Pichichi написа:Очаквам Левски да са по-слаби дори и от миналата година така че мислете!
То туй е ясно.Факт.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Pichichi написа:Очаквам Левски да са по-слаби дори и от миналата година така че мислете!
Laetitia написа:С "мислене" като твоето, пето място ще ни е много.Stahlgewitter написа:Laetitia написа:Берое е финансово стабилен клуб! Но Берое, освен пари, има и някакви хора с мозък и целеустременост, каквито при нас са дефицитна стока.
Кой ги знае тия бе?
Червени Воини написа:На тоз човек, по принцип мисленето му бая куца. Поне такива наблюдения имам в червения форум.
Laetitia написа:С "мислене" като твоето, пето място ще ни е много.Stahlgewitter написа:Laetitia написа:Берое е финансово стабилен клуб! Но Берое, освен пари, има и някакви хора с мозък и целеустременост, каквито при нас са дефицитна стока.
Кой ги знае тия бе?
За кое съм пристрастна бе, човек? Докато надменно мислим, че сме най-великите, всички други са мърша и лежим на стари лаври, резултати като днешния много ще се повтарят.Stahlgewitter написа:Това беше шега,ама нали си пристрастна прощавам ти.
Laetitia написа:За кое съм пристрастна бе, човек? Докато надменно мислим, че сме най-великите, всички други са мърша и лежим на стари лаври, резултати като днешния много ще се повтарят.Stahlgewitter написа:Това беше шега,ама нали си пристрастна прощавам ти.
Тъжно ми е, но не мисля, че промяна скоро предстои. Нито в управлението на клуба, нито в мисленето на голяма част от феновете ни.
Искам да се избягва простотията, вандалщината и глупостите. Ето днес някой наш "умник" метнал кош, счупил огледалото на рейса на беройци. Ще кажеш автобусът ни е виновен, че няколко сезона не приличаме на себе си. Който нищо не е създал, нищо не цени и само руши. И това не се отнася конкретно за случая.Stahlgewitter написа:Каква промяна искаш да има във феновете?
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler и 15 госта