Веднъж ти казах, че не обичам сладко и оттогава постоянно се сещам за нещо, което всъщност ми харесва
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Доня Летисия, яла ли сте дулсе де лече
Една от причините доста да харесвам Архентина
Веднъж ти казах, че не обичам сладко и оттогава постоянно се сещам за нещо, което всъщност ми харесва

Ами говореше нещо, че си целунат от Господ, но аз, макар и карък, също съм целуната за две неща.1982 написа:Ама аз не се правя, аз съм си улав.![]()
Ми ... не знам, забравих вече за кое говорехме, подсети ме ...
1982 написа:Кои тъмносини хора, тука нещо не зацепиха зъбните ми колела ??
Решили да махат расизма. И мислили... мислили... и накрая измислили да боядисат всички хора в синьо.
И така, още на първия ден след боядисването, се разваля автобус. Шофьорът става и поглежда назад - всичко синьо. Помисля и казва:
- Я, всички по-тъмносини да слезнат да бутат...
Ицо, това нещо с мляко ли е? Може и да съм яла, знам ли...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Летиция си легна, ако искаш, аз ще я заместя ?! 
Не, не не съм опитвала това долче

Не, не не съм опитвала това долче

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Laetitia написа:Ами говореше нещо, че си целунат от Господ, но аз, макар и карък, също съм целуната за две неща.![]()
Е, кои са тези неща, стига увърта като партизанин на разпит ??

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- GGMU_forever
След "Нутела" може би.YANTRA_FOREVER написа:Карамел и мляко. Най-хубавото нещо за мазане върху филия
Целунал ме е за ума и любовта.1982 написа:Е, кои са тези неща, стига увърта като партизанин на разпит ??
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Laetitia написа:След "Нутела" може би.Аз в Италия така се зарибих по един десерт, че с приятелката ми издирихме куп италиански сладкарници в София, за да го намерим. Ама не го бяха докарали...
Пф, шоколад
В България има ли лимонов шоколад от оня

Laetitia написа:Целунал ме е за ума и любовта.![]()
Така е, някои имате ум, други имаме интелект.

Любов .... любов е нужна на онези, която я нямат в себе си. Шефът е казал - "Обичай себе си и не ти требе никой, дал съм ти и дясна и лява, така че можеш да ги сменяш".