквам и Адам и Иршак и Ромарио и Педро да си хванат багажа...
Абе, отива на кино раутата ми се види...
m.unaited forever написа:Tosh написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BPP2E2e81oE[/youtube]
Пичовете надали ще забравят този ден, доста се накефиха от отношението. Треньорът им е култов
На 0:33 тоя как го дърпа за потникаизплаши момчето
Близки до Лудогорец: Домусчиев направи голям жест към Ботев
Близки до футболният клуба Лудогорец разкриха пред PlovdivDerby.com, че собственикът Кирил Домусчиев е направил огромен жест към Ботев Пловдив като е решил да закупи Анисе, а не да изчака месец и да го прилапа без трансферна сума. Според запознати дори сумата, която баровецът е отделил за трансфера е доста по-голяма от появилите се в медийното пространство 500 000 евро.
Thurman Murman написа:Близки до Лудогорец: Домусчиев направи голям жест към Ботев
Близки до футболният клуба Лудогорец разкриха пред PlovdivDerby.com, че собственикът Кирил Домусчиев е направил огромен жест към Ботев Пловдив като е решил да закупи Анисе, а не да изчака месец и да го прилапа без трансферна сума. Според запознати дори сумата, която баровецът е отделил за трансфера е доста по-голяма от появилите се в медийното пространство 500 000 евро.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Jawbreaker92 написа:Честито ви пречистване.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Бразилската перла на Ботев (Пд) Вандер Виейра е възможно да продължи кариерата си в една от най-богатите страни в света - Саудитска Арабия, научи „7 дни спорт". 26-годишният офанзивен халф вече е предложен на няколко местни клуба. Мениджърът на играча Джери Перейра е запретнал ръкави за намиране на нов отбор на клиента си, след като в Ботев (Пд) ще наложат таван на заплатите 3000 евро, което е доста по-малко от досегашното месечно възнаграждение на бразилеца.
„Наистина Вандер е предложен на отбори от Саудитска Арабия. Търся му нов клуб, защото Виейра не е съгласен да намали заплатата си на 3000 евро. Шансовете да продължи кариерата си в друг български клуб са много малки. Ръководството на Ботев (Пд) не е поставяло трансферна цена на клиента ми към момента. Появи ли се конкретна оферта, ще седнем и ще я обсъдим. Ако не се стигне до негов трансфер смятам, че ще се разберем с Ботев (Пд) за неговото напускане. Самият Вандер все още чака как ще се развият нещата в Пловдив, но до края на седмицата или най-късно до 20-21 този месец нещата около него ще се изяснят“, коментира пред „7 дни спорт" Джери Перейра.
„Левски“ е сред вариантите за продължаване на кариерата на румънското крило на „Ботев“ (Пловдив) Алесандру Куртеан, пише „7 дни спорт“.
27-годишният румънец вече се оплака от финансовата криза при „канарчетата“ след сътресенията в КТБ. При „жълто-черните“ той получаваше по 9000 евро на месец. Сега обаче в „Ботев“ поставиха таван на заплатите от 3000 евро. От „Герена“ обещали на Куртеан 7500 евро на месец, но и солидни бонуси при добро представяне.
В същото време бившият юноша на „сините“ Мариян Огнянов е отказал възможността да се върне в „Левски“. Той е бил обиден от начина, по който си тръгна от „Герена“ преди две години и половина.
Както е известно, „сините“ опитват да си върнат и друг играч от „Ботев“ (Пловдив). Това е националът Веселин Минев.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта