powerful написа:
Една дузина изписани глупости.
Dobro, biću ozbiljnji ..... има напредък момчето, най-вече в психологически план, спор няма. Досегът му до голям шампион като квичащата руска колхозничка явно му въздейства и е попил доста в този план.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
powerful написа:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
О, аз обожавам зоопаркове, преди няколко месеца мъжът ме води в старозагорския и пипахме тигъра.YANTRA_FOREVER написа:И защо си ходила в зоологическата градинаТя е уникална. Преди имаше камерунски кози
После изчезнаха (според някои покрай Великден се е случило
)
Ами не е лошо там ама като ида и оставям сумата пари. Задължително трябва да си взема бяло сладко, кафява халва и бал суджук, а те са с цени за туристи все пак.
1982 написа:powerful написа:
Dobro, biću ozbiljnji ..... има напредък момчето, най-вече в психологически план, спор няма. Досегът му до голям шампион като квичащата руска колхозничка явно му въздейства и е попил доста в този план.
Кашчей написа:Лаку ноч свема
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Не барай, че те тресне.Кашчей написа:Лаку ноч свема
Ш`са видим довечера. Ако н` са видим, ш`са чуйми![]()
Аз ще мисля цяла нощ дали да не шопя аватара на Летиция.... като са надявам, че няма да го приеме на сериозно, шото съм пристеснен от нея![]()
Laetitia написа:О, аз обожавам зоопаркове, преди няколко месеца мъжът ме води в старозагорския и пипахме тигъра.Във варненския мисля, че също имаме камерунски кози.
А на Етъра кафявата халва... Ах, ах, ах...
powerful написа:
Психически и физически е почти перфектен, последните 6 месеца адски много израстна. Не малко мачове успя да обърне и дори спечели една от титлите след обрат.
1982 написа:Кашчей написа:Лаку ноч свема
свИма.
Слаб 2
Кашчей написа:
Аз ще мисля цяла нощ дали да не шопя аватара на Летиция.... като са надявам, че няма да го приеме на сериозно, шото съм пристеснен от нея![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта