Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот 1982 » 07 юли 2014 00:22

powerful написа:Нолето днес очаквано мачка, за в бъдеще само Григор ще има сили да го спира.Нали, 1982? ;)

Не знам защо мен ме питаш, С. ?? :lol:

Ja sam veliki fan Novaka Đokovića, veliko mi je zadovoljstvo zbog svih dešavanja danas, a budućnost baš sada me ne briga nikako. 8-) 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 07 юли 2014 00:23

YANTRA_FOREVER написа:Ами то не знам колко е като габровец ама да :oops: :mrgreen:
Скромно момче. Не ми иска много голяма заплата 8-) :lol:
Етооо, явно си има значение значи. :lol: Само да не кажеш, че режеш опашката на котката, че като я гониш навън, да не изстива одаята. 8-)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 07 юли 2014 00:23

1982 написа:
powerful написа:Нолето днес очаквано мачка, за в бъдеще само Григор ще има сили да го спира.Нали, 1982? ;)

Не знам защо мен ме питаш.

Ja sam veliki fan Novaka Đokovića, veliko mi je zadovoljstvo zbog svih dešavanja danas, a budućnost baš sada me ne briga nikako. 8-) 8-)

В началото на годината водихме един сериозен спор, надявам си връщаш думите обратно изречени по Григор Димитров.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 07 юли 2014 00:25

Laetitia написа:Етооо, явно си има значение значи. :lol: Само да не кажеш, че режеш опашката на котката, че като я гониш навън, да не изстива одаята. 8-)

Нямам котка. Иначе в зоопарка има такива с отрязани опашки :lol: Пише на клетката, че са габровска порода :mrgreen:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юли 2014 00:25

Laetitia написа:
YANTRA_FOREVER написа:Ами то не знам колко е като габровец ама да :oops: :mrgreen:
Етооо, явно си има значение значи. :lol: Само да не кажеш, че режеш опашката на котката, че като я гониш навън, да не изстива одаята. 8-)

Стиснат е-обеща по един суджук на всички, които не са расисти в спама, ама ся се тегли назад :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2014 00:27

powerful написа:
В началото на годината водихме един сериозен спор, надявам си връщаш думите обратно изречени по Григор Димитров.

Брате, немам икакву поjму шта смо причали тих дана, нити ме занима, желим пуно успеха твом мильенику, живели.Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 07 юли 2014 00:27

YANTRA_FOREVER написа:
Laetitia написа:Етооо, явно си има значение значи. :lol: Само да не кажеш, че режеш опашката на котката, че като я гониш навън, да не изстива одаята. 8-)

Нямам котка. Иначе в зоопарка има такива с отрязани опашки :lol: Пише на клетката, че са габровска порода :mrgreen:
Знам, знам. Миналата година бях в Габрово, и в музея ви ходих. :)
Хубав град е. А Етъра колко го харесвам, леле... Всеки ден бих ходила там.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 07 юли 2014 00:27

Кашчей написа:
Laetitia написа:

Стиснат е-обеща по един суджук на всички, които не са расисти в спама, ама ся се тегли назад :evil:

Пак лъже :twisted: :mrgreen: Не беше такова условието :roll:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 07 юли 2014 00:30

Laetitia написа:Знам, знам. Миналата година бях в Габрово, и в музея ви ходих. :)
Хубав град е. А Етъра колко го харесвам, леле... Всеки ден бих ходила там.

И защо си ходила в зоологическата градина :mrgreen: Тя е уникална. Преди имаше камерунски кози :mrgreen: После изчезнаха (според някои покрай Великден се е случило :) )
Ами не е лошо там ама като ида и оставям сумата пари. Задължително трябва да си взема бяло сладко, кафява халва и бал суджук, а те са с цени за туристи все пак.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 07 юли 2014 00:30

1982 написа:
powerful написа:

Брате, немам икакву поjму шта смо причали тих дана, нити ме занима, желим пуно успеха твом мильенику, живели.Изображение

Една дузина изписани глупости.. viewtopic.php?f=43&t=71665&st=0&sk=t&sd=a&start=1110 :lol:

Върни се в “Свободна зона”