Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.

Мнениеот angelco77 » 06 юли 2014 22:22

Pichichi написа:Очаквам Левски да са по-слаби дори и от миналата година така че мислете!

То туй е ясно.Факт. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 06 юли 2014 22:29

Laetitia написа:
Stahlgewitter написа:
Laetitia написа:Берое е финансово стабилен клуб! Но Берое, освен пари, има и някакви хора с мозък и целеустременост, каквито при нас са дефицитна стока.

Кой ги знае тия бе?
С "мислене" като твоето, пето място ще ни е много.

На тоз човек, по принцип мисленето му бая куца. Поне такива наблюдения имам в червения форум.

А за мача, к'во толкова го мислите.....имате почти нов отбор, и очаквате супер резултати. Това го няма никаде по света. Но наистина не очаквайте, тоя сезон да сте топ4.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 06 юли 2014 22:32

Според последните слухове от тази вечер отборът на Коко-Локо Пловдив ще се откаже от А група утре сутринта .По този начин А група остава с 11 отбора .Има още един отбор от А група , за който лошите новини ще пристигнат в края на седмицата .Вариантите за БфС са два : Или да не променят бройката на състава на групата или да я попълнят с отбори от Б група.И при двата варианта обаче ще трябва да се тегли нов жребий за първенството , което вероятно ще бъде излъчвано само по интернет . :arrow: Циркът с марка БГ футбол тепърва предстои !
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 юли 2014 22:33

Червени Воини написа:На тоз човек, по принцип мисленето му бая куца. Поне такива наблюдения имам в червения форум.

Наблюдавал си някой от вашия подфорум най-вероятно.
Последна промяна от Stahlgewitter на 06 юли 2014 22:35, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 06 юли 2014 22:33

Положението на Левски е отчайващо. За 2 седмици до началото на шампионата малко какво може да се промени.
Дано влезнат в първите 7.
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 юли 2014 22:34

Laetitia написа:
Stahlgewitter написа:
Laetitia написа:Берое е финансово стабилен клуб! Но Берое, освен пари, има и някакви хора с мозък и целеустременост, каквито при нас са дефицитна стока.

Кой ги знае тия бе?
С "мислене" като твоето, пето място ще ни е много.

Това беше шега,ама нали си пристрастна прощавам ти.
Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 06 юли 2014 22:37

Stahlgewitter написа:Това беше шега,ама нали си пристрастна прощавам ти.
За кое съм пристрастна бе, човек? Докато надменно мислим, че сме най-великите, всички други са мърша и лежим на стари лаври, резултати като днешния много ще се повтарят.
Тъжно ми е, но не мисля, че промяна скоро предстои. Нито в управлението на клуба, нито в мисленето на голяма част от феновете ни.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 юли 2014 22:38

Laetitia написа:
Stahlgewitter написа:Това беше шега,ама нали си пристрастна прощавам ти.
За кое съм пристрастна бе, човек? Докато надменно мислим, че сме най-великите, всички други са мърша и лежим на стари лаври, резултати като днешния много ще се повтарят.
Тъжно ми е, но не мисля, че промяна скоро предстои. Нито в управлението на клуба, нито в мисленето на голяма част от феновете ни.

Каква промяна искаш да има във феновете?
Изображение

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 06 юли 2014 22:40

Е, изглежда кошмарът не е приключил, в целият му "блясък". Жалко...

Но Пепе Мурсия ми се вижда свръх удачен, способен, и борбен! Перфектното назначение! (Без да прави селекция поне в два прозореца, какво има да го анатемосвате/ме?)
Браво на Гонзо, със средното му образование. Изглежда не съм запознат с историята на Левски, в детайли, но не е нормално точно той да отнася повече плювня и омраза от сините, отколкото от всички останали българи.
Това, че израстването на отбора е крайно незабележимо е трагичен факт, но това, че сърцето на отбора - синята публика, не е склонна да изтърпи оздравителния процес със стиснати зъби, ами напротив - загатва, че ще има множество мини-инфаркти и по-възможност пълна трансплантация в/на отбора: от - до...
е донякъде очаквано, но за жалост, е абсолютно деструктивно и не Ви пприлича, нито на историята, нито на публиката.
Ако сега Левски не може да разчита, в тези най-тежки времена, на своята безрезервна публика, КОГА?
Само при победа? Ако отборът вече не е сринат безвъзвратно, непостижимите в близко време изисквания на феновете за тотално синьо надмощие, ще пречупят всички на Герена, без изключение.
Сега е момента да се уповавате на историята си и да бъдете мъдри, а не припряни и импулсивни, но лишени от смисъл. Това е и единственото, което зависи от Вас. Аз лично, не виждам отборът да се изправи, преди синята общественост да израстне във вътрешен и в обществен план, и не промени характера на излъчваните от нея послания - На тях май-краката им и тука са счупени, какво ще ги плашите с "Ще Ви чупим краката?"
От Армията ли да търсят защита, че са некадърни? И единни в действията си - най-важното оръжие на една агитка. Иначе е само сбор от шайки, или пълен ...

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 06 юли 2014 22:42

Stahlgewitter написа:Каква промяна искаш да има във феновете?
Искам да се избягва простотията, вандалщината и глупостите. Ето днес някой наш "умник" метнал кош, счупил огледалото на рейса на беройци. Ще кажеш автобусът ни е виновен, че няколко сезона не приличаме на себе си. Който нищо не е създал, нищо не цени и само руши. И това не се отнася конкретно за случая.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Левски”